Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon
72 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Tuncay Özkan ağlayarak gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu İle Alakasiz Mesajlar Yazmayin !!!..
    Konu umuter tarafından (17-05-2008 Saat 16:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Conker kardeşim o kanllartı izlemediğimide nereden çıkardınız anlamadım. O kanalları izlemesem bu kadar yazı malzemesini nereden bulabilirim ki? Sözünü ettiğin kanallar iktidarın davulunu çalmaktan başka birşey yaptıklarını göremedim malesef. Hepsi iktidardan bir çıkarı veya usulsüz işleri olduğu veya vergi borçları olduğu için yamuklar. Çamur at izi kalsın mantığını Kanaltürk'te göremedim. Belgeleriyle program yapılıyordu. Sözünü ettiğim programlarda belgesiz bir program yapsınlarda RTÜK başlarına anında nasıl biter görürdük. Biraz muhalif olmaya çalışan Bursa OLY TV' ye TMSF neden el koydu sanıyorsunuz? Tüm medyayı AKP'lileştirme son hızla devam ederken şurda birkaç muhalif kanala bile tahammül edemiyenlerin demokratlığına hayranım doğrusu.
    Tuncay Özkanın kanalı satması kendi bileceği iş. Bazı arkadaşlar yine desteksiz atışlara devam ediyorlar. Adamın vergi borcundan başka suç bulamadılar. Ve 22 Temmuzdan sonrada reklam veren iş adamlarına "Bu kanala reklam vermeyin, verirsenizde siz bilirsiniz" denildi mi denilmedi mi? Adam kanalı satmasaydı 16 mayıs itibariyle Kemal Mısırakıtan tarafından haraç-mezat yerinde satışla alanın elinde kalacaktı.
    Sahi Kanaltürke bu kadar veryansın eden en müslüman geçinen arkadaşlar, damada alınan ATV hakkında bir yazınızı göremedim . Hani yetimin hakkı hz. Ömer'in adaletine n'oldu? Bu konuda hepiniz dut yemiş bülbüllere döndüzde sesiniz soluğunuz çıkmadı. Size söyleyeceğim tek söz "Allahtan korkun be. Bize olsun, bizden olsunda nasıl olursa olsun öyle mi?" Hadi işinize gidin kardeşim bana hikaye anlatmayın.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hükümetlerin yaptıkları işler olumsuz olupta, ulus karşı koymaz ve hükümeti düşürmezse bütün olumsuzluklara ve suçlara katılmış olur."Mustafa Kemal Atatürk 27 Aralık 1919
    Tuncay Özkan Kanaltürk'ü sattı. Herkes konuştu ama o bugüne kadar sustu. Özkan canlı yayında gözyaşları içinde nedenini açıkladı... Kanaltürk'ü Bugün Gazetesi'ne satan Tuncay Özkan canlı yayında belki de son kez Kanaltürk ekranındaydı. Kerimcan Kamal'la birlikte bu kez iktidarı eleştirmediler, kendilerini savundular. Neden Kanaltürk'ü sattıklarını açıkladılar.

Ana haber spikeri sözü Özkan'a bırakırken "Kanaltürk'ü kim sattı? diye sorsam 'ben satmadım, Kerimcan sattı' diyeceksiniz" diye söze girmişti ki Özkan hararetle "kimse satmadı, ben sattım" diyerek sözü devraldı. Ve şöyle devam etti:

DAYANACAK HAL KALMADI

"Ben kanımın son damlasına kadar Kanaltürk'ün arkasında duracağım diye söz vermiştim. Ve durdum. Bizi yaşatın, reklam verin diye çok bağırdım. Ama artık dayanacak gücümüz kalmamıştı."

Özkan Gelir İdaresi'nden gelen yazıyı göstererek eğer satılmasaydı Kanaltürk'ün mallarının yarın haciz yoluyla satılacağını söyledi ve "bana kimse timsah gözyaşları dökmesin. Reklam verdiler de almadık mı? Destek oldular da geri mi çevirdik?" diye kendilerini eleştirenlere yanıt verdi.

NEDEN SATTIN DİYEN ZÜBÜKLER

Neden sattığının cevabını vermeye ise "Neden sattın diyen zübükler, aymazlar diyenlere sesleniyorum?" diyerek başladı ve "Yarın gelir idaresi bütün malalarımı satacaktı. Mali açıdan zor durumaydım. Kanalı açtığmız ilk sene 17 milyon gelir elde ettik. Ama sonra Recep Tayyip Erdoğan yaşamamıza izin vermedi. Kanalı işletmemize izin vermediler, etrafımız çevirdiler" diye devam etti konuşmasına.

MAAŞI ÖDEYEMEDİM GÖZYAŞI

Tuncay Özkan Kanaltürk'ün durumunu anlatmaya devam ederken, söz çalışanlara gelince bir an duraksadı, gözleri doldu, boğazı düğümlendi ve "4 aydır maaş almıyor. Buradaki arkadaşlarımın hepsinin ayrılanının, burada kalanının ellerinden gözlerinden öperim." diyebildi...

KARINLARINI DOYURMAK İÇİN SATTIM

Daha sonra ise "Sen Emre kaç aydır burada maaş almadan çalışıyorsun? Kameraman arkadaşlarım söylesinler. 8 aydır kameraman arkadaşım burada maaş almadan çalışıyor. Arkadaşımın karnını doyurmak için sattım. Var mı diyeceğin." diye sürdürdü.
    NİCE ADAMLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK
    NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE ADAM YOK.
    Hz. MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım, yalnızca fikrini yaz. Katli vacip gibi düşmanlık tohumları eken, ikilik yaratan laflar yazma.
    Arkadaşım ben diğer arkadaşın yazdığı terbiyesizliğe cevap verdim Düşmanca bi tavrım yok İkiliği çıkaran onlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ahh şu ulusalcılar ve solcular yokmu ahh.hepsinin katli vaciptir:telkomu-petkimi-tüpraşı-bankaları-seka kağıt fabrikalarını-sek-etbalık-tekel- ve daha neler neler hepsini emperyalist ve siyonist sömürgeci ülkelere peşkeş çektiler.maden ve petrol yasalarını değiştirip %15 lik devlet payını %2 ye düşürüp millet menfaatini yok ettiler.vakıflar yasası ile devletin altını oydular.son 5 yılda 2 kıbrıs adası büyüklüğünde vatan toprağını yabancılara sattılar.şimdide sırada seydişehir aliminyum tesisleri ve ziraat bankası var yabancılara satılacak.iç ve dış borçları 150 milyar dolardan 500 milyardolara çıkardılar.ülkemizin ekonomisini yok ettiler.sümerbank yok edildi.bütün bunları ulusalcılar ve solcular yaptı değilmi.vatan satılıyor ve vatanı satan iktidar değil de solcular ve ulusalcılar öylemi?bir ülkede tam bağımsızlık olmadan ne demokrasi nede insan hakları olur.vatanı satan emperyalist uşağı acaba ulusalcılar ve solcularmı yoksa (vatan-millet/Allah-kitap)diyerek vatandaşı kandırıp oyları çalan (kömür-yiyecek paketi-fakfuk fondan 150ytl maaş-küçük altın) rüşvetleriyle oylarını satanlarmı?arkadaşlar lütfen iyi düşünün ve iyi muhakeme edin.6 sene öncesine göre ne iyi.doların gerçek değeri 2.200 civarında olması gerekirken 1.300 lerde süründürülerek karma ekonomi yok edilip serbest piyasa (peşkeş ve talan) ekonomisi ile türkiye'nin ekonomisi yok edildi.bütün bunları ulusalcılar ve solcularmı yaptı?vatan satılıyor.istikrarlı bir şekilde tc yok ediliyor.SİYASET PROPAGANDASI YAPMAYINIZ BURADA SADECE KONU HAKKINDA YAZINIZ!!! umuter[/B]

Bu nasıl bi konuşma tarzıdır Böle bi açıklama yapıldıysa herkesin buna karşı bi cevap verme hakkı vardır
    Konu mehmet5952 tarafından (18-05-2008 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet5952 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu nasıl bi konuşma tarzıdır Böle bi açıklama yapıldıysa herkesin buna karşı bi cevap verme hakkı vardır
    . arkadaşım ulusalcılara çatanlara karşı kara mizah yaptım.anlamadınmı?yi ulusalcılar ve solcular satmadı.Allah/kitap-vatan/millet diyen sözde dindar ve sözde milliyetciler sattı.özelleştirme diyerek cumhuriyetin ekonomisi çökertildi.son derece büyük bir talan ve peşkeş dönemini yaşıyoruz.ülkemiz elden gidiyor.vatan satılıyor.bunları ulusalcılar devrimciler Atatürk çüler değil sözde milliyetci muhafazakar ve sözde dindar akp iktidarı yapıyor.hala birçok arkadaşımız gerçekleri görmek yerine akp yi savunuyor.müslüman vatanını satarmı?birazcık bilinçlenmek isteyenler avrasya tv-meltem tv-mesaj tv-kanal b ve ulusal kanal seyretsinler.adi ve aşşağılık kaşarlaşmış emperyalist ingiltere-abd-ab ve siyonist sermayeye bu vatan nasıl satılıp peşkeş çekiliyor bilgilensinler.emperyalist işbirlikçileri kimmiş öğrensinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah kisenin işini gücünü bozmasın ordan kimbilir kaç kişi ekmek parası kazanıyordu.birde bu açıdan düşünün arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Conker kardeşim o kanllartı izlemediğimide nereden çıkardınız anlamadım. O kanalları izlemesem bu kadar yazı malzemesini nereden bulabilirim ki? Sözünü ettiğin kanallar iktidarın davulunu çalmaktan başka birşey yaptıklarını göremedim malesef. Hepsi iktidardan bir çıkarı veya usulsüz işleri olduğu veya vergi borçları olduğu için yamuklar. Çamur at izi kalsın mantığını Kanaltürk'te göremedim. Belgeleriyle program yapılıyordu. Sözünü ettiğim programlarda belgesiz bir program yapsınlarda RTÜK başlarına anında nasıl biter görürdük. Biraz muhalif olmaya çalışan Bursa OLY TV' ye TMSF neden el koydu sanıyorsunuz? Tüm medyayı AKP'lileştirme son hızla devam ederken şurda birkaç muhalif kanala bile tahammül edemiyenlerin demokratlığına hayranım doğrusu.
    Tuncay Özkanın kanalı satması kendi bileceği iş. Bazı arkadaşlar yine desteksiz atışlara devam ediyorlar. Adamın vergi borcundan başka suç bulamadılar. Ve 22 Temmuzdan sonrada reklam veren iş adamlarına "Bu kanala reklam vermeyin, verirsenizde siz bilirsiniz" denildi mi denilmedi mi? Adam kanalı satmasaydı 16 mayıs itibariyle Kemal Mısırakıtan tarafından haraç-mezat yerinde satışla alanın elinde kalacaktı.
    Sahi Kanaltürke bu kadar veryansın eden en müslüman geçinen arkadaşlar, damada alınan ATV hakkında bir yazınızı göremedim . Hani yetimin hakkı hz. Ömer'in adaletine n'oldu? Bu konuda hepiniz dut yemiş bülbüllere döndüzde sesiniz soluğunuz çıkmadı. Size söyleyeceğim tek söz "Allahtan korkun be. Bize olsun, bizden olsunda nasıl olursa olsun öyle mi?" Hadi işinize gidin kardeşim bana hikaye anlatmayın.
    Saygılar.

emmi ulusalcı ve milliyetçi geçiniyorsun fakat ne ulusunu nede milletini düşünüyorsun....yukarıda bahsettiğin olay tv'nin sahibinin ismini niçin zikretmiyorsun...ben söyleyeyim cavit çağlar,hani şu suleyman demirel döneminde bankalardan sorumlu devlet bakanı olupta kendi bankasının emlak bankasından aldığı yüzmilyondolarların üzerine kırmızı kalem çeken cavit çağlar....devlete olan ssk ve vergi borçlarını isteyen maliyeye ben binlerce işçi çalıştırıyorum benden bunları tahsil edersen bukadar insan işsiz kalır deyip devlete karşı yanında çalıştırdığı işçileri koz olarak kullanan cavit çağlar...her tarafı vukaat kokan,neresini tutsan elinde kalan bir üçkağıtçı düzenbazın bunca tehtitlerine şantajına karşılık tmsf yinede sabredip beklemiş karşıki tarafta ödeme planında bir adım atılmayınca 7 martta kanala ve gazeteye el konulmuştur...daha burada sıralanacak bir sürü pislikleri olan bu adamın kanalını yazıyorsun emmi fakat yediği naneleri ve niçin kanalına el konulduğunu yazmayıp sende cinlik yapıyorsun,bu hırsızların uğursuzların sülüklerin zamanla gayrimeşru yollarla çetrefilli ihalelerle, ellerindeki tv ve gazeteleri baskı ve tehtit unsuru şeklinde kullanarak servetlerine servet katarak palazlandıklarını sende çok iyi biliyorsun...milliyetçilik eğitimcilik bu deyil bu körlüktür...akp'nin ekonomi politikalarını bende beyenmiyorum özellikle asgari ücreti yaşanılabilir bir düzeye getirmediği sürece hayalkırıklığı yaşayacağım fakat daha önceki mesajlarımdada belittiğim gibi kanal ve banka sahibi olan hırsızları tmsf vasıtasıyla hesaba çekmesinide alkışlıyorum...

ne tesadüftürki bugün türkiyede akp'ye muhalif olan tv ve gazetelerin arkasında ya yüzdebir oy almış cılız bir parti var veya yukarıda bahsettiğim hırsızlardan biri var..önceki hükümetlere tv ve gazeteleri yoluyla yaptıkları şantajı yalan iftiranın kat ve kat fazlasını akp'ye yapıyorlar,yıllardan beri alışmışlar bir gelenek olmuş bu fakat istedikleri ihale krediyi birtürlü alamadıkları için çıldırıyorlar..çünki bu tv'ler çarkı döndürebilmesi için gerekli finansmana sahip deyiller,bunlar uydu yayını yapan bir kanalın aylık masrafının asgari 2 milyon doları bulduğu bir ortamda bu masrafı reklam gelirinden elde edecekmiş gibi yayın hayatına başlayamaz,muhakkak ticari bir gelirinin olması gerekiyor yoksa kanaltürk gibi asıl niyetini tam net söylemeyerek suçu işçi maaşı ssk vergi giderini karşılayamıyorum deyip suçlu bunlarmış gibi gösterip 30 milyon doları koyar cebine çekilir kenara,bizim ulusalcı ve milliyetçi zevatta tuncayın ağzından bundan sonra ne çıkacak diye bön bön bakıp suratına koşar arkasından...

atv sabah çalık gurubuna satılmasının neresi yamuk emmi....adama 1.1 milyar dolar gibi bir fiyata sattılar bu gazeteyle tv'yi...bugün bankalardan simitçi tuvaletçi çöpçünün bile gelirine göre kredi çektiği bir ortamda holdink bünyesindeki bir kuruluşun bankadan toplam kredi çekmesinde ne sakınca var...akp'ye taraf yayın yapıyor diyorsun..pekii chp'ye taraf yayın yapsamı iyi olacaktı, senin kıstasın nedir...kızımız ya davulcuya gidecek yada zurnacıya...bunlar hep akp iktidarından yıllar önce kurulmuş düzenin parçaları yoksa kadının türbanı yok erkeğin sakalı bahane..amaç üzüm yemek deyil bağcıyı dövmek...

aynı fikirleri paylaşmasakta bir eğitimci bir öğretmen olduğunuz için saygılarımı sunarım...
    Konu hüseyin tarafından (21-05-2008 Saat 12:33 ) değiştirilmiştir.
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın emmi ben bu tuncay özkan konusunu kişiselleştirmiyeceğim.
    Sayın Hüseyin bey olayları genelde size anlayabileceğiniz bir üslupta yazmış.
    siyasi partiler bizim babamızın oğulları değiller ve ülkemize milletimize hizmet için iktidar olurlar. Bu siyası partilerin içinde kendi çıkarlarını düşünen yolsuzluk yapan insanlarda olabilir. hangi birimiz bu tür yolsuzlukları tasvip eder savunuruz. yargı denen bir kurum var elinde bir delilin varsa savcılığa dilekçe verirsin gerekeni yargı yapar. tuncay özkanın kanalı ne savcı ne hakim nede yargı ben nasıl inanırım bu kanalın söylediklerine. Ben siyasi partilerin genelde yaptıkları icraatlara bakarak değerlendiren biriyim. 92 seçimlerinde chp ye sayın dervişin politika üslubunu ve ekonomik bilgisi beğendiğim için oy vermiş biriyim. yani körü körüne bir siyası parti sempatizanı değilim. iktidarların icraatlarına bakarak o siyasi partiyi değerlendiririm.
    ama işi gücü icraat yapan bir siyasi partiye tek amacı çamur atmak ve topluma nefret tohumları eken bit tv kanalına inanmamı benden bekliyemezsiniz. Nerde o sayın özkanın arkasındaki sosyal demokratlar kendi felsefelerini halka anlatmaları için verdikleri 4 milyon dolarlar. nerde o sahte atatürk çüler o sahte milliyetçiler neden sayın özkanı yanlız bıraktılar mali yönden destekleyip kanalın yayınlarına devam etmesini saplamadılar. bunu bende çok merak ediyorum doğrusu.
    Bak şimdide o sosyal demokratlar genel kurmayımız hakkında yayınlara başladılar. neymiş ak partili bir bakanın bir duyumu ile yorum yapıyorlar güya. gelde inan bu kadar seviyesi düşük bir iddaa olurmu sorarım sizlere.
    Bunların amacı ül***i karıştırıp halkı birbirine düşürmek. bu oyunlara düşmemek lazım. bir siyasi partiyi beyenmeyebilirsin tenkitte edebilirsin en doğal insan hakkıdır bu. amma 24 saat o siyasi parti hakkında iftira atamazsın. o zaman o işte bir yanlışlık vardır.
    ülkemizin geleceğinin parlak olacağı kanısındayım. çünki bizler türk'üz eninde sonunda doğrusunu buluruz. Çünki önderimiz atatürk.
    Hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunuki tımsah gozyaşları devamlı boyle olmuştur atarsın tutunamzsın sonrada arkasından attığın kişinin en yakınına satarsın bu değil devrımcılık bu değil ATATÜRK'çülük bu değil adamlık yakarım yınede onlara satmazdım dıyen Fatih altaylıya yuzde % kaılıyorum.

Sayfa 7/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri