REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Aselsanda çalışan şehit Mühendislerimizin sır ölümleri

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aselsanda çalışan şehit Mühendislerimizin sır ölümleri

Arkadaşlar son zamanlarda Aselsanda ordumuzun ve ülkemizin geleceğini etkileyecek önemli projelere imza atan Mühendislerimizin basına yansıyan sır intiharları bana göre pek gerçekçi degil.Sizce de değilmi?Yeni bir icat bulan mucitlerimiz basına yansıyınca kendilerinden bir haber alınmıyor.Ülkemezin gelişmesini istemeyen dış gücler ve içimizdeki o vatan hainleri ne yazıkki bu vatan evlatlarını yok ediyorlar.Helede ülkemizin her yerinde cia , mossad ve diğer ajanların cirit attığı bir zamanda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elbette dostum o kadar bilgiye sahip bir insan hemde sürekli üreten bir insan intihar etmez intihar daha çok bunalımda olan insanların yaptığı bir olaydır bu adamlar dört dörtlük çalışırken birden bire oturup napsam acaba intihar mı etsem ?? diyecek değiller ya
    belki telkinlerler belki de kendilerine jaberleri olmadan verilen ilaçlarla intihara sürüklenmiş olabilirler ama asla sağlam kafayla o kişilerin intihar edeceğine ihtimal vermiyorum ben akıl mantık alacak bir durum değil çünkü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef ülkenin gelecegini etkileyecek her türlü şeye açıktır bu dış güçler üzülüyoruz ama elden birşey gelmiyor gizleyemiyoruzda
    gerçekten çok acı!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri