Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 45/59 İlkİlk ... 20353637383940414243444546474849505152535455 ... SonSon
585 sonuçtan 441 ile 450 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kredileri tükenir

"Beşiktaş'ı yenersek farkı 9 puana çıkartıyoruz. Rakibimizin artık o saatten sonra bizi yakalayabilmesi çok zorlaşacaktır".

İddialı açıklamalar
    Trabzon Başkanı Sadri Şener, "Beşiktaş'ı yenersek, rakibimizin şampiyonluk kredisi tükenir" dedi. haberturk.com'a konuşan bordo-mavililerin başkanı, "Stresli bir karşılaşma yapacağımız kesin. Beşiktaş'ı sahasında mağlup edersek fark 9 puana çıkacak. Rakibimizin bize yakalaması o saatten sonra gerçekten çok zorlaşır" ifadelerini kulladı.

Beraberlik de yetecek

İnönü Stadı'nda galip gelmek istediklerinin altını çizen Sadri Şener, sözlerini şöyle tamamladı: "Yenemiyorsak yenilmemeyi bilmek gerek. Fenerbahçe, Ankaraspor, MKE Ankaragücü ve Beşiktaş maçlarında 8 puanı hedefliyorduk, 7 puana ulaştık. İstanbul'dan 1 puanla dönsek bile planımız tutmuş olacak."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Taraftar ayakta

Antrenmanı izlemeye gelen bordo-mavililer tezahüratlarla tesisleri Avni Aker'e çevirdi.

Trabzonspor'a taraftar desteği. Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren bordo-mavililerin idmanını dün vali Nuri Okutan, Emniyet Müdürü Feridun Boz ve taraftarlar izledi. Takıma tezahürat yapan taraftarlar teknik direktör Ersun Yanal'a çicek verdi ve galibiyet sözü aldı. Vali Okutan ile Boz, yönetici, futbolcu teknik heyet ile görüşerek Beşiktaş derbisi için başarı dilediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alanzinho: Esas şov İnönü'de

Teknik patron Ersun Yanal'dan derbide görev bekleyen Brezilyalı oyuncu çok iddialı.

Trabzonspor'un yeni transferi Alanzinho, gözünü Beşiktaş karşılaşmasına çevirdi. Ankaraspor maçında yaptığı şovun bir benzerini dünkü idmanda ortaya koyan Brezilyalı futbolcu, "Derbileri çok severim. Hocam bana şans verirse şovumun devamını İnönü Stadı'nda yapacağım" dedi.

Tecrübeli teknik adamın karşılaşmanın gidişatına göre Alanzinho'yu ikinci yarıda joker olarak oyuna sürmesi bekleniyor. Dünkü idmanda dinlenme sırasında bile Alanzinho'nun topla birbirinden klas hareketler yapması yine dikkatlerden kaçmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ı yenecek güçteyiz

Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Trabzon'un ligde her takımı yenebilecek güçte olduğunu söyledi. Alioğlu, "Ligdeki konumumuzu muhafaza etmek, camianın bizden beklentilerini yerine getirecek takım olduğumuzu göstermek için Beşiktaş'ı mağlup edeceğiz" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsaac: Dert etmiyorum

Yanal'ın ilk 11'de şans tanımadığı isimlerden olan İsaac, göreve hazır olduğunu söyledi. Nijeryalı oyuncu, "Kulübede oturmak kesinlikle benim için problem değil. İdmanlarda yüksek performansla çalışıyorum. Tabii ki taktir hocanın" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sylva: Kalem kapalı

Bordo -mavili takımın file bekçisi Tony Sylva, Beşiktaş derbisi öncesinde iddialı konuştu. Senegalli oyuncu, "Fenerbahçe karşılaşmasındaki gibi oynarsak bana yine çok iş düşmez. Rakibin kaliteli forvetleri var ama benim kalem kapalı olacak" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saner Ayar'a ödül

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Saner Ayar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin Geleneksel 2008 Yılı'nın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda Ziyad Nemli Büyük Ödülü'ne layık görüldü. Resmi sitede yapılan açıklamada yönetim olarak "Saner Ayar'ı kutluyoruz" denildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben hiç problem çıkarmam

Trabzon Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüpte hiçbir zaman problem çıkaran adam olmadığını ve olmayacağını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Bundan böyle de bu konumum değişmeyecek. Bizim Trabzonspor'da ne için bulunduğumuz ortada. Geriye kalan her şey boş" açıklamalarını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Takımda tek eksik

Beşiktaş derbisi öncesinde Trabzonspor'da tek eksik var. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı doktor kontrolünde çalışan Ferhat dünkü idmana katılmadı. Genç oyuncunun 2 hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Derbiye parçalı forma

Trabzonspor'un, Beşiktaş derbisinde giyeceği forma belirlendi. Bordo-mavililer geçen hafta Ankaragücü karşılaşmasında olduğu gibi İnönü Stadı'na parçalı forma ile çıkacak. Beşiktaş'ın ise derbide düz beyaz forma giyeceği ifade edildi.

Sayfa 45/59 İlkİlk ... 20353637383940414243444546474849505152535455 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri