Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
140 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkür ediyorum, emeğinize sağlık ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper teklife üyeyim ben zaten nasıl olacak yardım edermisin geçersiz yazıyor davetiye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tonla Kazan Ödemeyi Yaptı

Bugun bakiyeme 90 kontor eklemişler zamanında ödeme için tonla kazana teşekkurler.Sizlerde durum nedir arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede bugün 58 kontür eklemişler
    yetim2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yetim2 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede bugün 58 kontür eklemişler
    forum sayesinde haberimiz oldu:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben tonla kazanı kullanıyorum ve bu ay 20 günde tam 87 kontör kazandım sizede tavsiye ederim yanlız tonla kazana direk kayıt yapamıyorsunuz bildiğim kadarıyla davetiye gerekiyor ve turkcell ilk davetiyeyi bana atmıştı ayrıca sadece kontörlü hatlara değil faturalılar içinde geçerli faturalı hatlarda her arama başına 15 saniye kazanıyor
    Konu delfhin tarafından (20-06-2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Alfacı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlan çıkarı olmasa helede türkcel başta hayatta kontür dakka vermezler bence boş 14 senedir kullanırım bana bedava bir faydası dokunmadı hep kazık yiyip duruyoruz soyguncu bunlar be dakkada 4 kontür sanki biz milyarderiz,doldurun cepleri bakalım bir gün belki bizede sıra gelir.

dakkada 4 kontor demişsin turkcell sana çeşitli tarifeler çıkarmış geç kampuscell e kampusselden kampuscelle 10 dakikası 1 kontör diğer abonelerde dakikası 3 kontör seçenek bol tercih sana kalmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nureddin00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TONLAKAZAN SERVİS ÜYESI servis kapsamı ve Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde belirtilen limitler dahilinde sadece operatör içi (TURKCELL'den TURKCELL'e) aramalarda ödül kontör/dakika kazanacağını kabul eder.

arkadaslar sadece türkcelliler arayınca kontor geliyor diyor sitesinde bunuda unutmayalım benim reklam müziğini herkese dinletiyor ama sadece türkcelli arayınca kontor veriyor bana bu pek cazip gelmedi

arkadaşlar kampanyayı iyi okumalısınız ayda sadece 78 kontor diye bir sınır yok o konuda 78 sadece verilen bir örnektir ben bu ay 20 günde sadece 87 kontor kazandım 10 gün önce 37 ve bu günde 50 kontör geldi böyle bir şey yok ve ayrıca sadece türkcellden aranınca değil tüm gsm operatörleri ve sabit hatlardan aranıncada kazanıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Banada bugun 62 geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

66 kontorüm yüklendi.

Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri