emmi ulusalcı ve milliyetçi geçiniyorsun fakat ne ulusunu nede milletini düşünüyorsun....yukarıda bahsettiğin olay tv'nin sahibinin ismini niçin zikretmiyorsun...ben söyleyeyim cavit çağlar,hani şu suleyman demirel döneminde bankalardan sorumlu devlet bakanı olupta kendi bankasının emlak bankasından aldığı yüzmilyondolarların üzerine kırmızı kalem çeken cavit çağlar....devlete olan ssk ve vergi borçlarını isteyen maliyeye ben binlerce işçi çalıştırıyorum benden bunları tahsil edersen bukadar insan işsiz kalır deyip devlete karşı yanında çalıştırdığı işçileri koz olarak kullanan cavit çağlar...her tarafı vukaat kokan,neresini tutsan elinde kalan bir üçkağıtçı düzenbazın bunca tehtitlerine şantajına karşılık tmsf yinede sabredip beklemiş karşıki tarafta ödeme planında bir adım atılmayınca 7 martta kanala ve gazeteye el konulmuştur...daha burada sıralanacak bir sürü pislikleri olan bu adamın kanalını yazıyorsun emmi fakat yediği naneleri ve niçin kanalına el konulduğunu yazmayıp sende cinlik yapıyorsun,bu hırsızların uğursuzların sülüklerin zamanla gayrimeşru yollarla çetrefilli ihalelerle, ellerindeki tv ve gazeteleri baskı ve tehtit unsuru şeklinde kullanarak servetlerine servet katarak palazlandıklarını sende çok iyi biliyorsun...milliyetçilik eğitimcilik bu deyil bu körlüktür...akp'nin ekonomi politikalarını bende beyenmiyorum özellikle asgari ücreti yaşanılabilir bir düzeye getirmediği sürece hayalkırıklığı yaşayacağım fakat daha önceki mesajlarımdada belittiğim gibi kanal ve banka sahibi olan hırsızları tmsf vasıtasıyla hesaba çekmesinide alkışlıyorum...
ne tesadüftürki bugün türkiyede akp'ye muhalif olan tv ve gazetelerin arkasında ya yüzdebir oy almış cılız bir parti var veya yukarıda bahsettiğim hırsızlardan biri var..önceki hükümetlere tv ve gazeteleri yoluyla yaptıkları şantajı yalan iftiranın kat ve kat fazlasını akp'ye yapıyorlar,yıllardan beri alışmışlar bir gelenek olmuş bu fakat istedikleri ihale krediyi birtürlü alamadıkları için çıldırıyorlar..çünki bu tv'ler çarkı döndürebilmesi için gerekli finansmana sahip deyiller,bunlar uydu yayını yapan bir kanalın aylık masrafının asgari 2 milyon doları bulduğu bir ortamda bu masrafı reklam gelirinden elde edecekmiş gibi yayın hayatına başlayamaz,muhakkak ticari bir gelirinin olması gerekiyor yoksa kanaltürk gibi asıl niyetini tam net söylemeyerek suçu işçi maaşı ssk vergi giderini karşılayamıyorum deyip suçlu bunlarmış gibi gösterip 30 milyon doları koyar cebine çekilir kenara,bizim ulusalcı ve milliyetçi zevatta tuncayın ağzından bundan sonra ne çıkacak diye bön bön bakıp suratına koşar arkasından...
atv sabah çalık gurubuna satılmasının neresi yamuk emmi....adama 1.1 milyar dolar gibi bir fiyata sattılar bu gazeteyle tv'yi...bugün bankalardan simitçi tuvaletçi çöpçünün bile gelirine göre kredi çektiği bir ortamda holdink bünyesindeki bir kuruluşun bankadan toplam kredi çekmesinde ne sakınca var...akp'ye taraf yayın yapıyor diyorsun..pekii chp'ye taraf yayın yapsamı iyi olacaktı, senin kıstasın nedir...kızımız ya davulcuya gidecek yada zurnacıya...bunlar hep akp iktidarından yıllar önce kurulmuş düzenin parçaları yoksa kadının türbanı yok erkeğin sakalı bahane..amaç üzüm yemek deyil bağcıyı dövmek...
aynı fikirleri paylaşmasakta bir eğitimci bir öğretmen olduğunuz için saygılarımı sunarım...

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri