Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Beşiktaşa Uefada Başarılar Dileriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beşiktaşı tebrik ediyorum...ama hakmı bu şimdi.süperligde oynayan hangi takım 10 dakka içinde 4 gol yer. vestelmanisaspor mahalle takımımı?.aklınıza hiç birşey gelmiyormu arkadaşlar.elinizi vicdanınıza koyun.ayrıca vestel bir gol atıyor ve +3 te tekrar gol yiyor.bu koku bence herkesi rahatsız etmeli.yoksa hangi takımın kaçıncı olduğu hiç önemli değil.sonuçta hepsi memleketimizin takımları.söylenecek daha çok şey var ama inşallah ben yanlış düşünüyorumdur.beşiktaşa uefa da başarılar diliyorum.yurt dışı maçlarda gönlümüz onlardan yana olacak emin olun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en büyük kartal gerisi partal sağol trabzonspor sayende uef dayız gol le değil 3 lü averajla gidiyoruz beyler
    Konu sensi tarafından (10-05-2008 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birkaç senedir Beşiktaş'ın başına gelen bütün olumsuzluklar ortada iken UEFA'ya gidebilmiş olmasını gerçekten tebrik etmek lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tebrİkler Kartal Uefada BaŞarilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu senenin ve gönüllerin gerçek şampiyonu beşiktaştır cümle aleme duyurulur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim yerimiz şanpiyonlar ligiydi ama sağlık olsun buda güzel tebrikler BJK UEFADA başarılar beşiktaşım gönüllerin şanpiyonu bjk bunu herkez böyle bilsin birgün herkes beşiktaşlı olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nereye gittiği yada ne olduğu çok önemli değil...bu sene iyi futbol seyredemedik...sırf beşiktaş değil,tüm takımlar iyi top oynayamıyor...ben futbolsever olarak iyi futbol seyretmek istiyorum...kim şampiyon olmuş yada olmamış -nasılsa bir tanesi olacak- çok önemli değil...ligimizin kalitesi çok kötü...umarım gelecek ayki EURO 2008 de çuvallayıp hezimetler yaşamayız...selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nereye gittiği yada ne olduğu çok önemli değil...bu sene iyi futbol seyredemedik...sırf beşiktaş değil,tüm takımlar iyi top oynayamıyor...ben futbolsever olarak iyi futbol seyretmek istiyorum...kim şampiyon olmuş yada olmamış -nasılsa bir tanesi olacak- çok önemli değil...ligimizin kalitesi çok kötü...umarım gelecek ayki EURO 2008 de çuvallayıp hezimetler yaşamayız...selametle
    haklısın.hangi takım olursa olsun amaç yurt dışı başarısı olmalı.başarılar memleketimizin başarısı olacaktır sonuçta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler BEŞİKTAŞ başarılar avrupada sivasta cok iyiydi seneye dahada iyi olur işallah saygılar

yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet çok haklısın amaç her şey güzel ve güzel insanları için spor dostluktur spor kardeşliktir malesef iyi oynayan kazansın dedik hep ama kimin ne yaptığını yada ne yapmak istediğini tam anlamıyla göremedik sanırım biraz klişe olacak ama üzgünüm ki hiç iyi bir futbol seyretmediğime inanıyorum ki ben beşiktaşı da bu söylediklerimin içine şiddetle koyuyorum Türkiye de şampiyonluk hiç umrumda bile değil kartal sondan 4. de olsa dünya platformu benim için çok önemli tebrikler süper lige renk veren tüm takımlar ve GS tabiki KaraKartalım BeşiktAŞK

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri