REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hagi ile yeniden mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hagi ile yeniden mi?

Galatasaray’ın yeni sezonda yeniden Gheorghe Hagi’ye emanet edileceği iddia edildi. Peki Hagi bu duruma ne dedi?
    Galatasaray’ın yeni sezonda yeniden Gheorghe Hagi’ye emanet edileceği iddia edildi.

HAGİ ANLAŞTIĞINI SÖYLEDİ

Oftaş maçını izleyen bir Rumen gazeteci, yönetici Haldun Üstünel’e, “Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Hagi olacakmış, doğru mu?” diye sordu. Üstünel, “Yok öyle bir şey” karşılığını verince Rumen basın mensubu, “Nasıl olur? Hagi ile konuştuk. Bize Galatasaray ile anlaştığını söyledi. Teypte kaydı var. Adnan Polat ile görüşüp anlaşmış” dedi.

Bunun üzerine Haldun Üstünel, “Adnan Polat ile görüşmüş olabilir ama Hagi, tebrik etmek için konuşmuştur. Şu anda gündemimizde böyle bir olay yok” dedi.

RUMEN GAZETESİ DE ANLAŞTIĞINI YAZDI

Ancak Rumen Prosport Gazetesi, Hagi’yi Galatasaray’ın yeni teknik direktörü olarak ilan etti. “Lacatuş Hagi’ye karşı” başlığını atan Prosport, “Şampiyonlar Ligi’nin ön elemesinde Steaua Bükreş ile Galatasaray eşleşebilir. Galatasaray Teknik Direktörü Steaua ile eşleşmek istiyor” diye yazdı. Hagi, 2004-2005 sezonunda G.Saray’ı çalıştırmıştı.

İnternet Haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hagiden ziyade gönlüm lucescudan yana. adam bu işi biliyor. Galatasarayıda beşiktaşıda şampiyon yaptı yinede gönderildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hagiden yana değilim ben başarıya aç genç teknik adamdan yanayım artı türk teknik adamdan yanayım ne olur en kötüsü bir sene kaybolur ama geriye bence başarılı bir teknika dam ve takım kazanma şansı var
    örnek bülent uygun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bülent uygun zor gelmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulent uygun asla gelmez. ismini bile anacağını sanmıyorum Galatasarayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Hakan Şükür bıraksın futbolu geçsin Galatasaray'ın hocası olsun,hem takımı biliyor oyuncuları tanıyor..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben taraftar olarak hacının gelmesini istemiyorum alsınlar scolariyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar hocanın önemli olmadığını anlamadınız mı
    bak kalli gitti takım oyunun oynadı
    önemli olan ruh
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hagi'nin bu takımda başarılı olacağını hiç zannetmiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hagi yerine Hakan Şükür olsa daha iyi olur.Hagi'nin başarılı olacağını sanmıyorum.Bu iş ruh işi aslında.Cevat hocanın neyi eksik.Bu ruhu yerli teknik direktörle daha iyi yakalayacaklarını düşünüyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri