Bende inanmıyorum ama yakın biriyle gezerken yapışıyrlar malesef veriyorum ama inanmıyorum onların gercekten muhtac olduguna
Evet
Hayır
Bende inanmıyorum ama yakın biriyle gezerken yapışıyrlar malesef veriyorum ama inanmıyorum onların gercekten muhtac olduguna
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
bende inanmıyorum .....
Arkadaşlar aslında bende inanmıyorum ama gerçekten gereksinimi olanlar, bu yüzsüzler tayfası yüzünden madur oluyorlar. Onları ayrı tutarak, bir elin verdiğini diğer elim görmeden veriyorum. Allah kabul etsin. Biede şuna inanıyorum arkadaşlar. Hiç kimseyi geri çevirmedim bu zamana kadar. Fakat ne kadar zor durumda da kalsam işlerim hep yoluna girdi. Hiç olamayacakmış gibi görünen işlerim oldu. İnşallah bu insanlarımız en kısa zamanda bu durumlarından kurtulurlar. Bu konuda Fenerli arkadaşın dediği gibi daha fazla ileri-geri yorum yapmanın bir anlamı yok.
Saygılar.
bugun bile gördüm ya.. tavırlar hareketler hepsi kurma robot gibi. herkese öyle damardan giriyorlarki anlatamam. insan hemen duygusal moda geçiyor.
Arkadaşlar İhtiyacı Olan Bir Kimse Zaten İsteyemiyor, Onları Bizim Gözlemleyip Çevremizde gerçekten İhtiyacı Olan Kişilere Bilinçli Bir Şekilde Yardım Edilmesidir.Bazı Kötü Niyetli
Kişilerin Yüzünden gerçek İhtiyaç Sahipleride Mağdur Oluyorlar, Herkes Kendi Çevresindekilere Yardım Ederse Bence Sorun Çözülür.
Dilenmeyi meslek meslek haline getirmişler:46: :46:
ihtiyaçı olanlara yardım gerek.ihtiyaçı olmayıp ta dilenenlere lanet olsun
bencede hepsi ihtiyaç sahibi değil kolay yolu seçiyorlar
rkadaşların da dediği gibi gerçek ihtiyacı olanlara da bu arada yardım edemiyorsun ancak belli kurumlar vasıtası ile yapılabiliyor.(Tabi bütün kurumları kastetmiyorum)
Sabahtan akşama kadar saymadım ama zannedersem ortalama 25 kişi geliyor.bunların içinde gerçek ihtiyaçlı olanlarıda var.onları digerlerinden ayırt etmemiz lazım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri