Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Tuncay Özkan ağlayarak gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahh şu ulusalcılar ve solcular yokmu ahh.hepsinin katli vaciptir:telkomu-petkimi-tüpraşı-bankaları-seka kağıt fabrikalarını-sek-etbalık-tekel- ve daha neler neler hepsini emperyalist ve siyonist sömürgeci ülkelere peşkeş çektiler.maden ve petrol yasalarını değiştirip %15 lik devlet payını %2 ye düşürüp millet menfaatini yok ettiler.vakıflar yasası ile devletin altını oydular.son 5 yılda 2 kıbrıs adası büyüklüğünde vatan toprağını yabancılara sattılar.şimdide sırada seydişehir aliminyum tesisleri ve ziraat bankası var yabancılara satılacak.iç ve dış borçları 150 milyar dolardan 500 milyardolara çıkardılar.ülkemizin ekonomisini yok ettiler.sümerbank yok edildi.bütün bunları ulusalcılar ve solcular yaptı değilmi.vatan satılıyor ve vatanı satan iktidar değil de solcular ve ulusalcılar öylemi?bir ülkede tam bağımsızlık olmadan ne demokrasi nede insan hakları olur.vatanı satan emperyalist uşağı acaba ulusalcılar ve solcularmı yoksa (vatan-millet/Allah-kitap)diyerek vatandaşı kandırıp oyları çalan (kömür-yiyecek paketi-fakfuk fondan 150ytl maaş-küçük altın) rüşvetleriyle oylarını satanlarmı?arkadaşlar lütfen iyi düşünün ve iyi muhakeme edin.6 sene öncesine göre ne iyi.doların gerçek değeri 2.200 civarında olması gerekirken 1.300 lerde süründürülerek karma ekonomi yok edilip serbest piyasa (peşkeş ve talan) ekonomisi ile türkiye'nin ekonomisi yok edildi.bütün bunları ulusalcılar ve solcularmı yaptı?vatan satılıyor.istikrarlı bir şekilde tc yok ediliyor.

önümüzdeki yılda şu olacak:trilyon dolarlık borlarımızla birlikte etibank 350-500 milyon dolar gibi çok komik bir fiyatla enperyalist abd ye satılacak. SİYASET PROPAGANDASI YAPMAYINIZ BURADA SADECE KONU HAKKINDA YAZINIZ!!! umuter
    Konu umuter tarafından (16-05-2008 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim elimde hiçbir metre yok, bana bu suçlamayı yapanlar. Kimsenin dinini, imanını ölçmeyede kalkışmıyorum. Ben, benden önce kanaltürk satıldı diye zil takıp oynayanlara söyledim. Kanaltürkü izlersiniz, izlemezsiniz; Tuncay Özkanı beğenirsiniz, beğenmezsiniz; o sizin bileceğiniz iş. Ancak muhalif bir kanalın satılmasıyla müslümanlığın, dindarlığın ne alakası varsa? Sesiniz bunlara gelince çıkmıyor ama ben elinizde "İslam metresi" ile milletin imanını ölçmeye sizleri kim memur etti deyince sertlik oluyor, öyle mi? Hadi canım sende! Bu din tacirleri ül***i gözünüzün içine baka baka "babalar gibi" satarken niye sesiniz çıkmıyor acaba? 85 yılda bu yoksul halkın meydana getirdiği tüm ulusal kuruluşları yandaşlara, eşe, dosta ve yabancı emperyalistlere peşkeş çekilirken neden bu kadar celallen miyorsunuz? Bu satılanlar çocuklarımızın geleceği olduğunu hala anlamadınızsa o sizlerin sorunu. Asıl fikirlere kimin tahammül etmediğini bal gibi sizlerde biliyorsunuzda; ah bunlar birde sizden olmasalardı. Acaba yazılarınızı böyle mi yazacaktınız? Sanmıyorum. Türkiyede ikiyüzü aşkın tvden sadece iki-üç muhalif tvye bile tahammül edemeyip, zil takıp oynayanlar; burda bana tahammülsüzlük derse vermeye hakları asla olamaz. Ha ben burda kimsenin vatanseverliğinide değerlendirme gibi davranışa girmem. Herkesin kendine göre bir vatanseverlik anlayışı vardır. Vatanseverliğin ölçütleri bellidir. Bunlara uyanlar ve uymayanlar var. Eğer bir tesbit yapıyorsam; o bu ölçütlere uymayanları teşhir etmektir. Ben yapılanlara bakarım, laf cambazlıklarına değil. Yapılan işlere bakın hoşunuza gidiyorsa diyecek bir sözüm olamaz "Allah yola getirsin" demekten başka.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (16-05-2008 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim elimde hiçbir metre yok, bana bu suçlamayı yapanlar. Kimsenin dinini, imanını ölçmeyede kalkışmıyorum. Ben, benden önce kanaltürk satıldı diye zil takıp oynayanlara söyledim. Kanaltürkü izlersiniz, izlemezsiniz; Tuncay Özkanı beğenirsiniz, beğenmezsiniz; o sizin bileceğiniz iş. Ancak muhalif bir kanalın satılmasıyla müslümanlığın, dindarlığın ne alakası varsa? Sesiniz bunlara gelince çıkmıyor ama ben elinizde "İslam metresi" ile milletin imanını ölçmeye sizleri kim memur etti deyince sertlik oluyor, öyle mi? Hadi canım sende! Bu din tacirleri ül***i gözünüzün içine baka baka "babalar gibi" satarken niye sesiniz çıkmıyor acaba? 85 yılda bu yoksul halkın meydana getirdiği tüm ulusal kuruluşları yandaşlara, eşe, dosta ve yabancı emperyalistlere peşkeş çekilirken neden bu kadar celallen miyorsunuz? Bu satılanlar çocuklarımızın geleceği olduğunu hala anlamadınızsa o sizlerin sorunu. Asıl fikirlere kimin tahammül etmediğini bal gibi sizlerde biliyorsunuzda; ah bunlar birde sizden olmasalardı. Acaba yazılarınızı böyle mi yazacaktınız? Sanmıyorum. Türkiyede ikiyüzü aşkın tvden sadece iki-üç muhalif tvye bile tahammül edemeyip, zil takıp oynayanlar; burda bana tahammülsüzlük derse vermeye hakları asla olamaz. Ha ben burda kimsenin vatanseverliğinide değerlendirme gibi davranışa girmem. Herkesin kendine göre bir vatanseverlik anlayışı vardır. Vatanseverliğin ölçütleri bellidir. Bunlara uyanlar ve uymayanlar var. Eğer bir tesbit yapıyorsam; o bu ölçütlere uymayanları teşhir etmektir. Ben yapılanlara bakarım, laf cambazlıklarına değil. Yapılan işlere bakın hoşunuza gidiyorsa diyecek bir sözüm olamaz "Allah yola getirsin" demekten başka.
    Saygılar.
    İSLAMİYETi bukadar küçültüp kendi çıkarlarına alet edenlere iyi bir cecap ALLAH razı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saygılar.
    :45: :45: :45: :45:

eline diline ve da düşüncene sağlık emmi kardeş başka diyecek lafım yok ama aslında varda yeri değil burası ama bir zamanlar benim dediğim gibi inşallah utanan biz oluruzda kazanan vatanımız ve milletimiz olur ya birde onlar utanırlarsa düşünemiyorum bu vatanın ve milletimin sonunu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya Rab insaf et!
    Aklı evvel kullarına da
    Biraz akıl ihsan et
    Kalmadı hiçbir kulunda

Ne akıl ne keramet
    Her ezan vereni muezzin
    Her namaz kılanı mumin
    Sanır oldu bu millet...

saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adam bu kanalı para için satmadımı?
    ne din kaldı ne laiklik. herkes kendine göre çekti...
    başındada dedim yine diyorum. satan kişinin samimiyetine kuşku ile bakıyordum.
    nihayetinde bence hareketi ile doğruladı. madem çok sıkıştın kendi çizginde birine satsaydın.
    yanlışmı?
    selametle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KONU İLE ALAKASIZ VE HAKARET İÇEREN MESAJ YAZMA!!!! umuter
    Konu umuter tarafından (16-05-2008 Saat 20:20 ) değiştirilmiştir.
    yetim2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne aglaması yaaa adam paraları aldı gitti son günde ana habere çıkıp ona buna sövelek kanala veda etti yani adam kanalı satıyo burda bile adamı haklı buldunuz ya ne diyelim yani......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

T. Özkan ağlayarak küfürler etti!
    Kanaltürk'ün eski sahibi Tuncay Özkan, kanalın ana haberine katıldı, satışı eleştiren Radikal Genel Yayın Yönetmeni İsmet Berkan'a ağır sözler söyledi.

Koza İpek Grubu'nun satın aldığı Kanal Türk TV'nin eski sahibi Tuncay Özkan, kanalın ana haberine misafir olarak katıldı ve Radikal Gazetesi yayın yönetmeni İsmet Berkan'a yenmeyecek yutulmayacak ağır sözler söyledi. Kanal Türk'ün haber spikerine "Hacı burayı biz siyasi baskıdan falan satmadık" diyerek hitap eden Özkan, devamında ise ağza alınmayacak hakaretler etti.

Tuncay Özkan'ı Kızdılan Manşet

Kanaltürk'ü Koza İpek Grubu'na sattığı için destekçilerinden büyük tepki gören Tuncay Özkan, Kerimcan Kamal ile beraber kanalın ana haber bültenine son kez konuk olarak katıldı.

KANALTÜRK NEDEN SATILDI?: Kanalı satmasaydık bizden bunu hacizle alacaklardı. Burada insanlar kaç aydır maaşlarını alamıyorlar. Söyle bana Emre, sen kaç aydır maaş almıyorsun? Sen kameraman arkadaşım kaç aydır maaşını almıyorsun? Bu arkadaşlarımın hepsi 8 aydır maaş almıyor. Şimdi bana o kodaman, göbekli arkadaşlar, plazalarda oturup patron yalakalığı yapanlar sorarsa 'niçin sattın" diye, 'arkadaşlarımın karnını doyurmak için' diye. Siz bir gün gelip de bu kanalda nasıl gidiyor işler dediniz mi? Buradaki insanlar evlerine ekmek götüremiyorsa, benim arkadaşlarım maaş alamayacak duruma geldilerse ne yapacağım? Sosyal demokrat bir iş adamı gelip de 'ben alayım' dedi de ben mi hayır dedim.

HALK DIŞINDA KİMSE BENİ ELEŞTİRMESİN, CANINI YAKARIM!: Ben bugün gazetelere bakınca midem bulandı. İsmet Berkan sana sesleniyorum, maaşın neyse ben vereyim. Alçaklar, haysiyetsizler! Ben 6 yıldır bağırıyorum burada. O dost dediğiniz gazetelere bakın, benim adım var mı, sizin adınız var mı? Hangi gün gelip de burada benim kardeşlerime sahip çıktılar. biz bugün KanalTürk denen aracımızı sattık. Kimse beni eleştirmesin, canını yakarım.

ALANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ: Onlara teşekkür ediyorum. Biz bugün kanalı satmasaydık haciz gelecekti, haraç mezat satılacaktı. İşte bu Maliye Bakanlığı Gelir İdarasi Başkanlığının gönderdiği yazı. Kanaldaki herşey zaten hacizli. Bu satış gerçekleşmeseydi Perşembe günü herşey haraç mezat satılacaktı.

YENİ TELEVİZYON KURULACAK MI?: Televizyonsa televizyon, gazeteyse gazete. Biz devrimciyiz, biz Cumhuriyetçiyiz. Yine televizyonlar, gazeteler kurarız.

SATIŞ BEDELİ: 25 milyon dolara sattık. 20 küsür milyon dolar da borç var.
    Konu umuter tarafından (16-05-2008 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: link vermeyin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adam bu kanalı para için satmadımı?
    ne din kaldı ne laiklik. herkes kendine göre çekti...
    başındada dedim yine diyorum. satan kişinin samimiyetine kuşku ile bakıyordum.
    nihayetinde bence hareketi ile doğruladı. madem çok sıkıştın kendi çizginde birine satsaydın.
    yanlışmı?
    selametle
    Kardeş belki teklif gelmemiştir.Öyle olamazmı.

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri