yok ya uye yaptıklarımdada dıt sesi vardı tonu değiştir ve o seçtiğin tonu ata yani ilk ton yap 1 dk içinde tonun değişcektir diyecek ve tonu değiştirecek ozmn kullanmış olacaksın denedim oldu.
yok ya uye yaptıklarımdada dıt sesi vardı tonu değiştir ve o seçtiğin tonu ata yani ilk ton yap 1 dk içinde tonun değişcektir diyecek ve tonu değiştirecek ozmn kullanmış olacaksın denedim oldu.
kardeşim sonuncu yazdığın cebit yaz 1001e gönder yazısı ben konuyu açtıktan sonramı aklına geldi. neden haber hırsızlığı yapıyorsun? biraz takipçi olalım. senin konun yüzünden bnm açtığım konu altlara düşüo ayıp değilmi yaptığın?![]()
Arkadaşım kimse konu falan calmadı konu birleştiren benim gerekli düzenlemeyide ben yaptım.Bunda ne var tek konuda gidiyoruz herkes soruyor nasıl olacak diye 2 aynı konu var sagdan soldan aynı konu linkini vermek bizi oyalar tek konuda gidiyoruz.Bunun içinde hesap soramazsınız!!!
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
ben biraz cahilim bu kontür işlerinde Turkcell abone merekezi var benim dükkanın
komşusu gittim ne yapam dedim bana bir tarife yaptılar ama ismi ne bilmiyorum
dk.sı 8.ykr.den konuşuyorum hatlı tabi.![]()
düşünmeye değer bir kampanya ama önce şartları ne bilmek gerekir istediğin zaman bitirebiliyormusun detayları inçeleyin derim saygılarla...
Üye alımı bitmiş...
ilk çıktığında kendi hattıma yaptım.
şimdide cebit kampanyası olarakta tanıdık herkese yaptırdım.
Havadan 90 kontor kazanmak güzel iş..![]()
bugunde 90 kontorum geldi
Teşekkürler tonlakazan. Teşekkürler Turkcell
7 hat*90 kontör = 630 kontör hatlarıma yüklendi.
türk hava yollarından kazandığım kontör miktarı 1 ayda 5000 den fazla.
kampanya linkini buraya yazıyorum yasaksa yöneticilerimiz silsin. ama lütfen ceza vermeyin.
Konu Simba tarafından (23-10-2008 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri