Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 36/59 İlkİlk ... 11262728293031323334353637383940414243444546 ... SonSon
585 sonuçtan 351 ile 360 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İdolüm Zico"

Trabzonspor'un dün sözleşme imzaladığı Alanzinho, fiziksel olarak hazır ve oynayabilecek durumda olduğunu söyledi.

Alanzinho, bordo-mavili taraftarlar şampiyonluk için ne kadar açsa kendisinin de en az onlar kadar aç olduğu için Trabzonspor'a geldiğini belirterek, ''Trabzonspor'un geçmişini ve son yıllardaki çizgisini biliyorum. Ben de bu özleme son vermekte katkı sağlamak için buraya geldim'' dedi.
    Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu ifade eden Alanzinho, ''Hazırım, oynayabilecek durumdayım. Fiziksel olarak da gayet iyiyim. Teknik direktör ile konuştuktan sonra idmanlardaki durumuma da bakılarak şans verilirse tabii ki oynarım'' diye konuştu.

Alanzinho, idolünün ise Fenerbahçe'nin de eski teknik direktörlüğünü yapan Zico olduğunu da söyledi.

Bu arada, Brezilyalı oyuncunun lisans işlemlerinin yetiştirilerek büyük olasılıkla Ankaraspor kafilesinde yer alacağı öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Trabzon'u şampiyon yapacağım

Bordo-mavili ekibin yeni süper yıldızı Alanzinho, dün 4.5 yıllık sözleşmeye imza atarken camiayı coşturacak açıklamalar yaptı. Sambacı, "Norveç'te Stabaek'i şampiyon yaptım. Şimdi de Trabzon'u şampiyonluğa taşıyacağım" dedi.

Sıra Trabzon'da

"Stabaek takımının şampiyonluğunda katkım çok fazla Artık Trabzon'un özlemini dindirmek için çalışacağım".

Trabzonspor, anlaşma sağladığı Norveç'in Stabaek takımının sol kanat oyuncusu Alan Carlos Gomes Da Costa "Alanzinho" ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı futbolcu, Norveç'te uzun yıllar şampiyonluk özlemi çeken Stabaek takımında mutlu sonu yakaladıklarını hatırlatarak, "Bu şampiyonlukta katkım çok fazlaydı. Şimdi sıra Trabzonspor'da. 24 yıllık özlemi sonlandırmak için canla başla çalışacağım ve aldığım parayı hak edeceğim" ifadelerini kullandı.

Çok hızlı oynarım
    Alanzinho, kendisini ise şu cümlelerle anlattı: "Daima ileriyi, atağı düşünen bir oyuncuyum. Top ile birlikte ileriye doğru mesafe kat edebiliyorum. Hızlı bir oyuncuyum. Asist ve gol anlamında bulunduğum takıma katkı sağlayabiliyorum. Türkiye'deki Brezilyalı oyuncular ile kişisel olarak tanışmadım. Ama Alex, Deivid ve Roberto Carlos'u tanıyorum." Sambacı, daha önce Türkiye'den başka teklif almadığını da sözlerine ekledi.
    Cevat KOL

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yattara'ya çifte talip

Al Sadd takımına transferi son anda yatan yıldız futbolcu iyi teklif gelirse satılacak. Böylece Alanzinho için yapılacak ödemelerin yükü hafifleyecek.

Yine çok gözde
    Trabzonspor'un süper yıldızı Yattara'ya Katar ilgisi hiç dinmiyor. 3 ay önce Al Sadd takımına transferi son anda yatan Gineliye bu kez de Katar Ligi'nin lideri Al Rayyan ve 3. sıradaki Al Gharrafa'nın talip olduğu öğrenildi. Bordo- mavili yönetim iyi teklif gelirse sezon sonunda Yattara'yı satacak.

Yanal: Satılabilir
    Teknik direktör Ersun Yanal'ın da sezon sonu için "Satılabilir" şeklinde rapor verdiği Yattara son dönemde gece hayatına düşkünlüğü nedeniyle gözden düşmeye başlamıştı. Yönetim, yıldız oyuncuyu satarak, kasasını rahatlatacak ve yeni transfer Alanzinho'nun ödemeleri konusunda sıkıntı yaşamayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Transfer bitmez

Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, "Alanzinho'yu alarak isabetli bir karar verdik. Ancak arayışlar devam edecek" diye konuştu.

Futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Brezilyalı Alanzinho'nun takıma çok faydalı olacağını belirtti. Alioğlu, çalışmaların devam edeceğini belirterek "Bizde transfer bitmez. Bu dönem için değil ama sezon sonunda ekibe olumlu katkı sağlayacak isimlere yakın takibimiz devam edecek" diye konuştu.

Alioğlu, "Şimdilik olağanüstü bir durum olmadıktan sonra transfer kapandı. Trabzonspor'un, baştan beri hedefi zirveye oynamak Avrupa kupalarına katılmak" ifadelerini kullandı. Alanzinho'nun sağlık kontrolünde bulunan Alioğlu, "Kendisi hiç sakatlık geçirmemiş" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umut: Özür maçım

Fenerbahçe deplasmanında kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Umut Bulut'un moralsizliği dikkat çekiyor. Ankaraspor karşılaşmasını özür maçı olarak niteleyen bordo-mavili futbolcu, "Atacağım gollerle takımımı galibiyete taşımak istiyorum. Morale ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Faty Papy sabırsızlanıyor

Bordo -mavili takımın renklerine kattığı genç oyuncu, lisansını çıkarmak için Burundi Futbol Federasyonu'na gönderilen yazının cevabını bekliyor. Bir haftadır gelecek yanıta odaklanan genç futbolcu, "Bu hafta bu iş çözülürse kendimi rahat hissedeceğim" ifadesini kullandı. Faty Papy'nin evrakları yarına kadar gelmezse, Burundili futbolcu Ankara maçında yine kadroya alınamayacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fırtına çift idman yaptı

Gözünü zirveye diken Trabzonspor, deplasmanda Ankaraspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı çift idmanla sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde antrenman yapan bordo- mavili futbolcular, kondisyon ve yarım sahada taktik çalışması yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Egemen'den 3 puan sözü

Fenerbahçe karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla tam not alan Egemen Korkmaz, Ankaraspor maçı öncesinde iddialı. Bordo-mavili oyuncu bu zorlu deplasmanda galibiyeti hedefleyeceklerini belirterek, "Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık ancak Ankaraspor karşısında mutlaka zafere koşacağız. Trabzonspor olarak zirve şansımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanal istedi aldık

İmza töreninde konuşan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği doğrultusunda Alanzinho'yu aldıklarını söyledi. Hacısalihoğlu, "Futbol koordinatörümüz Özkan Sümer'in de olumlu görüşleri oldu. Biz de transferi yaptık" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maç saati değişti

Bordo-mavililerin cumartesi günü deplasmanda oynayacağı zorlu Ankaraspor karşılaşmasının başlama saati değiştirildi. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Ankaraspor-Trabzonspor karşılaşması saat 15.00'ten 16.00'ya alındı.

Sayfa 36/59 İlkİlk ... 11262728293031323334353637383940414243444546 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri