Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Bir okul açılışı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bir okul açılışı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bakan'ın katıldığı açılışı işte böyle izlediler
    16 Mayıs 2008

Yer Kütahya... Dün, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in de katıldığı Kütahya Ticaret Borsası tarafından türlü kişi ve kuruluşların desteğiyle yaptırılan Bölcek İlköğretim Okulu'nun açılış töreni yapılıyordu. Bakan Çelik, kürsüde konuşuyor, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de icraatla olur" diyordu. Bir grup kadın ise Bakan'ı ve açılış törenlerini yüzlerini tamamen kapattıkları ilginç kıyafetleriyle işte böyle izliyordu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuh bea hala bu kadar gerici insan varmı türkiyede ya.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne gericisi arkadaşım senin anlayışınla Aysun Kayacı'lan aynı fikli taşıyon herharde size göre ilerici nasıl olmalı peki mini etek giyip işte modaya ayak uydulan insanlarmı ilerici...........O insalar sade Okulun açılışını izlemeye gelen yöresel kıyafetli kadınlar yani bu yayın organın vb. yayın olganlarının amacı bu lütfen............Peki sizin yörenizdeki insalar nasıl giyiniyor bana bir gösterlebilirmisn fato varsa bakalım ileri insalar nasıl giyiniler bizim yöremizin ninelide öyle giyirsin.........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne gericisi arkadaşım senin anlayışınla Aysun Kayacı'lan aynı fikli taşıyon herharde size göre ilerici nasıl olmalı peki mini etek giyip işte modaya ayak uydulan insanlarmı ilerici...........O insalar sade Okulun açılışını izlemeye gelen yöresel kıyafetli kadınlar yani bu yayın organın vb. yayın olganlarının amacı bu lütfen............Peki sizin yörenizdeki insalar nasıl giyiniyor bana bir gösterlebilirmisn fato varsa bakalım ileri insalar nasıl giyiniler bizim yöremizin ninelide öyle giyirsin.........

evet aynen sana katılıyorum kardeş
    bu cumhuriyeti kuranların kim olduğunu unutmuşa benziyorlar herhalde
    biz cumhuriyeti böyle kazandık. din iman kuvveti ile vesselam....
    öyle dediğin gibi mini eteklerle değil
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

tabi senin orada böyle insanlar yok tabi
    avrupa dediğin yerde öyle almanyada yaşamaya benzemez buraları..kocum
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kütahya'da böyle birşey yok bilginiz olsun kütahya'ya bağlı bölcek köyü vardı 1 kaç ay önce bağlanarak mahalleye çevrildi bilginize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım o haberdeki diğer fotoğrafları niye yayınlamadın burda sadece uzaktan izleyen köylü kadınların fotoğrafından oluşan 1. resmi alıp bu forma taşıyıp haber yapıyorsan ben art niyet ararım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aakdas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım o haberdeki diğer fotoğrafları niye yayınlamadın burda sadece uzaktan izleyen köylü kadınların fotoğrafından oluşan 1. resmi alıp bu forma taşıyıp haber yapıyorsan ben art niyet ararım
    arama arama...o kapalı kadınlar gerici, yobaz. hatta terörist ...onlar bu memleketin belalıları. onlara yaşama hakkı vermemeliyiz. bu bakanda çok olmaya başladı. hiç cumhuriyet okuluna o kadınlar çağırılırmı?
    asalım o kadınları değilmi kucer?

hasbinallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konu saçma sapan yerlere gidiyor.O haberi koyduğumda diğer resimler yoktu.Yorumunu konuya yap bana değil.Bana hitaben konuşma beğenmiyorsan yorumda yapma konu kapatılmıştır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri