Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
72 sonuçtan 71 ile 72 arası

Konu: Tuncay Özkan ağlayarak gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atv sabah çalık gurubuna satılmasının neresi yamuk emmi....adama 1.1 milyar dolar gibi bir fiyata sattılar bu gazeteyle tv'yi...bugün bankalardan simitçi tuvaletçi çöpçünün bile gelirine göre kredi çektiği bir ortamda holdink bünyesindeki bir kuruluşun bankadan toplam kredi çekmesinde ne sakınca var...akp'ye taraf yayın yapıyor diyorsun..pekii chp'ye taraf yayın yapsamı iyi olacaktı, senin kıstasın nedir...kızımız ya davulcuya gidecek yada zurnacıya...bunlar hep akp iktidarından yıllar önce kurulmuş düzenin parçaları yoksa kadının türbanı yok erkeğin sakalı bahane..amaç üzüm yemek deyil bağcıyı dövmek...

aynı fikirleri paylaşmasakta bir eğitimci bir öğretmen olarak saygılarımı sunarım...
    *****ı döğmekte değil siyonist global sermayeye ve emperyalist abd/ingiliz-ab ülkelerine vatanı satmak.tatürk ün kurduğu tc devletini abd-ingiliz mandası yapmak.tam bağımsızlık olmadan ne demokrasi nede insan hakları olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hüseyin kardeş, evet ben milliyetçiyim, ulusalcıyım. Peki sen necisin? Bir de benim Cavit Çağların yolsuzluklarını, vergi borlarını yazmamakla itham ediyorsunda kendin; şu milleti "Allah'la Aldatanların" Almanyada güya bir yardım kuruluşu olan "Deniz Feneri'nin Kanal 7 İnt yoluyla içinin nasıl boşaltıldığından hiç söz etmiyorsun. Bu konuda daha önceleri sizlere sorduğum tüm sorular nedense hep yanıtsız kaldı bugüne kadar. Biliyorsunuz buraların yöneticileri Alman savcılığınca tutuklanıp yargılanıyorlar şimdi. Cinlik işte naparsın. Cavit Çağların varsa bir suçu devletin tüm olanakları ellerinde tutsunlar yakasını. Yaka tutulmayıpta eğer yayın organlarına el konuyorsa sen bundan ne anlarsın. Hemde üstüne vazife olmayan bir kurum tarafından!
    Ben Cavit Çağların doğru bir adam olduğunu savunmadım. Sadece o grubun biraz muhalif yayınlarına bile tahammül edemeyen iktidarın TMSF marifetiyle yayın organlarına el koyduğundan söz ettim. Anlamadığım Maliye Bakanlığının borçlarını ne zamandan beri TMSF tahsil etmeye başladı? Adamın borcu maliyeye. Maliye bakanlığı gönderir maliye müfettişlerini fabrikaları var incelettirir. Borcun tahsilinide bu bakanlık yapar. Devlet 18 yaşından büyük olduğu için elbet bir bildikleri vardır.
    Gelelim ATV'nin satışına. Ya konuyu bilmiyorsunuz, ya da tıpkı dün meclisteki AKP mv.i gibi bilerek konuyu saptırıyorsunuz. Bırakın kardeşim şu parti yandaşlığınıda gözünüzü açın. Adam damadına hepimizin cebinden 10'ar dolar alarak ATV'yi hediye etti. Hala bunu niye inadına anlamamazlıktan geliyorsunuz bunu anlayamıyorum. O iki kamu bankasından alınan krediler bizlerin cebinden vergi yoluyla toplanan paralar. İşin öbür tarafında ise sanırım 17 Kasımda ihaleye ilşk çıkıldığında "çok yoğun yerli ve yabancı talip var, onun için ihaleyi 25 gün sonraya bıraktılar. 25. günün sonunda birde baktık ki "aaaaa o da nesi? Yerli ve yabancı çok talepçilerden kala kala üç yerli grup kalmış. Bunların üçüde hükümete yakın şirketler değil miymiş? Bu 25 gün içerisinde neler oldu birde ona bakalım. Devletin en tepesinden bakanlarına kadar hepsi katar, katar Katar'ın yollarına düştüler. Bunları kredi bulamak için yaptıklarını bizzat iş adamı tanıştırması adı altında sayın GÜL kendisi açıkladı. Oradaki kredi işi tamam olunca şimdi ihaleye yeniden başlanabilirdi. O çok talepçilerden kalan üç şirketten ikiside ihaleden çekilmezler mi? Cinlik işte naparsınız! ATV ve Sabah gazetesiyle birlikte sayıları 10'u geçen spor gazeteleri ve dergiler bir çırpıda damadın abisiiyle birlikte çalıştığı Çalık Grubuna satılıverdi. Damadın genel müdür olduğu aynı Çalık Grubu bu hükümetten Bakü-Ceyhan boru döşemesinide almıştı hatırlarsanız. Hem de ihalesiz. Cinlik işte. Bal tutan parmağını yalar değil mi? Bizim gibi züğürtlerede çene yormak düşüyor tabi!Conker, sana cevap bile yazmıyorum. Çünkü kulaktan dolma birkaç cümleyle, aklınca bana cevap yetiştirmeye kalkıyorsunda, ülkenin yangın yerine döndüğünü görmüyorsun. Gözünü AKP hayranlığı bürümüş, yolun açık olsun kardeş.
    Oysa formumuzdaki "Türkiyede Neler Oluyor"ların başlıklarına baksanız ülkenin ne durumlara düşğünü anlayacaksınız. Tabi anlamak isyenler.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (22-05-2008 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri