REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
140 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TONLAKAZAN SERVİS ÜYESI servis kapsamı ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde belirtilen limitler dahilinde sadece operatör içi (TURKCELL'den TURKCELL'e) aramalarda ödül kontör/dakika kazanacağını kabul eder.

arkadaslar sadece türkcelliler arayınca kontor geliyor diyor sitesinde bunuda unutmayalım benim reklam müziğini herkese dinletiyor ama sadece türkcelli arayınca kontor veriyor bana bu pek cazip gelmedi
    Konu nureddin00 tarafından (29-05-2008 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TONLAKAZAN SERVİS ÜYESI servis kapsamı ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde belirtilen limitler dahilinde sadece operatör içi (TURKCELL'den TURKCELL'e) aramalarda ödül kontör/dakika kazanacağını kabul eder.

arkadaslar sadece türkcelliler arayınca kontor geliyor diyor sitesinde bunuda unutmayalım benim reklam müziğini herkese dinletiyor ama sadece türkcelli arayınca kontor veriyor bana bu pek cazip gelmedi
    Valla turkcell hattı avea veya telsim aramaz bence baya kazık kontor atımı var ben turkcellden aranıyorum surekli yetiyor bana dun 4 kontor kazanmısım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşlar kampanyayı iyi okumalısınız ayda sadece 78 kontor diye bir sınır yok o konuda 78 sadece verilen bir örnektir ben bu ay 20 günde sadece 87 kontor kazandım 10 gün önce 37 ve bu günde 50 kontör geldi böyle bir şey yok ve ayrıca sadece türkcellden aranınca değil tüm gsm operatörleri ve sabit hatlardan aranıncada kazanıyorsunuz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri