Çok üzüldüm, vah vah vahhh.
Temelli işsiz kalırlar inşaallah,hergün her yayın gözlüklerinin üstünden kin kusuyorlardı.Allah tan kimse bu ulasalcılara kanıp ülkemizin huzurunu bozmaya kalkışmadılar.
Benim milletim aziz,gururlu ve mağrur insandır.Sandıkta ağızlarının paylarını aldılar hala da susup oturmak bilmemişlerdi.
Para nın açmadığı kapı yokmuş,sıra yayın politikasına geldi.
Vatana millete hayırlı olsun,ALTIN'cıların tuttuğu ALTIN olsun.
Şimdiden yeşil sermaye diye yaygaraya başladılar.Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş.
Başkaları şu densizlere kucak açmasalar bari.
Nasıl olsa İşbankasının bir yerlerinde iş verirler. T Ö'ye K Kamal'a
Millet herşeyi görüyor.
islam dusmanı bir kanal oldugınu sanmıyorum
AKP dusmanı desek daha iyi olur
peki bu kanalda soylenenler yalanmı
bence degil eger yalan olsaydı coktan kapanırdı satılmazdı
İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kanaltürk'ün, tüm borçlar dahil 30 milyon dolara devir ve satın alındığını açıkladı.
İpek Matbaacılık'tan İMKB'ye gönderilen açıklamada, bazı basın organlarında çıkan haberlere istinaden 12 Mayıs 2008 tarihli özel durum açıklamasına ek olarak açıklama yapma gereğinin hasıl olduğu kaydedildi.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Bağlı ortaklığımız ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş tarafından Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve Internet sitesini bünyesinde bulunduran yayın grubuna ait, Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri A.Ş'nin yüzde 99,99 hisselerine tekabül eden payların tümü ve bu şirketin sahibi olduğu Yaşam Haber Ajansı Ticaret Limited Şirketi, Rektur Reklam Pazarlama Limited Şirketi ve Gökcan Prodüksiyon ve Ticaret A.Ş şirketlerinin tüm mal varlıkları, televizyon ve radyo yayın lisansları ve marka hakları da dahil olmak üzere, toplam 30 milyon dolar bedelle devir ve satın alınmıştır. Yukarıda adı geçen şirketlerin tahakkuk etmiş vergi ve SSK borçları ile birlikte, personel ve diğer piyasa borçları satın alma bedeline dahil olup tüm borçlar bu bedelden karşılanacaktır.”
kaynak mynet
Konu rexsi tarafından (14-05-2008 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir.
Tebrik ederim sizi arkadaşım?????????Bu milleti Ulusalcı,bizden,sizden,dini bütün,dini yarım,dinsiz,altıncı,yaygaracı,mundarcı,kucak açan,%47 çiler diye ayıran bu zihniyetinizi kınıyorum,bölücülüğünüzü ve provakasyonculuğunuzu tebrik ediyorum.İslam dini birleştirmeyi,insanları hoş görmeyi,iyi insanlar ve iyi toplum yetiştirmeyi savunur.Birazcık içinizde allah korkusu olsa idi,böyle kin dolu mesajlar vermezdiniz.Kişi kötü ise, iyiye yönlendirmeniz gerekir.Anlamıyorsa doğrusunu topluma anlatıp bölücülük yapmayınız.
Her şeyi eline geçirmek isteyenlere karşı duran bir kanaldı ama kimse anlayamadı. Artık daha rahat ablukaya alıp tüm değerlerimiz ortadan kaldırılacak. Kimse duymayacak. Zamanında Çinde Mao kültür devrimi adına tüm kitapları yaktırdı. Millet okumasın aydınlanmasın diye bu da öyle bir şey. Bizim için varsa yoksa din. Herkes müslüman Tuncay Özkan'a dinsiz diyenler ezbere konuşuyor. Hiç dinlememişler. Konuşmalarında hiç dini kötüleyici bir sözünü duymadım. Her iyi dileğinden sonra inşallah ve Allah sözleriyle dua ediyor.
her zaman hükümetlere yakın olan ve uzak olan medya grupları vardır hükümete yakın olan medya grupları sürekli güçlerine güç katarlar ve temellerini sağlamlaştırırlar ama KARAKTERLERİNİ YİTİRİRLER bu karakter konusu tabi onlar için ne kadar önemlidir orası da tartışılır
kanaltürk te bu tarz bi kurumdu yani hükümete karşı bir medya kurumuydu haliyle temelleri zayıfladı ve dayanacak gücü kalmadı satılması da doğaldır yayınları iyidir veya kötüdür orasını bilmem pek izlemedim çünkü ama önemli olan karakterini bozmamak yalakalı için kişiliğinden taviz vermemek !!! bu çok önemlidir bence aydın doğan düne kadar hükümeti yerden yere vururken onlar başa geçince anında çark ederek bir anda hükümet dostu oldu çıktı bu da demektir ki karaktersiz bir medya milyonlarca insana etki yapacak eminim anlaşılmıştır söylemek istediklerim
tuncay özkanı sevdiğimden değil ama en azından taviz vermedi özünden
şahsiyeti pek benimsemem bana göre biraz şovmendi ama söylediklerinin hepside yalan değildir doğruluk payı olanlarda vardır.Size soruyorum madem dinimizi bu kadar düşünüyordunuz neden ülkenin milli değerleri yabancılara satılırken sesiniz çıkmıyordu.Yabancıların sermayesine girmiş bir ülkede dininizi ne kadar özgürce yaşabilirsiniz.şimdi bu satılan şirketler dinimizi savunanlara mı kazandırıyor yoksa ecnebilere mi soruyorum size şimdiye kadar neden sesiniz çıkmıyordu şimdi bir tek bu kanal mı dinimizi zayıflatıyordu.Yanlışta anlamayın amacım kanalı savunmak ta değil zaten pek seyretmediğim bir kanaldı ama bazı gerçekleride görmeniz gerekir. selametle
Konu ahmeTTaşar tarafından (14-05-2008 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.
Sen böylemi müslümansın sen böylemi barışcısın sen böylemi vatanını seviyorsun sen böylemi allah ,din ,kuran diyorsun!!!! Evet BÖYLESİN !Müslüman adam birisi işsizken ona üzülür onun için birşeyler yapmaya çalışır.
Birilerinin yaptıkalrı işlerinize gelmeyince böyle oluyor!Heleki o kişiler bu duruma düştüyse sizin ekmeğinize yağ sürülüyor..tabi ben olsam bende dinsizelr,allahsızlar derim!Yazık cok yazık.
yolun açıkolsun tuncaybey sizede alışırız demekki buraya kadarmış yazıkoldu emekver emeginin karşılıgını alamadan git sizin adanıza üzüldüm
arkadaşlar konunu gidişatını DİN KONUSU ÜZERİNDEN DEVAM ETTİRMEYİN LÜTFEN!! çünkü burada sonuçta bir firma kurulmuş ve mali krizden dolayı batmıştır ALLAH kimsenin işini düzenini bozmasın sonuçta kolay bi şey değil hepimizin başına da gelebilir böyle bir durum olaya o gözle de bakın herşeyi hemen din konusuna bağlamayın
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri