REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon
140 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Tonla Kazan İle Arandıkça TL Kredi-Dakikalar Kazanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok ya uye yaptıklarımdada dıt sesi vardı tonu değiştir ve o seçtiğin tonu ata yani ilk ton yap 1 dk içinde tonun değişcektir diyecek ve tonu değiştirecek ozmn kullanmış olacaksın denedim oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turkcell, reklam alanında bir ilke imza atarak TonlaKazan mobil reklam platformunu tanıttı. Artık Turkcellmüşterileri, ÇalarkenDinlet'lerini reklam müziklerinden oluşturarak kendilerini arayanlara dinlettikleri oranda kontör ve dakika kazanıyor. İlk tanıtım süresince TonlaKazan'a sınırlı sayıda üye kaydedilecek.

Nasıl Kayıt Olacaksınız?

Web, WAP ya da SMS yoluyla üye olabileceğiniz TonlaKazanplatformundaki farklı reklam müziklerinden beğendiğinizi ÇalarkenDinlet içeriği olarak seçip, sizi arayanlara dinleteceğiniz reklamları belirleyebilirsiniz. Turkcell'in, iş ortağı 4play Digital Workshopfirmasıyla birlikte geliştirdiği TonlaKazanayrıca reklam verenlere de dinlettikçe öde (Cost Per Listening) fiyatlandırma modeliyle ölçümlenebilir bir reklam mecrası sunuyor.

TonlaKazan ile ilgili olarak Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar; "Mobil reklam alanında bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. TonlaKazan servisiyle sadece yeni bir reklam platformu değil, reklamcılık dünyasına yeni kavramlar da getirmiş oluyoruz. Servisi Akbank, Coca-Cola, Digiturk, Garanti Bankası, gnçtrkcll, Kraft, Nestle, Nivea, P&G ve Unilever gibi önemli markalarla lanse ettik" açıklamasını yaptı.

Ayrıntılar Burada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Arkadaşlar Bu servis size ne kazandırıyor supersatforum farkıyla
    • -Gunde 3 kez arandıgınızı kabul edelim ayda 90 yapar sınır ayda 90 kontor sınırlaması oldugu için
    • -Çalarken dinlet aboneligi 12 kontor 90-12= 78 kontor Yapar tas atıpta kolunuzmu yoruldu Her AY 78 KONTOR bu kontorler ana kontorunuze ekleniyor transfer yapabiliyorsunuz yani normal kontor gibi
    TONLA KAZANA 10 EKİM İTİBARİYLE UYE OLMAK İÇİN CEBIT YAZIP 1001 E YOLLAMANIZ GEREKMEKTEDİR.

kardeşim sonuncu yazdığın cebit yaz 1001e gönder yazısı ben konuyu açtıktan sonramı aklına geldi. neden haber hırsızlığı yapıyorsun? biraz takipçi olalım. senin konun yüzünden bnm açtığım konu altlara düşüo ayıp değilmi yaptığın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özkan2001 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim sonuncu yazdığın cebit yaz 1001e gönder yazısı ben konuyu açtıktan sonramı aklına geldi. neden haber hırsızlığı yapıyorsun? biraz takipçi olalım. senin konun yüzünden bnm açtığım konu altlara düşüo ayıp değilmi yaptığın?
    Arkadaşım kimse konu falan calmadı konu birleştiren benim gerekli düzenlemeyide ben yaptım.Bunda ne var tek konuda gidiyoruz herkes soruyor nasıl olacak diye 2 aynı konu var sagdan soldan aynı konu linkini vermek bizi oyalar tek konuda gidiyoruz.Bunun içinde hesap soramazsınız!!!
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben biraz cahilim bu kontür işlerinde Turkcell abone merekezi var benim dükkanın
    komşusu gittim ne yapam dedim bana bir tarife yaptılar ama ismi ne bilmiyorum
    dk.sı 8.ykr.den konuşuyorum hatlı tabi.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşünmeye değer bir kampanya ama önce şartları ne bilmek gerekir istediğin zaman bitirebiliyormusun detayları inçeleyin derim saygılarla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üye alımı bitmiş...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sonsuzluk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üye alımı bitmiş...
    Son fuar nedeniyle yaptılar bunu kanal7 de turkcell standında söylediler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk çıktığında kendi hattıma yaptım.
    şimdide cebit kampanyası olarakta tanıdık herkese yaptırdım.
    Havadan 90 kontor kazanmak güzel iş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugunde 90 kontorum geldi
    Teşekkürler tonlakazan. Teşekkürler Turkcell

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

7 hat*90 kontör = 630 kontör hatlarıma yüklendi.

türk hava yollarından kazandığım kontör miktarı 1 ayda 5000 den fazla.
    kampanya linkini buraya yazıyorum yasaksa yöneticilerimiz silsin. ama lütfen ceza vermeyin.
    Konu Simba tarafından (23-10-2008 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 11/14 İlkİlk ... 234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri