Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon
140 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugun kontorlerimiz geliyor. güle güle harcayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

134 Kontorum Geldi....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Su tonla ucretsiz oldu olalı reklam kalmıyor bir türlü keske bir hafta sınırı olmasaydı benım net e gırmem her zaman mumkun degıl cunku kendı net ım yok cevremde olanlara soylemek zorunda kalıyorum oda reklam kaldıysa onceden hattımıza yuklenıyordu ıstedıgımız gıbı kullanıyorduk hem 12 kontorum gıdıyor hemde reklamsız kalıyorum ben bu ay uyelıkten ayrılcam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı my_daisy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Su tonla ucretsiz oldu olalı reklam kalmıyor bir türlü keske bir hafta sınırı olmasaydı benım net e gırmem her zaman mumkun degıl cunku kendı net ım yok cevremde olanlara soylemek zorunda kalıyorum oda reklam kaldıysa onceden hattımıza yuklenıyordu ıstedıgımız gıbı kullanıyorduk hem 12 kontorum gıdıyor hemde reklamsız kalıyorum ben bu ay uyelıkten ayrılcam
    elinin altında internet oılanlar bunları daha rahat takip edebiliyor ne yazıkki.
    wap ilede aslında girebilirsin siteye. eğer telefonun destekliyorsa wap.tonlakazan.com sanırım ücretsizdi..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok olsa ne yazar haftalık turkcel net paketi 25 kontor e bana ne kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı my_daisy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok olsa ne yazar haftalık turkcel net paketi 25 kontor e bana ne kaldı
    saçmalama ya
    wap.tonlakazan.com a girmek ücretsiz.
    yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o zaman sana apacak bişi yok usta..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanlıs bilgi vermiyorum arkadasım türkcelden bir hafta net paketine uy oldu ordan tonla kazana girdi normalde ucretsızse bilmem umarım oyledır nıye bosu bosuna paket alalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 1 hafta diyorlar ama benim dün 3 gün 8 saatvarken reklam silindi. şimdi de seçeceğim reklamlar gözükmüyor nasıl oluyor anlamadım
    yetim2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yetim2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 1 hafta diyorlar ama benim dün 3 gün 8 saatvarken reklam silindi. şimdi de seçeceğim reklamlar gözükmüyor nasıl oluyor anlamadım
    Cok dogru reklam suresı bitmeden reklamı kaldırıyorlar galiba suan kımse secemiyor suaralar nete girme ımkanım var ama reklam yok

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 34567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri