Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Uluç dan Aziz Yıldırım a ağır sözler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Uluç dan Aziz Yıldırım a ağır sözler

NTV'deki 90 Dakika programında konuşan Hıncal Uluç, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında inanılmaz sözler sarfetti
    Uluç, Fenerbahçe'nin başarısının ve başarısızlığının tamamının sorumlusu olarak Aziz Yıldırım'ı gösterdiği konuşmasında özetle şunları söyledi:

Sezon ortasında ben Fenerbahçe'nin bir stopere, bir orta saha adamına bir de forvete ihtiyacı olduğunu söylediğimde, eksikleri hatırlatığımda kötü adam oldum. Bugün bu dediğimiz adamlar alınsaydı Fenerbahçe Moskova'da final oynayacaktı.

ŞEREFSİZ ALÇAK DEDİLER

Tüm bu söylemlerimizin yerine gidip Selçuk'un, Deniz'in, Kemal'in olduğu bölgeye, Maldonado diye bir adam getirdiler. Bunu eleştirince de resmi internet sitelerinde "Şerefsiz alçak" dediler. Yahu tamam ben şerefsiz haysiyetsiz alçak bir adamım.. Ama bir dinleyin yahu bu adam ne diyor diye bir dinleyin..

AZİZ YILDIRIM'IN HAKKINI DA VERİYORUM

Ben Aziz Yıldırım'ı eleştiriyorum.. Ama Aziz Yıldırım'ın hakkını da veriyorum. Kurumsal anlamda inanılması güç işler yaptı. "Şehircilik planına ters olur, asla yapılamaz" denilen Saraçoğlu'nu yaptı. Müthiş isimler etirdi. Para kazandırdı kulübe.. Statlardaki bedavacıları ayyaşları dışarı attı. Fenerium'u kurdu ki, taraftar oradan eşek yüküyle alışveriş yapıyor.. Bunlar çok güzel işler..

AZİZ YILDIRIM TEK ADAM, TEK PATRON

Ancak Aziz Yıldırım tek adam, tek patron.. Soyunma odasına inip takım kurmaktan haz alıyor. Mustafa Denizli'ye "Takımı sen mi şampiyon yaptın" diyebiliyor. Gelen bütün transferlerden, alınan başarılardan ve başarısızlıklardan Aziz Yıldırım sorumludur.

BEN KONUŞMAYAYIM SİZ SALDIRIN

Fenerbahçe, Galatasaray'ın patır patır döküldüğü bu yıl şampiyon olamamışsa bunun hesabını Aziz Yıldırım vermeledir. Fenerbahçe'de yönetim Kurulu yoktur. Aziz Yıldırım etrafına bazı isimler almış, "Ben konuşmayayım siz saldırın" diyerek hedef gösteriyor. Yanındaki adamlar da gösterilen hedeflere küfür ve tehditler savuruyor.."

İNTERNETSPOR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DoĞru Hincal AĞbİ Ben Bİ Fenerlİyİm Ama Çok ÜzgÜnÜm Denİzlİde 1-1 Kaliyosun Yenemİyosun Yazik Şampİyonluk Gİttİ Bu Sene Yİne Ayni Cİmbomdan 1 Puan Alsan Şampİyonsun Ama Alex Gİbİ Kendİnİ BİŞey Zanneden Avrupada Yok KardeŞİm Bu Adam Ne Zaman Oynucak Cİmbom MaÇinda Yok Yaziklar Olsun FenerbahÇeye Ben Sonuna Kadar Fenerlİyİm Ama Bu Cİmbomu Kutlarim En KÖtÜ Zamaninda Şampİyon Oldu Bu Fenere Kezmandan Alexden Maldonadan Edudan Hayir Gelmez İyİ Oyuncular Alin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karizma Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DoĞru Hincal AĞbİ Ben Bİ Fenerlİyİm Ama Çok ÜzgÜnÜm Denİzlİde 1-1 Kaliyosun Yenemİyosun Yazik Şampİyonluk Gİttİ Bu Sene Yİne Ayni Cİmbomdan 1 Puan Alsan Şampİyonsun Ama Alex Gİbİ Kendİnİ BİŞey Zanneden Avrupada Yok KardeŞİm Bu Adam Ne Zaman Oynucak Cİmbom MaÇinda Yok Yaziklar Olsun FenerbahÇeye Ben Sonuna Kadar Fenerlİyİm Ama Bu Cİmbomu Kutlarim En KÖtÜ Zamaninda Şampİyon Oldu Bu Fenere Kezmandan Alexden Maldonadan Edudan Hayir Gelmez İyİ Oyuncular Alin

yaww arkadasim sen ne yaptinya hinc-al gibi adamla ayni agizdan konusuyorsun bide koyu fenerliyim diyorsun bu ikisi hic birbirine uymuyor..bu hincal denilan adam futbol bilgisi olmayan,kendini kerkonudan sorumlu sanan kisidir..gundem yaratmak adini duyurmak icin aziz yildirim gibi insanlara hakaret ediyor..bu hinc-al in futbol adina kattigi bisey varmi ,bi yatirimi varmi..insanlarin emeklerini bi kalemde karalamaya calisan kronik hasta bi adam..alex i elestirmissinde geldiginden beri olan iatatisklere bi bak istersen,oda olmasa ne olucakti...bu sene cimbom uefa da 2. sinif 3.sinif takimlarla oynadi sonuclar ortada hatta adamalr 5 yedi.sen hangi basaridan bahsediyorsun..turkiyede sampiyonluk artik biyere kadar taraftara doyum veriyor..hangi klubun kurumsallasmasi avrupada kousuluyor..bu sene sampiyonlar liginde iyi maclar cikarttik..uzun zamandir turkiye o haycani yasamamisti..bu isler tecrubeyle oluyor seneye daha iyi olucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hıncal ılıc ın her zamankı halı,fenerbahcenın her zaman sonunu getıremedıgı maclar.işte boyle yazarlar da nasıl nereden ekmek yıyecekler.not:fanatızme gerek yok arkadaslar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yorum yok....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hıncalındedıklerı sonuna kadar dogrudur fener basarılı dıyorsunuz ama son ucyıla parasıs denılen gs 3 yılda ıkı sefer sampıyon oldu bu nasıl ıştır ıncalın dedıklerı dogru gs bunda 10 yıl once yarıfınal oynadı hemde ıkı sefer herkeze saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru demiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elestirene kadar birazda sampiyonlarligindeki basarilarini tekrar gündeme getirsede seneye daha iyi bir moralla ciksalar daha iyi olmazmi, hep ayni sözler, karalamaktan baska bir sözleri yok zaten ,hincal oturdugu yerden koskoca fenerbahceyi yönetmeye kalkiyor,yok sunu alsin yok bunu alsin,sanami düstü fenerin kimi alacagi, onlar bilmiyorlarmi kimin alinip alin mayacagini,yani simdi fener sampiyon olmadi diye her sey bittimi fener icin bu sene olmazsa öbür sene olur, bize bence avrupa maclari daha önemli olmasi lazim ,türkiyede zaten hep ayni senaryo sürüyor ,saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı turan45 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hıncalındedıklerı sonuna kadar dogrudur fener basarılı dıyorsunuz ama son ucyıla parasıs denılen gs 3 yılda ıkı sefer sampıyon oldu bu nasıl ıştır ıncalın dedıklerı dogru gs bunda 10 yıl once yarıfınal oynadı hemde ıkı sefer herkeze saygılar

sen bosver on yillari 3-5 sene once tmsf gs yi aliyormus borclarindan dolayi..aziz yildirim bize boyle hic tatsiz seyler yasatmadi..bi o dedigin basarilarin devami gelse tamam dicem.3 senedir 3. ve 2. sinif takimlara takildiniz nasil basari bu..yillardir bi stad muhabbeti alip gidiyor devlete sirtini yasla sonra fb ye laf at bi kere hinc-al in futbol tecrubesi ney ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri