altında arabayla geziyolar lüks inanmıyom ama bazılarıda gerçekten ihtiyacı olan kişi
lerde arada kayboluyo
Evet
Hayır
altında arabayla geziyolar lüks inanmıyom ama bazılarıda gerçekten ihtiyacı olan kişi
lerde arada kayboluyo
bunların ki zaten tamamen bir meslek bir yaşam tarzı kovsan bile hala istemeye devam ediyorlar birde öyle bir hallere giriyorlar ki anlatmakla bitmez
geçen geldi pazarda kolunu sarmış sargı beziyle biraz yerini de açık bırakmış sonra üzerine kırmızı tendürdiyotu dökmüş kolunu kadınlara doğru bir uzatıyor zaten bakamıyorlar kan zannedip hemen parayı veriyorlar bana geldi bende dedim sen ameliyat olduysan bu açık yarayla ne dolaşıp duruyorsun yaran mikrop kapar diyehemen kayboldu yanımdan
ben inanmıyorum....
içlerinde elbette ihtiyaç sahibi olanlar var ama onlarda malesef belli bir süre sonra bunu kolay bir kazanç yolu haline getiriyor...yaşadığım yerde haddinden fazla dilenen var ve çoğu fuhuş yapmak için bu yolu seçmiş onları gördükçe gerçek hakedenlere karşıda bir önyargı oluşuyor bu konuda duyarlı olmamız gerektiği kadar dikkatli olmamız ve yaptığımız iyiliklerin yerini bulmasını sağlamalıyız.......
birçoğu sizden benden daha zengin. insanların iyi niyetini sömürmek onların mesleği haline gelmiş. gerçekten ihtiyacı olan insan gidip dilenmez alnının teriyle çalışır ve zaten hak ettiğini de kazanır. çevresindki insanlar da ona mutlaka yardımcı olurlar!!!
gercek ihtiyaç sahipleri utanautana istiyor,onların ihtiyacı olduğu belli ama bazıları gelir kapısı yapmış dilenmeyi.caminin önüne yıllardır aynı kişiler gelip dileniyor.bakıyorsun sapasağlam kişiler,insanların yardım yapma isteklerinide yok ediyorlar.ama yinede vermek lazım kimin kim olduğu bilinmez.derler ya veren el alan elden üstündür diye
hayır düşünmüyorum. türkiyede dilenecek kadar fakir insan opldugunu sanmıyorum. ama buna ragmen bu insanlar insanların içindeki insan sevgisini sömürüyoırlar. lanet olsun şu içimizdeki insan sevgisin e diyerek gönderme yaptım.not ayrıca dilencilik bir iş sektörü olduğunu ve yılda yaklaşık 4 milyar dolara yakın sıcak paranın ortalarda dolaştıgını ve bunu yapanlarında bir elin parmakları kadar az oldugunu biliyorum.![]()
inanmıyorum ama ortalık sahtekar kaynıyor.zorla üstüne kalıyorlar maalesef.insanın başını belaya da sokuyorlar sonuçta.bi nevi dolandırıcılık gibi işliyor dilencilik müessesi..
hayır tabikide inanmıyorum....... adamlar oturduğu yerden para kazanıyorlarve bolluk içinde yaşıyorlar.....
Dilenenlerin çoğunun ihtiyaç sahibi olmadığı,
İnsanlara çeşitli hayat hikâyeleri anlatarak iyi niyetlerini istismar ettikleri,
Para verenlerin de ileride başlarına gelebilecek kötü olaylardan kurtulmak ümidi içerisinde olduklarına inanıyorum.
İçlerinde belki gerçekten ihtiyacı olanlar vardır.
Ama kurunun yanında yaş da yanar misali onlara da inanmıyoruz.
Ben böyle söylüyorum ama
Çoğu kez ben de az da olsa para veriyorum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri