REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 42/59 İlkİlk ... 17323334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon
585 sonuçtan 411 ile 420 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alioğlu: Önemli olan 3 puan

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Ankaragücü karşısında iyi oynamamalarına rağmen 3 puana ulaşmalarının önemine dikkat çekti. Alioğlu, "Kötü günündeyken maçı kazanabiliyorsan, işler yolunda demektir. Biz de öyle yaptık. Takımdaki istikrar bizi sevindiriyor. Sezon sonuna kadar daha güzel futbolla daha güzel sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Barış: Hep hazırım

Bordo-mavili formaya hasret olan Barış Memiş, "Yedek kalmayı kesinlikle sorun yapmıyorum" dedi. Genç futbolcu, "Ben her zaman hazırım. Hocam görev verdiği an Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Faty Papy hırs küpü

Kadroya girebilmek için büyük çaba sarfeden Faty Papy, gelecekten umutlu. Burundili futbolcu, bordo-mavililerde yedek kulübesinin de zenginleşmesine rağmen büyük hırsla çalışmalarını sürdürüyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bize her yer Trabzon

Taraftar hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçında takımı yalnız bırakmamakta kararlı. Derbi için organizasyonlar yapmayı planlayan taraftarlar, "Bize her yer Trabzon" sloganını İstanbul'da da hayata geçirecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta emeklerin için ne desek azdır. güzelpaylaşımlar sunuyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzon'un sırrı, taraftarı

"Camiada gördüğümüz ilgi ve destek başarının temel nedeni. Alanzinho takıma faydalı olacak"

Silahımız taraftar

Tempo yüksek
    Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor dergisindeki yazısında "Bize verilen destek, başarıya çok katkı sağlıyor" dedi. Tecrübeli teknik adam, "Bizler bugüne kadar ortaya koyduklarımızın daha iyisini yapabilmek adına yoğun tempoda çalışıyoruz. Taraftardan gelecek güç bu zorlu yolda en büyük silahımız olmaya devam edecek" diye konuştu.

Katkı sağlar
    Yanal, yeni transfer Alanzinho ile ilgili ise "Son derece önemli bir oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bu transferi de fazlasıyla önemsiyoruz. Oyuncunun bize katkı yapacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, "Kazanmayı daha çok arzulayan, rakipleri zorlayan bir takım olarak yolumuza devam etmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Colman: Zihinsel sorunlarım var

"Rahatım ama 'neden zihinsel sorunlar yaşıyorum' diye düşünüyorum. En büyük tutkum gitar çalmak"

Colman içini döktü

Tangocudan öz eleştiri
    Fırtına'nın Arjantinli oyuncusu Colman, Trabzonspor dergisine ilgi çekici açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili oyuncu, "Bazen sahaya çıkmak bile istemediğim zamanlar oluyor. Kendime soruyorum, 'nedir derdin?' diye. Rahatım ama 'neden zihinsel sorunlar yaşıyorum' diye çok düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bayılacak gibi olurum
    Colman gitar çalmayı ve şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirterek, ''Gitarın benim için ayrı bir yeri var" dedi. Arjantinli futbolcu, "Parasızlık nedeniyle okuyamadım. 1 yaşındaki oğlum Mateo'yu severken bayılacak gibi oluyorum. Trabzon taraftarı muhteşem. Şampiyonluğu çok istiyoruz" açıklamalarını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siftah sözü verdi

Trabzonspor'u golleri ve asistleriyle sırtlayan Gökhan Ünal, Beşiktaş karşılaşmasına kendisini özel olarak hazırlıyor. Kartal'ın filelerini havalandırarak, bu sezon derbilerdeki ilk golünü kaydedeceğini iddia eden bordo-mavili futbolcu, "Takım olarak çok formdayız. Kesinlikle Beşiktaş'tan çekinmiyoruz. Galibiyet için gideceğiz ve ben de mutlaka skora katkıda bulunacağım" açıklamalarını yaptı.
    Cevat KOL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avantaj bizde

Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, fikstür avantajlarını en iyi şekilde kullanacaklarını söyledi. Hacısalihoğlu, "F.Bahçe ve G.Saray bize gelecek. Beşiktaş derbisi ile Sivas'a karşı dışarıda oynayacağız" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şener: Terim gönül aldı

Başkan Sadri Şener, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in Trabzon'dan sadece Gökhan Ünal'ı kadroya çağırmasını 'gönül almak' olarak değerlendirdi. Radyospor'da Aydın Cingöz'ün sorularını yanıtlayan Şener, "Egemen ve Selçuk hepsinden iyi ama davet edilmedi" dedi.

Sayfa 42/59 İlkİlk ... 17323334353637383940414243444546474849505152 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri