REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Bir Anne Evladına Bunu Yaparmı?? Yazık sen anne falan olamazsın!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir Anne Evladına Bunu Yaparmı?? Yazık sen anne falan olamazsın!!

Adapazarı'nda, 2 gün önce hastanede kız bebek dünyaya getiren 47 yaşındaki S.D., yanlış adres verip bebeğiyle taburcu oldu. Aşıya giden sağlık ekibi, vahşeti ortaya çıkardı.

Bebeğe aşı bugün yapmaya giden sağlık ekibi, verilen adreste kimseyi bulamadı. Nüfus kayıtları incelenip bulunan S.D., gayrimeşru ilişkiden dünyaya getirdiği bebeğini çalılıklar arasında ölüme terk ettiği söyledi. Jandarma ile birlikte bu bölgeye giden ekipler, bebeğin cesediyle karşılaştı.

Geçen pazar sabahı Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde doğum yapan S.D. aynı günün akşamı taburcu oldu. Ambulansla evine bırakılmak istenen S.D., “Burada oturuyorum” deyip adresi olarak verdiği Dernekkırı Prefabrik Konutları'na getirilen S.D. burada bebeğiyle birlikte ambulanstan indi. S.D. daha sonra bebeğiyle birlikte ortadan kayboldu.

Bugün öğlen saatlerinde Sağlık Ocağı'nda görevli sağlık ekibi, yeni dünyaya gelen bebeklere aşı yapmak için Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nden adresleri aldı. Evlere giden ekipler, 2 gün önce Sakarya Doğum ve Çocuk Bakımevi'nde doğum yapan ve kız çocuk dünyaya getiren S.D.'nin Dernekkırı Prefabrikleri'ndeki adreste olmadığını belirledi. Nüfus kayıtları incelendiğinde S.D.'nin Abalı Mahallesi'nde oturduğu belirlenerek ekipler bu kez bu adrese gitti.

Kapıyı açan S.D. görevlilere, bebeğin evde olmadığını, hastaneden çıktığı gün Dernekkırı Prefabrikeleri'ndeki bulunan Mehmetçik İlkögretim Okulu arkasındaki çalılıklara terk ettiğini söyledi. Duydukları karşısında şoke olan sağlık ekibi jandarmaya haber verdi. Jandarma ile birlikte bu bölgeye giden ekipler, henüz 2 günlük bebeğin cesediyle karşılaştı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan S.D.'nin evli olduğu, başka erkekle girdiği ilişkiden dünyaya gayrimeşru olarak dünyaya gelen bebeği ölüme terk ettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, bebeğin cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı.
    Milliyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gibi kişileri barındırmayacan sallandıracaksın ama nerde yasa bunların müslümanlıkla alakası yok el kadar cocuk ya yazık hiç mi ficdanın sızlamadı ...........
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç insana yakışmayan,uymayan,kötü olan birşeyi kuran yasaklarmı?
    zina haram vesselam. çünkü bizim için haram. bizim iyiliğimiz için haram...
    toplumun iyiliği için haram.
    hangi devirdeyiz zina haram mı olurmuş mu diyorsun?
    zinayı çağdaşlıkta atılan bir adımmı olarak görüyorsun?

bebeğe çok üzüldüm..bebek olduğundan melaike sayılır. onun yeri sağlamda. ama anası ile babasının durumu içler acısı...
    tabi bunlar ekranlara yansıyan haberler. duymadığımız daha nice olaylar vardır bunlara benzeyen...işte bence bunun için din eğitimi vermeli haramı günahı öğretmeli...sadece okullardaki eğitim yetmiyor...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan böyle haberlere çok üzülüyor gerçekten
    dünyanın çivisi çıkmış
    ama bunları bu hale getiren yine biziz hayat şartları ve medya..
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kötü bir durum yaw yazık yeni doğmuş bir bebek yapılırmı bu yaaaaa varya bu anneye ömür boyu tek hücre müebbet verilecek bakalım başkalarıda böle yaparmı?....ama belli olan tek şey şu ekonomik durum şu aralar çok kötü gittikçede dahada kötü olacak kimseninde umurunda değil umarım en kısa zamanda herşey güzel olup yola girer........
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bir anne anlamdım gitti böyle bir viçdansızlık olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insan olsa yapmaz demekki değil
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aklından zoru olan bile bunu yapmaz..inanamıyorum.
    bebeciğe mi üzüleyim.kadına mı sinirleniyim öfkeleneyim bilemedim.
    en iyisi böyle haberleri okumamak. izlememek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri