NTV'deki 90 Dakika programýnda konuþan Hýncal Uluç, Fenerbahçe ve Aziz Yýldýrým hakkýnda inanýlmaz sözler sarfetti
Uluç, Fenerbahçe'nin baþarýsýnýn ve baþarýsýzlýðýnýn tamamýnýn sorumlusu olarak Aziz Yýldýrým'ý gösterdiði konuþmasýnda özetle þunlarý söyledi:
Sezon ortasýnda ben Fenerbahçe'nin bir stopere, bir orta saha adamýna bir de forvete ihtiyacý olduðunu söylediðimde, eksikleri hatýrlatýðýmda kötü adam oldum. Bugün bu dediðimiz adamlar alýnsaydý Fenerbahçe Moskova'da final oynayacaktý.
ÞEREFSÝZ ALÇAK DEDÝLER
Tüm bu söylemlerimizin yerine gidip Selçuk'un, Deniz'in, Kemal'in olduðu bölgeye, Maldonado diye bir adam getirdiler. Bunu eleþtirince de resmi internet sitelerinde "Þerefsiz alçak" dediler. Yahu tamam ben þerefsiz haysiyetsiz alçak bir adamým.. Ama bir dinleyin yahu bu adam ne diyor diye bir dinleyin..
AZÝZ YILDIRIM'IN HAKKINI DA VERÝYORUM
Ben Aziz Yýldýrým'ý eleþtiriyorum.. Ama Aziz Yýldýrým'ýn hakkýný da veriyorum. Kurumsal anlamda inanýlmasý güç iþler yaptý. "Þehircilik planýna ters olur, asla yapýlamaz" denilen Saraçoðlu'nu yaptý. Müthiþ isimler etirdi. Para kazandýrdý kulübe.. Statlardaki bedavacýlarý ayyaþlarý dýþarý attý. Fenerium'u kurdu ki, taraftar oradan eþek yüküyle alýþveriþ yapýyor.. Bunlar çok güzel iþler..
AZÝZ YILDIRIM TEK ADAM, TEK PATRON
Ancak Aziz Yýldýrým tek adam, tek patron.. Soyunma odasýna inip takým kurmaktan haz alýyor. Mustafa Denizli'ye "Takýmý sen mi þampiyon yaptýn" diyebiliyor. Gelen bütün transferlerden, alýnan baþarýlardan ve baþarýsýzlýklardan Aziz Yýldýrým sorumludur.
BEN KONUÞMAYAYIM SÝZ SALDIRIN
Fenerbahçe, Galatasaray'ýn patýr patýr döküldüðü bu yýl þampiyon olamamýþsa bunun hesabýný Aziz Yýldýrým vermeledir. Fenerbahçe'de yönetim Kurulu yoktur. Aziz Yýldýrým etrafýna bazý isimler almýþ, "Ben konuþmayayým siz saldýrýn" diyerek hedef gösteriyor. Yanýndaki adamlar da gösterilen hedeflere küfür ve tehditler savuruyor.."
ÝNTERNETSPOR

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri