Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
140 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler türkcell 300 bin abone kaybetmiş son bilancoya göre artık promosyon yapmalı bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun iyi kanpanya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nasıl msj atıp üye olcaz daha geniş bilgi verir misiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler detaylarına bakmak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Turkcell

Arkadaşlar, ayrıntılar sonra ortaya çıkar fakat şunuda unutmamak gerekir, turkcell günahını bile tarifeyle satar. Şimdiye kadar TURKCELL faturalı hat abonesiydim ve vodafone ye geçtim. Nedenlerini ileri zamanlarda açıklarım. Size tavsiyem ücrete dair, sürelerle ilgili ne varsa karşılaştırma yapın. Farkları apaçık göreceksiniz, Eğer aranızda bizbizecell li varsa müş. hiz. arayarak görüşme özet bilgi istesin ve ona göre farklı bir tarifeye geçsin. Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi alın sonra hareket edin, avantajlı kampanya geçişlerinde haklarınızın yandığını unutmayın. İyi günler.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı warpackarre Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, ayrıntılar sonra ortaya çıkar fakat şunuda unutmamak gerekir, turkcell günahını bile tarifeyle satar. Şimdiye kadar TURKCELL faturalı hat abonesiydim ve vodafone ye geçtim. Nedenlerini ileri zamanlarda açıklarım. Size tavsiyem ücrete dair, sürelerle ilgili ne varsa karşılaştırma yapın. Farkları apaçık göreceksiniz, Eğer aranızda bizbizecell li varsa müş. hiz. arayarak görüşme özet bilgi istesin ve ona göre farklı bir tarifeye geçsin. Müşteri hizmetlerinden net bir bilgi alın sonra hareket edin, avantajlı kampanya geçişlerinde haklarınızın yandığını unutmayın. İyi günler.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlan çıkarı olmasa helede türkcel başta hayatta kontür dakka vermezler bence boş 14 senedir kullanırım bana bedava bir faydası dokunmadı hep kazık yiyip duruyoruz soyguncu bunlar be dakkada 4 kontür sanki biz milyarderiz,doldurun cepleri bakalım bir gün belki bizede sıra gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Alfacı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlan çıkarı olmasa helede türkcel başta hayatta kontür dakka vermezler bence boş 14 senedir kullanırım bana bedava bir faydası dokunmadı hep kazık yiyip duruyoruz soyguncu bunlar be dakkada 4 kontür sanki biz milyarderiz,doldurun cepleri bakalım bir gün belki bizede sıra gelir.

dakkada 4 kontor demişsin turkcell sana çeşitli tarifeler çıkarmış geç kampuscell e kampusselden kampuscelle 10 dakikası 1 kontör diğer abonelerde dakikası 3 kontör seçenek bol tercih sana kalmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böyle paylaşımları bize sunduğunuz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için saol tam olarak kesinleşince bizde yaparız bunu

Sayfa 2/14 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri