Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Uluç dan Aziz Yýldýrým a aðýr sözler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Uluç dan Aziz Yýldýrým a aðýr sözler

NTV'deki 90 Dakika programýnda konuþan Hýncal Uluç, Fenerbahçe ve Aziz Yýldýrým hakkýnda inanýlmaz sözler sarfetti
    Uluç, Fenerbahçe'nin baþarýsýnýn ve baþarýsýzlýðýnýn tamamýnýn sorumlusu olarak Aziz Yýldýrým'ý gösterdiði konuþmasýnda özetle þunlarý söyledi:

Sezon ortasýnda ben Fenerbahçe'nin bir stopere, bir orta saha adamýna bir de forvete ihtiyacý olduðunu söylediðimde, eksikleri hatýrlatýðýmda kötü adam oldum. Bugün bu dediðimiz adamlar alýnsaydý Fenerbahçe Moskova'da final oynayacaktý.

ÞEREFSÝZ ALÇAK DEDÝLER

Tüm bu söylemlerimizin yerine gidip Selçuk'un, Deniz'in, Kemal'in olduðu bölgeye, Maldonado diye bir adam getirdiler. Bunu eleþtirince de resmi internet sitelerinde "Þerefsiz alçak" dediler. Yahu tamam ben þerefsiz haysiyetsiz alçak bir adamým.. Ama bir dinleyin yahu bu adam ne diyor diye bir dinleyin..

AZÝZ YILDIRIM'IN HAKKINI DA VERÝYORUM

Ben Aziz Yýldýrým'ý eleþtiriyorum.. Ama Aziz Yýldýrým'ýn hakkýný da veriyorum. Kurumsal anlamda inanýlmasý güç iþler yaptý. "Þehircilik planýna ters olur, asla yapýlamaz" denilen Saraçoðlu'nu yaptý. Müthiþ isimler etirdi. Para kazandýrdý kulübe.. Statlardaki bedavacýlarý ayyaþlarý dýþarý attý. Fenerium'u kurdu ki, taraftar oradan eþek yüküyle alýþveriþ yapýyor.. Bunlar çok güzel iþler..

AZÝZ YILDIRIM TEK ADAM, TEK PATRON

Ancak Aziz Yýldýrým tek adam, tek patron.. Soyunma odasýna inip takým kurmaktan haz alýyor. Mustafa Denizli'ye "Takýmý sen mi þampiyon yaptýn" diyebiliyor. Gelen bütün transferlerden, alýnan baþarýlardan ve baþarýsýzlýklardan Aziz Yýldýrým sorumludur.

BEN KONUÞMAYAYIM SÝZ SALDIRIN

Fenerbahçe, Galatasaray'ýn patýr patýr döküldüðü bu yýl þampiyon olamamýþsa bunun hesabýný Aziz Yýldýrým vermeledir. Fenerbahçe'de yönetim Kurulu yoktur. Aziz Yýldýrým etrafýna bazý isimler almýþ, "Ben konuþmayayým siz saldýrýn" diyerek hedef gösteriyor. Yanýndaki adamlar da gösterilen hedeflere küfür ve tehditler savuruyor.."

ÝNTERNETSPOR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

DoÐru Hincal AÐbÝ Ben BÝ FenerlÝyÝm Ama Çok ÜzgÜnÜm DenÝzlÝde 1-1 Kaliyosun YenemÝyosun Yazik ÞampÝyonluk GÝttÝ Bu Sene YÝne Ayni CÝmbomdan 1 Puan Alsan ÞampÝyonsun Ama Alex GÝbÝ KendÝnÝ BÝÞey Zanneden Avrupada Yok KardeÞÝm Bu Adam Ne Zaman Oynucak CÝmbom MaÇinda Yok Yaziklar Olsun FenerbahÇeye Ben Sonuna Kadar FenerlÝyÝm Ama Bu CÝmbomu Kutlarim En KÖtÜ Zamaninda ÞampÝyon Oldu Bu Fenere Kezmandan Alexden Maldonadan Edudan Hayir Gelmez ÝyÝ Oyuncular Alin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý karizma Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    DoÐru Hincal AÐbÝ Ben BÝ FenerlÝyÝm Ama Çok ÜzgÜnÜm DenÝzlÝde 1-1 Kaliyosun YenemÝyosun Yazik ÞampÝyonluk GÝttÝ Bu Sene YÝne Ayni CÝmbomdan 1 Puan Alsan ÞampÝyonsun Ama Alex GÝbÝ KendÝnÝ BÝÞey Zanneden Avrupada Yok KardeÞÝm Bu Adam Ne Zaman Oynucak CÝmbom MaÇinda Yok Yaziklar Olsun FenerbahÇeye Ben Sonuna Kadar FenerlÝyÝm Ama Bu CÝmbomu Kutlarim En KÖtÜ Zamaninda ÞampÝyon Oldu Bu Fenere Kezmandan Alexden Maldonadan Edudan Hayir Gelmez ÝyÝ Oyuncular Alin

yaww arkadasim sen ne yaptinya hinc-al gibi adamla ayni agizdan konusuyorsun bide koyu fenerliyim diyorsun bu ikisi hic birbirine uymuyor..bu hincal denilan adam futbol bilgisi olmayan,kendini kerkonudan sorumlu sanan kisidir..gundem yaratmak adini duyurmak icin aziz yildirim gibi insanlara hakaret ediyor..bu hinc-al in futbol adina kattigi bisey varmi ,bi yatirimi varmi..insanlarin emeklerini bi kalemde karalamaya calisan kronik hasta bi adam..alex i elestirmissinde geldiginden beri olan iatatisklere bi bak istersen,oda olmasa ne olucakti...bu sene cimbom uefa da 2. sinif 3.sinif takimlarla oynadi sonuclar ortada hatta adamalr 5 yedi.sen hangi basaridan bahsediyorsun..turkiyede sampiyonluk artik biyere kadar taraftara doyum veriyor..hangi klubun kurumsallasmasi avrupada kousuluyor..bu sene sampiyonlar liginde iyi maclar cikarttik..uzun zamandir turkiye o haycani yasamamisti..bu isler tecrubeyle oluyor seneye daha iyi olucak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hýncal ýlýc ýn her zamanký halý,fenerbahcenýn her zaman sonunu getýremedýgý maclar.iþte boyle yazarlar da nasýl nereden ekmek yýyecekler.not:fanatýzme gerek yok arkadaslar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yorum yok....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hýncalýndedýklerý sonuna kadar dogrudur fener basarýlý dýyorsunuz ama son ucyýla parasýs denýlen gs 3 yýlda ýký sefer sampýyon oldu bu nasýl ýþtýr ýncalýn dedýklerý dogru gs bunda 10 yýl once yarýfýnal oynadý hemde ýký sefer herkeze saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý turan45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hýncalýndedýklerý sonuna kadar dogrudur fener basarýlý dýyorsunuz ama son ucyýla parasýs denýlen gs 3 yýlda ýký sefer sampýyon oldu bu nasýl ýþtýr ýncalýn dedýklerý dogru gs bunda 10 yýl once yarýfýnal oynadý hemde ýký sefer herkeze saygýlar

sen bosver on yillari 3-5 sene once tmsf gs yi aliyormus borclarindan dolayi..aziz yildirim bize boyle hic tatsiz seyler yasatmadi..bi o dedigin basarilarin devami gelse tamam dicem.3 senedir 3. ve 2. sinif takimlara takildiniz nasil basari bu..yillardir bi stad muhabbeti alip gidiyor devlete sirtini yasla sonra fb ye laf at bi kere hinc-al in futbol tecrubesi ney ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doðru demiþtir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

elestirene kadar birazda sampiyonlarligindeki basarilarini tekrar gündeme getirsede seneye daha iyi bir moralla ciksalar daha iyi olmazmi, hep ayni sözler, karalamaktan baska bir sözleri yok zaten ,hincal oturdugu yerden koskoca fenerbahceyi yönetmeye kalkiyor,yok sunu alsin yok bunu alsin,sanami düstü fenerin kimi alacagi, onlar bilmiyorlarmi kimin alinip alin mayacagini,yani simdi fener sampiyon olmadi diye her sey bittimi fener icin bu sene olmazsa öbür sene olur, bize bence avrupa maclari daha önemli olmasi lazim ,türkiyede zaten hep ayni senaryo sürüyor ,saygilar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri