Fenerbahçeli Mateja Kezman, takým bulmasý için menajerini devreye soktu.
O öyle bir isim ki.... Oynasa da, oynamasa da, sakatlansa da, gol de atsa hep olay oldu... Olaylar silsilesi daha Mateja Kezman’ýn, F.Bahçe’ye transferinin açýklandýðý ilk günden itibaren baþladý. Önce tüm Avrupa basýný ’Batman’ýn transferinden söz etti. 8.3 milyon Euro’luk bonservis bedeli, yýllýk aldýðý 3.5 milyon Euro hep en çok konuþulan konu oldu. 2 kez oyundan alýndýktan sonra stadý terk etmesi, uzun süren sakatlýk ve ’gol orucu’ dönemlerinde bile ’hep destek, tam destek’ aldý camiadan. Ama hiçbir zaman ’huzurlu olamadý’ Türkiye’de... Ve G.Saray derbisi sonrasý yaþanan ’saldýrý’ olayý, Sýrp yýldýzýn F.Bahçe defterini aklýnda ’kapatmasýna’ neden oldu.
"BENÝ ÝSTEYEN ÇOK"
Kezman, G.Birliði maçýnda tek tek tribünleri dolaþarak ’veda ettiði’ sinyalini verdi. Menajeriyle yollarýný ayýrýp, bir Sýrp menajerle anlaþan Mateja’nýn “Yaþananlardan sonra artýk F.Bahçe’den ayrýlmak, bundan sonra huzurlu olarak futbol oynamak istiyorum. Devamlý zirveye oynayan, Þampiyonlar Ligi’nde mücadele eden takýmlarda deðil, gerginlik yaþamayan orta sýnýf bir ekipte futbol hayatýmý noktalamayý planlýyorum. En çok 2-3 yýl daha futbol oynayacaðým. Bu nedenle futbolu huzurlu bir þekilde noktalamak istiyorum. F.Bahçe Kulübü ile bonservis sorunum çözülürse, öncelikle Ýspanya ya da Ýngiltere’de orta sýralarda mücadele eden bir takýmla anlaþmak en isabetli karar olur. Zaten beni Ýspanya’da bünyesine katmak isteyen takým çok. Direkt þampiyonluk yarýþýnýn içinde olmayan ama zirveyi zorlayan bir ekiple anlaþýrsan, hiç düþünmeden giderim. Bu konuda yetkilisin” diyerek, gitmeyi planladýðý takýmýn normlarýný bile söylediði öðrenildi.
APPIAH DÖNMÜYOR
Kezman ayrýlma planlarý yaparken, sakatlýðý nedeniyle sözleþmesi askýya alýnan Stephen Appiah’ýn da geri dönmeyeceði öðrenildi. Ganalý yýldýzýn kýrgýn olduðu ve menajerinden kendisine takým bulmasýný istediði belirtildi.
19 GOL ATTI AMA!
F.Bahçe’de 2. yýlýný dolduran Mateja Kezman, bu sezon Þampiyonlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupasý’nda 19 kez rakip fileleri havalandýrdý. Geçirdiði uzun sakatlýk dönemi ve bazý maçlarda kaçýrdýðý ’akýl almaz’ goller nedeniyle taraftarýn desteðini yitiren ’Batman’, G.Saray maçý sonrasý uðradýðý ’saldýrý’ nedeniyle sarý-lacivertli takýmdan ayrýlmayý kafasýna koydu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri