Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dilenen Kişilerin Gerçekten İhtiyac Sahibi Oldugunu Düşünüyormusunuz?

Katılımcı sayısı
402. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

31 7.71%
  • Hayır

371 92.29%
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Dilenen Kişilerin Gerçekten İhtiyac Sahibi Oldugunu Düşünüyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle inanmıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide neye göre evet veya hayır diyeceğiz hangimiz ahkam
    kesebilir bu hasas konuda önemli anket duyarlı davranmak gerek
    yaradan kimesyi yani kulu kula muhtac etmsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlarin cogu sahtakar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gerçek ihityac sahibi zaten utanır bu tür şeyleri isteyemez insanlardan verdiğinizde bile almaya utanır çekinir ama ar namus kalmamış bazı duydu sömürücüler rahatlıkla alıyorlar işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Katiyen gerçekten ihtiyaç sahipleri olduklarına inanmıyorum.Ha ihtiyaç sahibi içlerinde belki 1 belkide 2 kişi vardır.Bunlar artık meslek haline getirmişler kesinlikle taviz vermem.Abonelerim dükkanı hergün ziyaret ederler.Eskiden bu kadar olmazdı herhalde saf insan çoğaldı bunlarda ona binayen çoğaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaa bazen görüyorum acıyorum ama kendi irademle bi karar alfdım. yıllar önce yine böyle dilenen bir yaşlı dayı gördük. yanımdada çok yakın bir arkadaşım. verdik bişiler.neyse arkadaşla turladık gezdik o semtte. bi karanlık sokaktan geçiyorduk. ne görsek iyidir. o para verdiğimiz adam almış şarabı. yanındada 3 4 aynı kadrodan arkadaşları ortadada beyaz peynir. arkadaşa dedim az önce acıyıp para verdiğimiz adam şimdi arkadaşlarıyla ***if yapıyor. o gün bu güğndür 6 sene geçti. 1 kuruş bile vermem.. ama isteyen versin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır düşünmüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama buna rağmen bu dolandırıcılar öyle büyük paralar topluyorlar ki
    hep insanlarımızn iyi niyetleri ve yardımseverlikleri sayesinde fakat gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakkını yediklerini hiç düşünmüyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Elbette düşünmüyorum,adamlar dileniyor lafta, organize çalışıyorlar mahallede arkada toplanıp hasılatı sayıyolar,sonra bi bakmışsın başka mahallede başka camideler abi ekmek parası falan filan...Zabıtların silkeledikleri adamları görüyoruz üstünden servet çıkıyor..!

Hikâye arkadaşlar hep duygusömürüsü ile para kazananan beleşciler onlar..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Elbette düşünmüyorum,adamlar dileniyor lafta, organize çalışıyorlar mahallede arkada toplanıp hasılatı sayıyolar,sonra bi bakmışsın başka mahallede başka camideler abi ekmek parası falan filan...Zabıtların silkeledikleri adamları görüyoruz üstünden servet çıkıyor..!

Hikâye arkadaşlar hep duygusömürüsü ile para kazananan beleşciler onlar..!
    hocam size katılmamak elde değil. gerçekten duygu sömürüsü yapıyorlar. bizim iyi niyetimizi istismar edip faydalanıyorlar. bende onların ihtiyaç sahibi plduklarına inanmayanlardanım. saygılar.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri