teşekürler türkcell 300 bin abone kaybetmiş son bilancoya göre artık promosyon yapmalı bence
Teşekkur: 0
teşekürler türkcell 300 bin abone kaybetmiş son bilancoya göre artık promosyon yapmalı bence
hayırlı olsun iyi kanpanya![]()
Nasıl msj atıp üye olcaz daha geniş bilgi verir misiniz?
paylaşım için teşekkürler
bilgi için teşekkürler detaylarına bakmak lazım.![]()
Arkadaşlar, ayrıntılar sonra ortaya çıkar fakat şunuda unutmamak gerekir, turkcell günahını bile tarifeyle satar. Şimdiye kadar TURKCELL faturalı hat abonesiydim ve vodafone ye geçtim. Nedenlerini ileri zamanlarda açıklarım. Size tavsiyem ücrete dair, sürelerle ilgili ne varsa karşılaştırma yapın. Farkları apaçık göreceksiniz, Eğer aranızda bizbizecell li varsa müş. hiz. arayarak görüşme özet bilgi istesin ve ona göre farklı bir tarifeye geçsin. Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi alın sonra hareket edin, avantajlı kampanya geçişlerinde haklarınızın yandığını unutmayın. İyi günler.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bunlan çıkarı olmasa helede türkcel başta hayatta kontür dakka vermezler bence boş 14 senedir kullanırım bana bedava bir faydası dokunmadı hep kazık yiyip duruyoruz soyguncu bunlar be dakkada 4 kontür sanki biz milyarderiz,doldurun cepleri bakalım bir gün belki bizede sıra gelir.![]()
Böyle paylaşımları bize sunduğunuz için teşekkürler
paylaşım için saol tam olarak kesinleşince bizde yaparız bunu
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri