REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 45/47 İlkİlk ... 2035363738394041424344454647 SonSon
585 sonuçtan 441 ile 450 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hesaplar Yattara'sız yapıldı

Trabzon'un en büyük silahı olan İbrahima Yattara'nın kadroda olmaması, Galatasaray teknik kadrosu için hiç de sürpriz değildi. Maçtan 24 saat önce Trabzon'a gelen sarıkırmızılıların yaptığı istihbarat, Gineli oyuncunun ağır grip nedeniyle kadroya alınmayacağı yönündeydi. Bülent Korkmaz, maçın taktiğini buna göre geliştirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basın ordu gibiydi

Haftanın son ve en zorlu maçını adeta bir basın ordusu izledi. Karşılaşma için 44'ü foto muhabiri ve yazar olmak üzere 199 basın mensubu Hüseyin Avni Aker'e geldi. Yazılı ve görsel basının emekçileri en iyi haberi, görüntüyü almak için yarıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gürsoy'a ıslık

Maç öncesi Trabzon kentine hizmeti geçenlerin isimleri stat hoparlöründen okundu. G.Saray'ın eski yöneticisi Ergun Gürsoy'un ismi anons edilirken tribünlerden protesto ıslıkları yükseldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Song hasret giderdi

Sezon başında Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan Rigobert Song, maç öncesinde eski arkadaşlarıyla hasret giderdi. Kamerunlu yıldız, Bülent Korkmaz ile bir araya gelip, kısa süreli sohbet etti. Galatasaraylı Sabri'nin, tecrübeli oyuncunun yanına giderek elini öpmesi de dikkat çekti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 haftada 10 puan

Trabzonspor, son 5 haftada toplam 10 puan kaybetti. Denizli ve Konya'ya yenilen bordomavililer, Beşiktaş ile Galatasaray'la berabere kalmış, Antalyspor'u da yenmişti. Bu süreçte 4 gol atıp, 6 gol yiyen Karadeniz temsilcisi, kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarışında büyük yaralar aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahte formaya savaş

Trabzonspor, ligde bu sezon yapılan çıkışla birlikte artan korsan ürün satışına karşı savaş açtı. Kulüp sitesinde sahte formalarla gerçekleri arasındaki farkları 6 başlıkta yayınlayan yönetim, taraftarlardan lisanslı ürünleri almasını istedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yurtta gençlere gözaltı

Bordo-mavili yönetim, Türkiye'de de boş durmuyor. Hedefte ise genç yetenekler var. Süper Lig ve alt ligleri gözaltına alan futbol komitesi, ön plana çıkan yetenekli isimleri listeliyor. Transferi düşünülen bazı genç oyuncular için şimdiden ön protokol yapıldığı dile getirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.
    Hiç düşünmedim

Genç oyuncu, "Trabzonspor'un beni istediğini öğrenince diğer kulüpleri dikkate bile almadım" ifadesini kullandı.

Artık tecrübeliyim
    Manisaspor'dan transfer edilen Ferhat Öztorun, tam bir 'Trabzonspor aşığı' çıktı. TFF'nin aylık dergisi TamSaha'ya konuşan genç oyuncu, "Futbola G.Saray'da başladım ama, Manisa'da bilmediğim birçok şey öğrendim. Tecrübe kazandım. Menajerim Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duyunca, hiç tereddüt etmeden gelen teklifi kabul ettim" diye konuştu.

Sonraki hedef Avrupa
    Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu da dile getiren Ferhat, "Henüz transfer döneminin başı olmasına rağmen, diğer kulüplerden gelen teklifleri dikkate bile almadan, imzayı attım" diye konuştu. Hayalinin Trabzon'dan sonra Avrupa'ya açılmak olduğunu vurgulayan genç sol bek, Cale ile aralarında güzel bir forma rekabeti olduğunu da dile getirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gabriç'i alacağız

Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Hajduk Split'in UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu maçında Gabriç'i Zilina'ya karşı oynatmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu durum Gabriç'ten vazgeçtiğimiz anlamına gelmez. Gabriç'i dikkatli gözlerle izledim. Üst düzey bir oyuncu. Alırsak playoff ve Avrupa Ligi grup maçlarında oynatamayacağız ama bu oyuncuda ısrarlıyız. Ondan ligde yararlanırız" dedi.

Hırvat inadı

Sportif direktör Ünal Karaman, Hajduk Split'ten transfer edilmesi düşünülen Gabriç'te ısrarcı olduklarını açıkladı.

Radyospor'da yayınlanan 'Özgür Sancar ile Haber Özel' programına katılan Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Drago Gabriç transferinden vazgeçmeyeceklerini ifade etti. 23 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaştıklarını dile getiren Karaman, "Gabriç'i izledim. Futbol yetenekleri üst düzeyde. Trabzonspor'a büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi. Hajduk Split kulübündeki yönetim değişikliği nedeniyle işin uzadığını kaydeden Karaman, "Transfer gecikti ama bu konuda önemli mesafe kat ettik. Son dakikada bir aksilik olmazsa Gabriç gelecek" şeklinde konuştu.

Ligde yararlanırız
    Karaman, konuyla ilgili ayrıca "Gabriç takımıyla Avrupa kupası maçında oynadı. Bu nedenle bizim Avrupa maçlarımızda forma giyemeyecek. Ancak bu durum transfer düşüncemizi değiştirmez. Geniş bir kadromuz var. Gabriç'ten ligde yararlanırız" ifadelerini kullandı. Tecrübeli hoca, yabancı transferinde 1 alternatifleri olduğunun da altını çizip, "Teknik direktörümüz Hugo Broos, Gabriç'in hem forvet, hem de sol kanatta oynayabilme özelliği nedeniyle alınmasını istedi. İhtimal çok düşük ama, Gabriç olmazsa listemizde 10 alternatif isim daha var. Trabzon'da transfer bitmez" açıklamasını yaptı.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Geleceğe yatırım

Drago Gabriç için 10 Ağustos'ta Hırvatistan'a gidecek olan Şener "Onu uzun vadeli istiyoruz" dedi.

Bordo -mavili taraftarların heyecanla beklediği Gabriç transferine başkan Sadri Şener de farklı bir yorum getirdi. Hırvat yıldızın, Hajduk Split'in Zilina ile oynadığı maçta forma giymesinin önemli olmadığını vurgulayan Şener, transfer için görüşmelere devam edeceklerini dile getirdi.

Transferde anlık hareket etmediklerini vurgulayan Şener, "Gabriç, hocamızın ve sportif direktörümüzün bizzat izleyip beğendiği bir oyuncu. Genç, yetenekli ve uzun yıllar faydalanabileceğimiz bir isim. Avrupa'da oynayamayacak olması problem olmaz. Geleceğe yatırım yapıyoruz" diye konuştu.

Sayfa 45/47 İlkİlk ... 2035363738394041424344454647 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri