Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Tuncay Özkan ağlayarak gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böyle giderse yakında seyredecek kanal kalmayacak hükümet istediği gibi hazırlıkları tamamlıyor karasal yayında ne farki kalacakki uydunun her kanal akp ye yakın olursa istedikleri haberlerle kendimizi avuturuz arkadaşlar korkarım yakında evin içine tv haricide karışacaklar hani özgürlüğümüz varya bu yazılarda akp yi savunan arkadaşlar o zaman ne diyecekler ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar işi siyasete dökmeden yazalım burası bilgi ve paylaşım platformu a veya b partisini yargılama platformu değildir..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kına yaktınız mı arkadaşlar? Yakılan kınaları göreyim!!!! Allah ile aldatmaya son sürat devam. Merak etmeyin, "Keser döner, sap döner; birgün olur hesap döner"
    Birde yukarıya mesaj yazan; iki cümleden sonrasını anlayıp üçüncü cümleyle birleştiremiyenler almışlar ellerine " İslam metre'yi" milletin imanını ölçüyorlar ne alakaysa?
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca demek insanın gözü böylesine körleşiyor?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kına yaktınız mı arkadaşlar? Yakılan kınaları göreyim!!!! Allah ile aldatmaya son sürat devam. Merak etmeyin, "Keser döner, sap döner; birgün olur hesap döner"
    Birde yukarıya mesaj yazan; iki cümleden sonrasını anlayıp üçüncü cümleyle birleştiremiyenler almışlar ellerine " İslam metre'yi" milletin imanını ölçüyorlar ne alakaysa?
    Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca demek insanın gözü böylesine körleşiyor?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok teşekkürler hemşerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    islam düşmanı bir kanaldı el değiştiği iyi oldu tuncay özkanı sevmiyordum şimdi tam iyi oldu
    selametle
    katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş neden kızıyorsun.görüyorumki sendede bir metre var herhalde sende ölçüyorsun.insanlar fikirlerini açıklıyor sadece seninle aynı fikirde değillerse hakaret eder gibi kınadan falan bahsetmene gerek yok.sende fikrini yaz olsun.burası bilgi paylaşım yeri sanıyordum.görüyorumki iş siyasete kaydırıldı.lütfen hepimiz ayrı düşünelim fikirlerimizi teknolojimizi paylaşalım ve ilmen gelişme kaydedelim.bilmeyenleri bilgilendirelim.biraz anlayış...ben seninle aynı fikirleri paylaşmasamda benim üzerime düşen senin fikirlerinede saygı duyuyorum.ne kadar yazarsak yazalım kimse bu saatten sonra fikrini ve düşüncesini değiştirmez,olayı sertliğe dönüştürmeden sadece konuşsak ne kadar güzel olur...bence.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yukarda uyardım konu kanaltürk ün kapanması ne din konusu ne de siyaset konus ne de başka bir konu o yüzden farklı farklı tarzlarda yazılan mesajları editlemek zorunda bırakmayın bizleri konunun üzerinden gidilsin din ve siyaset karıştırmadan !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Olaylara birazda aklı selim ile bakalım.
    Sayın Tuncay Özkan kimdir, bir tv kanalı kurucusu ve bir görüşün ölçüsüzce borazancılığını yapan ve bir takım güçler tarafından kullanılan bir kişi. (En azından geçte olsa kullanıldığını farketmesi onun için olumlu bir gelişme). Koskoca Türkiye Cumhuriyetini kurtaracak bir tek tuncay özkan ve onun tv si ve sözünü ettiği 1.5 milyon kişiyemi kaldı. Bana göre Sayın Özkan ve Onu kendi emellerine alet eden güçlerin tek düşüncesi ülkenin huzurunu bozup akp yi iktidardan indirmek. Bakın 70 milyonluk bir ül***iz Hepimiz Milliyetçiyiz, ATATÜRKÇÜYÜZ, Müslümanız ve ülkemizi canımız kadar seviyoruz. Bu ülkede her türlü görüşe sahip insan toplulukları var. eğer biz bu insanların görüş ve düşüncelerine Sayın Tuncay Özkanın görüşleri doğrultusunda hareket edersek ül***i kaosa götürürüz. Ben demokrat bir insanım, ailemde türban kullanan yok, ama çevremde tanıdığım ve türban kullanan ve ülkesini seven bir sürü insan var. sizlerinde çevresinde vardır muhakkak. herkezin bizlerin gibi düşünmesini istemek ne kadar adil bir düşünce tarzıdır. Hepimizin yobazlıkla suçladığımız insanlara bir bakın neden yobaz diyoruz bu kişilere. Çünki yanlız kendi inanç ve düşüncelerinin doğru olduğuna inanıp başka bir düşünceye ne inanca yaşam hakkı tanımayan kişilere değilmi. Yobazlığık sadece islami kesime ait bir düşünce tarzı değildir sol düşüncede bu tarz yobazlar var. YANLIŞ OLAN BU İNSANLARIN KENDİ DÜŞÜNCELERİNİ ZORLA TOPLUMA EMPOZE ETMELERİ ve TOPLUMU KAMPLARA BÖLMELERİ.
    Bizler hepimiz bu düşünce tarzına karşı çıkmamız lazım. Başkasına ne benim inançsız olmamdan, namaz kılmamdan, açık gezmemden, kapalı gezmemden. Dikkat edin bu marjinal partilerin tek düşünceleri Türklük, Laiklik, İslami değerler, Toplumu bu değer ölçüleri ile halkı bölmek ve biribirine düşürmek. Sayın Özkanda bir takım egemen güçlerin kurbanı olmuş bir kişi. Bizlere aklı selim ile düşünen siyasiler, Muhalefetler, ve tv yayıncıları lazım. Ben ülkemizin geleceğinin iyi olacağı kanısındayım kimse bu ül***i karanlık emellerine alet edemez. Bizler ve sizler var oldukça T.C. ilalebet Dünyadaki ileri ülkeler seviyesineki yerini alacaktır.
    Hepinize saygılar.
    Konu conker tarafından (16-05-2008 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 4/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri