kesintisiz erişim dileğiyle...
Teşekkur: 0
kesintisiz erişim dileğiyle...
sizleri çok özlemiştik
Şükür Kavuşturana 2 Günboyunca eziyet cekmişiz yaw
allah nazarlardan korusun.arkadaşlar tekrar merabalar
NİXCON A.Ş. Türk Telekom'a borcu nedeni ile pazartesi fiber kabloları çekildi. Konu hakkında detayları google arama bölümüne NİXCON yazarsanız gerekli çoğu açıklamayı bulursunuz. Bize cuma günü öğlen verilen bilgi ise pazartesi internet hatları olmayacağı vede acil sunucularınızı şirketimizden almanız lazım dediler. Bizde alel acele anlaşma yapacak şirketler aradık. GLOBAL şirketi ( ÜLKER DATACENTER ) öncelikle şirket turu attırıp teknik bilgileri verdi ardından fiyat konusuna gelince şuandaki NİXCON şirketinin 4 katı fiyatını verdi. Mağlum bunu kabul etmedik. Ardından diğer DATACENTER' lerden TEKLAN - SİSTEMNET - PROFİLO - MARS DC - RADORE vs.. firmalarla telefonla vede şirketlerine gidilerek fiyatlar alındı. MARS DC ile 6 aylık sözleşme imzaladık. Şuandaki DC'ler arasında en uygun vede teknik olarak bizi karşılayacak tek şirket diyebiliriz. Pazar günü saat 18:00' da Toplamda 200 Sunucuyu MARS DC ye taşıdık. Şuanda Teknik olarak İP sorunumuz devam ediyor. HOTMAİL şirketine yeni İP bloklarını göndermemiz lazım yoksa bazı arkadaşların dediği gibi MAİL gelmiyor yada KAYIT olamıyorum diyebilirler. Ama şunuda lütfen unutmayalım. TURKİYESERVER.WEB.TR olarak sadece 1 sunucumuz yok toplam 17 sunucuya bakıyorum. Şuanda bulunduğunuz sunucuda özel şirketler + büyük forumlar mevcut sorun olarak herkeste bu sorun mevcut sadece SUPERSATFORUM.COM değil. Lütfen kısa süre daha sabredelim en kısa zamanda ince detaylar düzeltilecektir. İP sorunu + Cpanel sorunu + Hotmail sorunu + vs.. sorunlar en kısa zamanda halledilecektir. Lütfen biraz sabır diyorum. Teşekkürler...
Allah kolaylık versin Dali kardeşim
Ben de bağlanamayınca çok üzülmüştüm.İyi ki geçiciymiş.Aman Allah ayırmasın...
Valla arkadaşlar iki gün bende mi bir sorun var diye denemediğim yöntem kalmadı siteye girebilmek için. Tekrar sitemize kavuşmak çok güzel.
Saygılar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri