Benim elimde hiçbir metre yok, bana bu suçlamayı yapanlar. Kimsenin dinini, imanını ölçmeyede kalkışmıyorum. Ben, benden önce kanaltürk satıldı diye zil takıp oynayanlara söyledim. Kanaltürkü izlersiniz, izlemezsiniz; Tuncay Özkanı beğenirsiniz, beğenmezsiniz; o sizin bileceğiniz iş. Ancak muhalif bir kanalın satılmasıyla müslümanlığın, dindarlığın ne alakası varsa? Sesiniz bunlara gelince çıkmıyor ama ben elinizde "İslam metresi" ile milletin imanını ölçmeye sizleri kim memur etti deyince sertlik oluyor, öyle mi? Hadi canım sende! Bu din tacirleri ül***i gözünüzün içine baka baka "babalar gibi" satarken niye sesiniz çıkmıyor acaba? 85 yılda bu yoksul halkın meydana getirdiği tüm ulusal kuruluşları yandaşlara, eşe, dosta ve yabancı emperyalistlere peşkeş çekilirken neden bu kadar celallen miyorsunuz? Bu satılanlar çocuklarımızın geleceği olduğunu hala anlamadınızsa o sizlerin sorunu. Asıl fikirlere kimin tahammül etmediğini bal gibi sizlerde biliyorsunuzda; ah bunlar birde sizden olmasalardı. Acaba yazılarınızı böyle mi yazacaktınız? Sanmıyorum. Türkiyede ikiyüzü aşkın tvden sadece iki-üç muhalif tvye bile tahammül edemeyip, zil takıp oynayanlar; burda bana tahammülsüzlük derse vermeye hakları asla olamaz. Ha ben burda kimsenin vatanseverliğinide değerlendirme gibi davranışa girmem. Herkesin kendine göre bir vatanseverlik anlayışı vardır. Vatanseverliğin ölçütleri bellidir. Bunlara uyanlar ve uymayanlar var. Eğer bir tesbit yapıyorsam; o bu ölçütlere uymayanları teşhir etmektir. Ben yapılanlara bakarım, laf cambazlıklarına değil. Yapılan işlere bakın hoşunuza gidiyorsa diyecek bir sözüm olamaz "Allah yola getirsin" demekten başka.
Saygılar.
Yer imleri