REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
140 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basri kardeşim ben mesajımdada belirttim kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler 12 kontor çok deil 78 kontor gelme durumu var ben gunde 3-5 degil baya aranıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri kardeşim ben mesajımdada belirttim kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler 12 kontor çok deil 78 kontor gelme durumu var ben gunde 3-5 degil baya aranıyorum
    kesinlikle öyle. ama bu işi tam bilmeyen yanlış yorumlar yapmasın diyorum. şahsen bende yapıcam. hiç aranmasam gunde 4 5 kere aranıyorum zaten. kazı da tavuğuda Turkcellden surekli alıyorum zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle öyle. ama bu işi tam bilmeyen yanlış yorumlar yapmasın diyorum. şahsen bende yapıcam. hiç aranmasam gunde 4 5 kere aranıyorum zaten. kazı da tavuğuda Turkcellden surekli alıyorum zaten
    Ben kız arkadaşımı ve kendimi abone yaptım ayda 160 kontor yapar neredeyseturkcell çoştu bir kere bence gayet mantıklı br reklam .Zaten reklam heryerde yokmu telde olsun ne farkeder:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım paylaştıkça güzeldir sagolun arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu kontoru arama basına kazanıyoz deyılmı sure fark etmıyor sanırım? Birde dıyelim heray kontor yukeleyemedım o zaman 24 kontor birden mi gitcek kazandıgım kontorleri büyük ihtimalle sadece türkcell lilere hacayabilicez sanırım deneyıp kontoru gelen oldumu hiç bir bilgi verirse cok sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı my_daisy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu kontoru arama basına kazanıyoz deyılmı sure fark etmıyor sanırım? Birde dıyelim heray kontor yukeleyemedım o zaman 24 kontor birden mi gitcek kazandıgım kontorleri büyük ihtimalle sadece türkcell lilere hacayabilicez sanırım deneyıp kontoru gelen oldumu hiç bir bilgi verirse cok sevinirim
    Hery ay 12 kontor kesiliyor bu olay sureye bakmıyor cagrıyı cevaplaman yeterli ayda 90 kere aran 90 kontor geliyor sen abone oldugun için calarken dinlete-12 düşüyor bu kontorler ana kontore ekleniyor telsim aveayaya kullanılabiliyor ben iyice okudum bu olay reklam olayı bizim karmarjımız baya var ben uye yaptım kendimi ailemi kontorlerde her ayın sonunda yukleniyor bence super bir sey:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bi bilgi ama hergün aranacagım diye bi şey yok bazen hiç aranmam bazen 3 günde 2 sefer aranırı bazende günde 15 sefer aranırım günlük 3 aranma ya kontör veriyomuş maxsimum 78 kontör normal bir insanın ortalama alabilecegi 40 veya 45 kontör 12 çık 30 o kadarcık kontör için değmez bence yakın zamanda kontör fiyatları zamlandı bilginiz vardır sanırım bence elinizden gerekmedikçe basmayın telefonun yeşil düğmesine

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşımınız için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Sayfa 4/14 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri