REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Explorer Giriş Sayfası mı Kilitlendi? Kesin Çözümü Burada

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Explorer Giriş Sayfası mı Kilitlendi? Kesin Çözümü Burada

İnternet Explorer giriş sayfası kilitlendiği için sistem geri yükleme veya format atan arkadaşlarımız vardır belki aramızda.
    Ya da sorunu çözmek için bazı programlar kullananlar...

Ama bunlara hiç gerek kalmadan kilidi kaldırmanın, yine İnternet Özellikleri nden Giriş Sayfasını deiğiştirmenin Yolu var.Sadece Regedit (Kayıt Degteri) te ufak bi ayar değişikliği yaparak.Evet Şunları yaparak ;

Başlat > Çalıştır > Regedit

HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel

Anahtarındaki HomePage değerine tıklayarak 0 olan değerini 1 olarak değiştirin...

Şimdi de IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındakş kilidin kalktığını göreceksiniz...

Kolay Gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende çok format atmıştım elıne saglık akrdeş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş benım ıe şimdi gyvenlı çalışıyor..ben denemek ıcın baktım ama. mıcrosofttan sonra ıe kontrol panelını bulamadım yazdıkların denenmişti demı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım microsofta bir kez tıkla gelir. gelmezse bilgisayarını kapatıp aça aynı uygulamayı yap. kolay gelsin.

Bilgi için teşekkürler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkurler valla bu akşam bir site bulaştı bir türlü kaybolmadı sayende okeydir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş ben yaptım ama olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abdulhey1014 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dosyayı kullanarak Açılış sayfanızı düzeltebilirsiniz.

Saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı abdulhey1014 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sorun çözülür ayrıca resimli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim bunların hepsini denedim o kadar araştırma yaptım tık yok birebir uguladım yok valla gecden belli ugraşıyorum ne yapmam gerekiyor bunu bilgisayara zararı olurmu ne gibi bir telikesi var onu söylerseniz sevinirim şimdiden teşşekür ederim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri