Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Demirtaş'a sıkı korumalı'Askerlik'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Demirtaş'a sıkı korumalı'Askerlik'

09 Mayıs 2008 08:53

Askere gitmemek için sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye edilip askere alınan eski DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş eğitime çıkarılmıyor.

Askere gitmemek için sahte çürük raporu aldığı iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye edilip askere alınan eski DTP Genel Başkanı Nurettin Demirtaş eğitime çıkarılmıyor, güvenlik nedeniyle 24 saat 2 astsubay nezaretinde, diğer askerlerden uzak tutuluyor. Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı’ndaki bu uygulamanın DTP’den gelen “Demirtaş’ın güvenliğinin sağlanması” istemi üzerine alındığı ifade ediliyor. Nöbet tutturulmayan ve silah teslim edilmeyen Demirtaş’a eşlik eden 2 astsubay, birlikte yemek yiyor, aynı odada uyuyor.

Vatan

"yahu adama madem askerlik yaptırmayacaktınızda neden aldınız. bırakın bari oradaki iki assubay kendi takımlarının başına geçip görevini yapsın. hem askerlik yaptırma, nöbet tutturma, ve iki assubayı nöbetçi dik başına...bu orduya yük değilmi? madem aldın askere askerlik yaptır, nöbet tutsun eğitime çıksın. alnından ter gelsin bir...adama güvenmiyorsan yanına sağlam askerlerden koy. öyle ya. ne o öyle askerlik yaptırıyorum diye koğuşta besmelek..."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu modellerin her şeyi sorun.Adamların memlekete beş kuruşluk hayrı yokki.Üstelik hayrını bırak zarar vermesinler yeter.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında böyle şahısları eğitim alanına salacaksın bizim mehmetçiklerimiz ona nasıl eğitim alınırmış vatan borcu vatan sevgisi ne demekmiş borç nasıl ödenirmiş gösterecekler burnundan fitil fitil getire getire... anlayan anlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri