REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
140 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben tonla kazana abone oldum akbank coca cola gilette axe digiturk nestle patoscips ipana garantibankası iddaa gençturkcell şirketlerinin herhangi birini seçip çalarkendinlet yapıyorsun seni arayanlar bu reklamlardan birini dinlemeye başlıyo ve sen bunun karşılıgında her arandıgında faturalalı hat sahibi isen 1 aranmaya 15 saniye konturku hat ise 1 kontur kazanıyorsun ancak bunun için davetiye gelmesi lazım bugun 16 kez arandım 4 dakka bedava konuşma kazandım çalarken dinletimde digiturk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı matrix1977 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben tonla kazana abone oldum akbank coca cola gilette axe digiturk nestle patoscips ipana garantibankası iddaa gençturkcell şirketlerinin herhangi birini seçip çalarkendinlet yapıyorsun seni arayanlar bu reklamlardan birini dinlemeye başlıyo ve sen bunun karşılıgında her arandıgında faturalalı hat sahibi isen 1 aranmaya 15 saniye konturku hat ise 1 kontur kazanıyorsun ancak bunun için davetiye gelmesi lazım bugun 16 kez arandım 4 dakka bedava konuşma kazandım çalarken dinletimde digiturk

Bir TONLAKAZAN-ÜYESİ kendisini arayan aynı kişiden günde en fazla 3 Kontör Kazanabilir.
    TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.
    böyle bi rsınırlama var nasıl 4 dk konuşma geldi ... dikatli ol derim.....

bizde davetiye bekliyoruz ama nerde.... kim bilir ne zaman gelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar üye oldum seçemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart turkcell tonla kazan başladı..

az önce mesaj geldi türkselden
    gelen her çağrıda kontör dakika kazanabileceğin yepyeni bir fırsat dünyası olan tonla kazan seni davet ediyor diye..

ayrıntılar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. da

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi kendine davetiye gönderebiliyorsunuz tonlakazan.com da var girin deneyin kazanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tonlakazan

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gunde 3 dk aransak ayda 90 yapar- 12 düş abonelik bize kalan her ay 78 tavsiye ederim arkadaşlar deneyin bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bigilendirdiğiniz için teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

...........
    Konu MUTAF tarafından (06-05-2010 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri