basri kardeşim ben mesajımdada belirttim kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez derler12 kontor çok deil 78 kontor gelme durumu var ben gunde 3-5 degil baya aranıyorum
![]()
paylaşım paylaştıkça güzeldir sagolun arkadaşlar
Arkadaşlar bu kontoru arama basına kazanıyoz deyılmı sure fark etmıyor sanırım? Birde dıyelim heray kontor yukeleyemedım o zaman 24 kontor birden mi gitcek kazandıgım kontorleri büyük ihtimalle sadece türkcell lilere hacayabilicez sanırım deneyıp kontoru gelen oldumu hiç bir bilgi verirse cok sevinirim![]()
Hery ay 12 kontor kesiliyor bu olay sureye bakmıyor cagrıyı cevaplaman yeterli ayda 90 kere aran 90 kontor geliyor sen abone oldugun için calarken dinlete-12 düşüyor bu kontorler ana kontore ekleniyor telsim aveayaya kullanılabiliyor ben iyice okudum bu olay reklam olayı bizim karmarjımız baya var ben uye yaptım kendimi ailemi kontorlerde her ayın sonunda yukleniyor bence super bir sey:45:
güzel bi bilgi ama hergün aranacagım diye bi şey yok bazen hiç aranmam bazen 3 günde 2 sefer aranırı bazende günde 15 sefer aranırım günlük 3 aranma ya kontör veriyomuş maxsimum 78 kontör normal bir insanın ortalama alabilecegi 40 veya 45 kontör 12 çık 30 o kadarcık kontör için değmez bence yakın zamanda kontör fiyatları zamlandı bilginiz vardır sanırım bence elinizden gerekmedikçe basmayın telefonun yeşil düğmesine
paylaşımınız için teşekkürler
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar
paylaşım için teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri