REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sivas FIFA'ya başvuracak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sivas FIFA'ya başvuracak

Sivas FIFA'ya başvuracak

11 Mayıs 2008

Sivasspor üçlü averajla lig dördüncüsü olmalarına tepki gösterdi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, "Sonradan üçlü averaj çıkarılamaz. Bizim yarıştığımız takım Beşiktaş ise lig üçüncüsü Sivasspordur" dedi. Ünsal, Fenerbahçe'nin daha önce Şampiyonlar Ligi'ni garantilediğini belirterek, "Dolayısıyla biz Beşiktaş'la yarışıyoruz. Önemli olan iki takım arasındaki ikili averajdır. Üçlü averaj nereden çıktı. FIFA nezdinde, hukuki zeminde tüm haklarımızı sonuna kadar arayacağız" diye konuştu.

hürriyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sivas spor haklı sonuna kadar desdekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sporun kirliliği 6 dkda 3-0 olan beşiktaş maçında görülmüştür.baktılar olmuyor 3 lü averaj bu ne adiliktir.herhalde puan farkı olsa kim çok galib geldi ortalamasınımı alacaklar ayıp yaw.sivas sonuna kadar haklııdr ama maalesef arkasınada medya,federasyon ve ikide bir şereften bahseden yıldırım ve sinan kocakafalı abiler yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence futbol sahada olmalı ve hak eden hakkını almalı yoksa maçtan sonra basit ayak oyunlarıyla zafer kazanılmaya çalışılmamalıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne söylesek boş.beşiktaşlılarda haklı olduğumuzu bildikleri halde duygusal olarak bakıp bu hakkın kendilerinin olduğunu savunuyorlar.aynı şey onların başına gelseydi...sivasspor.9 dakikada 4 gol atsaydı?????????
    kısacası burası Türkiye.HAK HUKUK GAK GUGUK.
    bunları yazmak benim için çok zor ama bende bu memlekette herşeyden soğumaya başladım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ülkemizde kurallar isme göre değişiyor ve gelişiyor ülke futbolumuz adına üzücü bir durum portekiz şampiyon olmuş bir takımın 6 puanını silerken bizdeki duruma bakın beyaz mendilciler sayfacılarmı hepsi birden ortadan kayboldu ne hikmetse..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osetyalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne söylesek boş.beşiktaşlılarda haklı olduğumuzu bildikleri halde duygusal olarak bakıp bu hakkın kendilerinin olduğunu savunuyorlar.aynı şey onların başına gelseydi...sivasspor.9 dakikada 4 gol atsaydı?????????
    Alıntı osetyalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kısacası burası Türkiye.HAK HUKUK GAK GUGUK.
    bunları yazmak benim için çok zor ama bende bu memlekette herşeyden soğumaya başladım.

osetyalı mesaj sayında güzel uymuş tam sivastan bahsederken sivasın plaka sayısı olan 58 olmuş mesaj sayın güzel tesadüf :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar ayiplar ayipla ortulmez. 6 dakikada 3 gol atilip atilmayacagini yine tartisalim. Sayet BESIKTAS boyle maniplasyonlarla veya masa basi oyunlarla ucunculuk mucadelesi veriyorsa, ben yillarin Besiktasli'si olarak utanc duyuyor vede bu oyunlara tevessul edenleri siddetle kiniyorum. Madalyonun obur tarafina bakalim isterseniz. Besiktas Romanya takimlarinin birinden son uc dakikada uc gol yedi ve elendi. Baska bir ornek daha Galatasaray-Ankaragucu aynen boyle puan puana giren Besiktasla cekistiginde tam hatirlamiyorum ama iki gol averaj onde iken Galatasaray ilk 10 dakikada Ankaragucune tam 4 gol atmis idi. Simdi ben yine dusuncelerimde ayni yerdeyim. Besiktasin mazisinde hicbir kara olmamistir, her zaman haklari yenen takim Besiktas olmustur. Biz Besiktaslilar olarak daima serefli ikinciliklri, serefli ucunculukleri hatta serefli onunculuklari dahi serefimizle tasimayi basarmisizdir. Daima da basaracagiz. Besiktasi sevenleri de sevmeyenleride sevgiyle kucakliyorum. . .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lafonten den masallara gerek yok arkadaslar.sıvas ve bjk 3 lu averaj bılıncı ıle oynamadı mı?sımdı yaygaralıga gerek yok.manısayı gorduk seref ve haysıyet ugruna kostular onur mucadelesı verdıler.saygılar galatasaray'ı kutlayın tek gercek onun sampıyon olusu..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar ayiplar ayipla ortulmez. 6 dakikada 3 gol atilip atilmayacagini yine tartisalim. Sayet BESIKTAS boyle maniplasyonlarla veya masa basi oyunlarla ucunculuk mucadelesi veriyorsa, ben yillarin Besiktasli'si olarak utanc duyuyor vede bu oyunlara tevessul edenleri siddetle kiniyorum. Madalyonun obur tarafina bakalim isterseniz. Besiktas Romanya takimlarinin birinden son uc dakikada uc gol yedi ve elendi. Baska bir ornek daha Galatasaray-Ankaragucu aynen boyle puan puana giren Besiktasla cekistiginde tam hatirlamiyorum ama iki gol averaj onde iken Galatasaray ilk 10 dakikada Ankaragucune tam 4 gol atmis idi. Simdi ben yine dusuncelerimde ayni yerdeyim. Besiktasin mazisinde hicbir kara olmamistir, her zaman haklari yenen takim Besiktas olmustur. Biz Besiktaslilar olarak daima serefli ikinciliklri, serefli ucunculukleri hatta serefli onunculuklari dahi serefimizle tasimayi basarmisizdir. Daima da basaracagiz. Besiktasi sevenleri de sevmeyenleride sevgiyle kucakliyorum. . .
    arkadaşım zaten mesele beşiktaş değil çekişen iki takım arasıda sivas üstünken neden 3 lü averaj.ha o zaman genel averaja bakılsın böyle 3 lüyse. 4 olsa 5 olsa averajdamı 4lü5 li olacaktı.haksızlığın masalı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri