enbuyuk galatasaray baska buyuk yok
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
enbuyuk galatasaray baska buyuk yok
layýk olduklarý sonuca ulaþtýlar galatasaray a tekrar baþarýlar dilerim.
Galarasaya bize bu zevki yaþattýðý için teþekkurler..Bugün Izmir'i resmen salladýk,ses soluk kalmadý..![]()
Her türlü olumsuzluklara raðmen bu sene hakkýmýzla þampiyon olduk tüm Galatasaray camiasýna hayýrlý olmasýný diliyorum.
Cimbom Avrupa'da çoðunlukla baþarýlý olmuþtur.Hocasýz ve parasýz da olsa Ülkemiz sporuna mutlaka katkýlarý olacaktýr.
2007-2008 þampiyonu galatasaray En büyük CÝMBOMBOM
TeÞekÜrler Galatasarayim...
CÝMBOM ÝÇÝN ÇILDIRIN![]()
galatasaray'ýn bu þampiyonluðunun,sadece devþirme ve yabancý futbolcularla baþarýnýn gelmeyeceði gibi bir katkýsý olabilir kuþkusuz.tabi anlayan kiþilere dostum.avrupa daki baþarýya gelince biraz geriye bakýn oradaki baþarýlarý yakalayýp öylece konuþun.
Sayýn Galatasaraylý arkadaþlar size n'oli ki böylesine abartýyorsunuz yav. Bu bizim her zamanki halimiz deðil mi? Fenerli arkadaþlarý kýrmanýn bir anlamý yok. Ben bunu taaa sümestir tatiline girmeden önce öðretmenler odasýnda fenerli arkadaþlara; yani Fenerbahçe bizden 8-9 puan öndeyken "Þimdi konuþun arkadaþlar lig bitiminde sizinle görüþeceðim dedim ve görüþtüm bu cuma günü. Çok mutluydum. Hadi sizde bu mutluluðu doyasýya sizlere katýlan fenerli dostlarla kutlayýn.
Saygýlar.
GALATASARAY
TARTIÞMASIZ TÜRKÝYE VE AVRUPA FATÝHÝ CÝMBOM...ÇILDIRIIN ÇILDIRINCÝMBOM ÝÇÝN ÇILDIRIN...
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri