İhlas Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak verilen 'Yılın Annesi' ödülü Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun'un annesine yılın çalıştırıcısı ödülü de oğul Bülent Uygun'a verildi...

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN'UN ANNESİ ELMAS UYGUN YILIN ANNESİ SEÇİLDİ.

İhlas Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak verilen 'Yılın Annesi' ödülü bu yıl Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'un annesi Elmas Uygun'a verildi. Özel Bahçelievler İhlas Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda öğrenciler tarafından düzenlenen ankette birinci seçilen Sivasspor hocası Bülent Uygun'a da ''Yılın Teknik Direktörü Ödülü'' verildi.

Sporculuğu, teknik adamlığı ve mütevazi kişiliğiyle Türk Sporuna büyük katkıları olan Bülent Uygun'un yetişmesinde en büyük paya sahip olan annesi Elmas Uygun'a Anneler Günü dolayısıyla "Yılın Annesi" ödülünün verildiği törende duygu dolu anlar yaşandı.

Törende annesinin ödülünün verileceği an gözleri dolan Bülent Uygun; ''Yemeden yediren,o güzel varlık annelerimiz, onların o öpülesi elleri ve güzelliklerini nasıl anlatsam bilemiyorum. Anneler günü vesilesiyle beni yetiştiren öğretmenlerimin de ellerini öpüyorum. İnananlar inandıklarını hep başarmıştır. Biz Sivas olarak çok şey başardık. Büyük Atatürk'ün Sivas'tan başlattığı mücadele örnek alınmalıdır. Bizlerde başarıyı yakaladık. En başarılı, en güzel okulun öğrencilerinden, İhlas Koleji'nden böyle güzel bir hediye almak benim için onur vericidir '' dedi.

Uygun ve annesinin ödülünü İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç verdi. Törende konuşan Hami Koç; ''Türk spor camiasının gönlünde taht kuran, değerli sporcu, Bülent Uygun elde ettiği başarılar ile hepimizin gönüllerine girmiştir. Onu bu yere getiren iki nokta var. Kendisinin disiplini ve örnek kişiliği. Anneler gününde öğrencilerimizin böyle bir kişiliği ve annesini ödüllendirmesi beni son derece mutlu etmiştir. Annesinin duasını alanın sırtı yere gelmez. Sırtı yere gelse de güçlenerek kalkar. Bugün iki mutlu hadise yaşıyorum. Anneler gününde Elmas Hanım ve Bülent Bey'in ödülünü vermenin mutluluğunun yanında okulumuzu denetleyen müfettişlerin okulumuza dair söylediği sözlerin anlamı beni son derece mutlu etmiştir. Türkiye standartlarının üzerinde bir okulla karşılaştıklarını söyleyen müfettiş arkadaşların söylediklerini hangi müdür arkadaş duymak istemez ki? Başarıların peş peşe geldiği bir ortamda müfettişlerin bize övgü dolu bu sözleri bize daha çok çalışma azmi aşılamaktadır.' dedi.

Hami Koç'un elinden ödülünü ve oğlu Bülent Uygun'dan çiçeğini alan Elmas Uygun İse; ''Bu ödülü bana verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum.'' diyerek duygularını ifade etti