Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Bir okul açýlýþý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bir okul açýlýþý

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bakan'ýn katýldýðý açýlýþý iþte böyle izlediler
    16 Mayýs 2008

Yer Kütahya... Dün, Milli Eðitim Bakaný Hüseyin Çelik'in de katýldýðý Kütahya Ticaret Borsasý tarafýndan türlü kiþi ve kuruluþlarýn desteðiyle yaptýrýlan Bölcek Ýlköðretim Okulu'nun açýlýþ töreni yapýlýyordu. Bakan Çelik, kürsüde konuþuyor, "Lafla Atatürkçülük, lafla çaðdaþlýk olmaz. Çaðdaþlýk da Atatürkçülük de icraatla olur" diyordu. Bir grup kadýn ise Bakan'ý ve açýlýþ törenlerini yüzlerini tamamen kapattýklarý ilginç kýyafetleriyle iþte böyle izliyordu.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yuh bea hala bu kadar gerici insan varmý türkiyede ya.....
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar kütahya'da böyle birþey yok bilginiz olsun kütahya'ya baðlý bölcek köyü vardý 1 kaç ay önce baðlanarak mahalleye çevrildi bilginize.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne gericisi arkadaþým senin anlayýþýnla Aysun Kayacý'lan ayný fikli taþýyon herharde size göre ilerici nasýl olmalý peki mini etek giyip iþte modaya ayak uydulan insanlarmý ilerici...........O insalar sade Okulun açýlýþýný izlemeye gelen yöresel kýyafetli kadýnlar yani bu yayýn organýn vb. yayýn olganlarýnýn amacý bu lütfen............Peki sizin yörenizdeki insalar nasýl giyiniyor bana bir gösterlebilirmisn fato varsa bakalým ileri insalar nasýl giyiniler bizim yöremizin ninelide öyle giyirsin.........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ultra-mehmet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne gericisi arkadaþým senin anlayýþýnla Aysun Kayacý'lan ayný fikli taþýyon herharde size göre ilerici nasýl olmalý peki mini etek giyip iþte modaya ayak uydulan insanlarmý ilerici...........O insalar sade Okulun açýlýþýný izlemeye gelen yöresel kýyafetli kadýnlar yani bu yayýn organýn vb. yayýn olganlarýnýn amacý bu lütfen............Peki sizin yörenizdeki insalar nasýl giyiniyor bana bir gösterlebilirmisn fato varsa bakalým ileri insalar nasýl giyiniler bizim yöremizin ninelide öyle giyirsin.........

evet aynen sana katýlýyorum kardeþ
    bu cumhuriyeti kuranlarýn kim olduðunu unutmuþa benziyorlar herhalde
    biz cumhuriyeti böyle kazandýk. din iman kuvveti ile vesselam....
    öyle dediðin gibi mini eteklerle deðil
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

tabi senin orada böyle insanlar yok tabi
    avrupa dediðin yerde öyle almanyada yaþamaya benzemez buralarý..kocum
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým o haberdeki diðer fotoðraflarý niye yayýnlamadýn burda sadece uzaktan izleyen köylü kadýnlarýn fotoðrafýndan oluþan 1. resmi alýp bu forma taþýyýp haber yapýyorsan ben art niyet ararým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aakdas Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým o haberdeki diðer fotoðraflarý niye yayýnlamadýn burda sadece uzaktan izleyen köylü kadýnlarýn fotoðrafýndan oluþan 1. resmi alýp bu forma taþýyýp haber yapýyorsan ben art niyet ararým
    arama arama...o kapalý kadýnlar gerici, yobaz. hatta terörist ...onlar bu memleketin belalýlarý. onlara yaþama hakký vermemeliyiz. bu bakanda çok olmaya baþladý. hiç cumhuriyet okuluna o kadýnlar çaðýrýlýrmý?
    asalým o kadýnlarý deðilmi kucer?

hasbinallah..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar konu saçma sapan yerlere gidiyor.O haberi koyduðumda diðer resimler yoktu.Yorumunu konuya yap bana deðil.Bana hitaben konuþma beðenmiyorsan yorumda yapma konu kapatýlmýþtýr.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri