![]()
Ýhlas Eðitim Kurumlarý tarafýndan her yýl geleneksel olarak verilen 'Yýlýn Annesi' ödülü Sivas Teknik Direktörü Bülent Uygun'un annesine yýlýn çalýþtýrýcýsý ödülü de oðul Bülent Uygun'a verildi...
SÝVASSPOR TEKNÝK DÝREKTÖRÜ BÜLENT UYGUN'UN ANNESÝ ELMAS UYGUN YILIN ANNESÝ SEÇÝLDÝ.
Ýhlas Eðitim Kurumlarý tarafýndan her yýl geleneksel olarak verilen 'Yýlýn Annesi' ödülü bu yýl Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'un annesi Elmas Uygun'a verildi. Özel Bahçelievler Ýhlas Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleþtirilen programda öðrenciler tarafýndan düzenlenen ankette birinci seçilen Sivasspor hocasý Bülent Uygun'a da ''Yýlýn Teknik Direktörü Ödülü'' verildi.
Sporculuðu, teknik adamlýðý ve mütevazi kiþiliðiyle Türk Sporuna büyük katkýlarý olan Bülent Uygun'un yetiþmesinde en büyük paya sahip olan annesi Elmas Uygun'a Anneler Günü dolayýsýyla "Yýlýn Annesi" ödülünün verildiði törende duygu dolu anlar yaþandý.
Törende annesinin ödülünün verileceði an gözleri dolan Bülent Uygun; ''Yemeden yediren,o güzel varlýk annelerimiz, onlarýn o öpülesi elleri ve güzelliklerini nasýl anlatsam bilemiyorum. Anneler günü vesilesiyle beni yetiþtiren öðretmenlerimin de ellerini öpüyorum. Ýnananlar inandýklarýný hep baþarmýþtýr. Biz Sivas olarak çok þey baþardýk. Büyük Atatürk'ün Sivas'tan baþlattýðý mücadele örnek alýnmalýdýr. Bizlerde baþarýyý yakaladýk. En baþarýlý, en güzel okulun öðrencilerinden, Ýhlas Koleji'nden böyle güzel bir hediye almak benim için onur vericidir '' dedi.
Uygun ve annesinin ödülünü Ýhlas Eðitim Kurumlarý Genel Müdürü Hami Koç verdi. Törende konuþan Hami Koç; ''Türk spor camiasýnýn gönlünde taht kuran, deðerli sporcu, Bülent Uygun elde ettiði baþarýlar ile hepimizin gönüllerine girmiþtir. Onu bu yere getiren iki nokta var. Kendisinin disiplini ve örnek kiþiliði. Anneler gününde öðrencilerimizin böyle bir kiþiliði ve annesini ödüllendirmesi beni son derece mutlu etmiþtir. Annesinin duasýný alanýn sýrtý yere gelmez. Sýrtý yere gelse de güçlenerek kalkar. Bugün iki mutlu hadise yaþýyorum. Anneler gününde Elmas Haným ve Bülent Bey'in ödülünü vermenin mutluluðunun yanýnda okulumuzu denetleyen müfettiþlerin okulumuza dair söylediði sözlerin anlamý beni son derece mutlu etmiþtir. Türkiye standartlarýnýn üzerinde bir okulla karþýlaþtýklarýný söyleyen müfettiþ arkadaþlarýn söylediklerini hangi müdür arkadaþ duymak istemez ki? Baþarýlarýn peþ peþe geldiði bir ortamda müfettiþlerin bize övgü dolu bu sözleri bize daha çok çalýþma azmi aþýlamaktadýr.' dedi.
Hami Koç'un elinden ödülünü ve oðlu Bülent Uygun'dan çiçeðini alan Elmas Uygun Ýse; ''Bu ödülü bana verdiðiniz için çok teþekkür ediyorum. Tüm çocuklarýmýza baþarýlar diliyorum.'' diyerek duygularýný ifade etti

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri