Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Hakan Þükür fitnecimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Hakan Þükür fitnecimi?

Terim eski öðrencisi Hakan Þükür'e kalem çekti. Tartýþmalar sürüyor. Terim'e en sert tepki Hýncal Uluç'tan geldi.
    EURO 2008 kadrosuna dahil edilmeyen Hakan Þükür'e Hýncal Uluç'tan büyük destek. Terime verip veriþtiren Sabah yazarý Fotomaç'taki köþesinde "Fatih Terim ayýp etti" dedi ve ekledi: "Hakan Þükür Türkiye'nin gelmiþ geçmiþ bir numaralý futbolcusudur. Avrupa Þampiyonasý'na götürülmesi gerekirdi"

Uluç Hakan Þükür'e sýrt dönülmesini anlayamadýðýný Terim'in Bülent Korkmaz'a gösterdiði jesti hatýrlattý.

MEHMET YILDIZ 4 SEMÝH EDER

-Benim kafama göre Mehmet Yýldýz, 4 tane Semih eder. Mehmet Yýldýz'ý çaðýrmayýp, Semih'i çaðýrýyorsan bence eyyamcý bir karar. Fenerbahçeli medyaya teslim olmuþ Fatih Terim. Fenerbahçe'yle iliþkilerini de iyi tutuyor.
    'Acaba gelecekte Fenerbahçe'yi de düþünüyor mu?' diyorum kafamdan. Çünkü ben Fatih Terim'in ne futbolu oynattýðýný gayet iyi biliyorum. O futbolda Semih'in yeri yok. Fatih Terim'in futbolunda Semih'in yeri yok. Ama ortada bir Fatih Terim takýmý da yok...

VEDA TURNUVASI OLABÝLÝRDÝ

... Öteki taraftan Hakan'ý çaðýrmamasý ayýptýr. Bülent'e yapýlan ayýbý düzelten adam Fatih Terim. Fatih böyle jestleri bilir. Hakan Þükür'ün Avrupa Þampiyonasý'na bir veda turnuvasý olarak götürülmesi gerekirdi. Kaldý ki futbolcu olarak da Milli Takým'a çok katkýsý olacak bir adam.

Ersun Yanal kiþisel kaprisleriyle, hâlâ Hakan'ý niye çaðýrmadýðýnýn sebebini açýklamadý, kiþisel kaprisleriyle Hakan'ý þutlamýþken, Fatih geldi o sýrada; Galatasaray'da da oynatýlmayan Hakan Þükür'ü Milli Takým'a koydu, Hakan 4 gol attý o maçta.

KÝMSE AÇIKLAMIYOR AMA BÝR ÞEY VAR

Sonra ne oldu da Hakan'a sýrtýný çevirdi. Niye Ersun Yanal'ýn dümen suyuna girdi Fatih Terim; yakýþtý mý? Ama bir þey var. Kimse açýklamýyor ama bir þey var. Nedir bu Hakan Þükür? Vatan haini mi, düþman mý, fitne mi çeviriyor? Kimse bir þey konuþmuyor ama herkes sýrtýný dönüyor Hakan'a!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne demiþler meyve veren agaç her zaman taþlanýr
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri