Trabzonspor günlüğü

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri´ni yine üst düzey misafirler ziyaret etti.
26.7.2008

Tesislerde çok özel konuklar
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni yine üst düzey misafirler ziyaret etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile GSGM?Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzonspor Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile bir araya gelirken, kendilerine 61 numaralı forma hediye edildi. Bu arada Hollanda’dan gelen Erkan Ergun isimli engelli bir genç de tesislerde futbolcularla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor’un yeni kankaları!
Trabzonspor’un kampta yıldızlaşan iki oyuncusu İbrahima Yattara ile Song’un arasındaki diyalog dikkat çekiyor. Antrenmanlar sırasında sık sık şakalaşan ve idmanların neşe kaynağı olan ikili, diğer zamanlarda da birbirinden ayrılmıyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da kısa bir süre önce Yattara ve Song ile görüştüp, “Gençlere ikinizi örnek gösteriyorum. Buna uygun davranın. Sizlere çok güveniyorum” mesajını ilettiği öğrenildi.

Gökhan ve Colman için güzel haber
Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda Hüseyin Çimşir ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve idmanı yarım bırakan Gökhan Ünal’ın durumunun iyi olduğu açıklandı. Adalesinde ağrılar bulunan ve son sabah provasında takımdaki yerini alamayan Colman’ın ise kontrollü bir şekilde çalışacağı vurgulanırken, Arjantinli’nin Almanya kampında bir kez daha detaylı bir taramadan geçirileceği ifade edildi.

Avni Aker’de hareketli günler
Yeni sezon öncesinde yenileme çalışmalarının sürdüğü Avni Aker Stadı’nda yoğun bir hareketlilik yaşanıyor. Kale arkası tribünlerinin kapasitesini yükseltip sahaya yaklaştıran görevlilerin kapalı tribünlerde görüş açısını engelleyen kolonları da keseceği öğrenildi. Bu konuda yönetim kurulunun Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden gereken izni aldığı kaydedildi.