REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 57/59 İlkİlk ... 73247484950515253545556575859 SonSon
585 sonuçtan 561 ile 570 arası

Konu: TRABZONSPOR Haber Hattı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray fobisi

Trabzon'da geçtiğimiz sezonun ortasında göreve gelen Ersun Yanal, Galatasaray'a karşı çıktığı 4 derbi maçını da kazanamadı. Trabzon, Yanal ile ligde oynadığı 10 derbi maçın altısında gol atamazken, toplamda 1 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şans yanımızda değildi

Trabzonspor'un Hırvat futbolcusu Cale, maçtan sonra yaptığı açıklamada şanssızlıktan yakındı. Bordo-mavili oyuncu, "Ligin ilk yarısında iyi oynamıyorduk, şans bizimleydi. Şimdi iyi oynuyoruz ama şans yok. G.Saray'ın golünden önce faul var. İki puanımız uçup gitti" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hesaplar Yattara'sız yapıldı

Trabzon'un en büyük silahı olan İbrahima Yattara'nın kadroda olmaması, Galatasaray teknik kadrosu için hiç de sürpriz değildi. Maçtan 24 saat önce Trabzon'a gelen sarıkırmızılıların yaptığı istihbarat, Gineli oyuncunun ağır grip nedeniyle kadroya alınmayacağı yönündeydi. Bülent Korkmaz, maçın taktiğini buna göre geliştirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Basın ordu gibiydi

Haftanın son ve en zorlu maçını adeta bir basın ordusu izledi. Karşılaşma için 44'ü foto muhabiri ve yazar olmak üzere 199 basın mensubu Hüseyin Avni Aker'e geldi. Yazılı ve görsel basının emekçileri en iyi haberi, görüntüyü almak için yarıştı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gürsoy'a ıslık

Maç öncesi Trabzon kentine hizmeti geçenlerin isimleri stat hoparlöründen okundu. G.Saray'ın eski yöneticisi Ergun Gürsoy'un ismi anons edilirken tribünlerden protesto ıslıkları yükseldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Song hasret giderdi

Sezon başında Galatasaray'dan Trabzonspor'a transfer olan Rigobert Song, maç öncesinde eski arkadaşlarıyla hasret giderdi. Kamerunlu yıldız, Bülent Korkmaz ile bir araya gelip, kısa süreli sohbet etti. Galatasaraylı Sabri'nin, tecrübeli oyuncunun yanına giderek elini öpmesi de dikkat çekti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5 haftada 10 puan

Trabzonspor, son 5 haftada toplam 10 puan kaybetti. Denizli ve Konya'ya yenilen bordomavililer, Beşiktaş ile Galatasaray'la berabere kalmış, Antalyspor'u da yenmişti. Bu süreçte 4 gol atıp, 6 gol yiyen Karadeniz temsilcisi, kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarışında büyük yaralar aldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sahte formaya savaş

Trabzonspor, ligde bu sezon yapılan çıkışla birlikte artan korsan ürün satışına karşı savaş açtı. Kulüp sitesinde sahte formalarla gerçekleri arasındaki farkları 6 başlıkta yayınlayan yönetim, taraftarlardan lisanslı ürünleri almasını istedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yurtta gençlere gözaltı

Bordo-mavili yönetim, Türkiye'de de boş durmuyor. Hedefte ise genç yetenekler var. Süper Lig ve alt ligleri gözaltına alan futbol komitesi, ön plana çıkan yetenekli isimleri listeliyor. Transferi düşünülen bazı genç oyuncular için şimdiden ön protokol yapıldığı dile getirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.
    Hiç düşünmedim

Genç oyuncu, "Trabzonspor'un beni istediğini öğrenince diğer kulüpleri dikkate bile almadım" ifadesini kullandı.

Artık tecrübeliyim
    Manisaspor'dan transfer edilen Ferhat Öztorun, tam bir 'Trabzonspor aşığı' çıktı. TFF'nin aylık dergisi TamSaha'ya konuşan genç oyuncu, "Futbola G.Saray'da başladım ama, Manisa'da bilmediğim birçok şey öğrendim. Tecrübe kazandım. Menajerim Trabzonspor'un benimle ilgilendiğini duyunca, hiç tereddüt etmeden gelen teklifi kabul ettim" diye konuştu.

Sonraki hedef Avrupa
    Trabzonspor'un çok büyük bir camia olduğunu da dile getiren Ferhat, "Henüz transfer döneminin başı olmasına rağmen, diğer kulüplerden gelen teklifleri dikkate bile almadan, imzayı attım" diye konuştu. Hayalinin Trabzon'dan sonra Avrupa'ya açılmak olduğunu vurgulayan genç sol bek, Cale ile aralarında güzel bir forma rekabeti olduğunu da dile getirdi.

Sayfa 57/59 İlkİlk ... 73247484950515253545556575859 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri