Kesinlikle inanmýyorum.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kesinlikle inanmýyorum.
bide neye göre evet veya hayýr diyeceðiz hangimiz ahkam
kesebilir bu hasas konuda önemli anket duyarlý davranmak gerek
yaradan kimesyi yani kulu kula muhtac etmsin
bunlarin cogu sahtakar
gerçek ihityac sahibi zaten utanýr bu tür þeyleri isteyemez insanlardan verdiðinizde bile almaya utanýr çekinir ama ar namus kalmamýþ bazý duydu sömürücüler rahatlýkla alýyorlar iþte
Katiyen gerçekten ihtiyaç sahipleri olduklarýna inanmýyorum.Ha ihtiyaç sahibi içlerinde belki 1 belkide 2 kiþi vardýr.Bunlar artýk meslek haline getirmiþler kesinlikle taviz vermem.Abonelerim dükkaný hergün ziyaret ederler.Eskiden bu kadar olmazdý herhalde saf insan çoðaldý bunlarda ona binayen çoðaldý.
yaa bazen görüyorum acýyorum ama kendi irademle bi karar alfdým. yýllar önce yine böyle dilenen bir yaþlý dayý gördük. yanýmdada çok yakýn bir arkadaþým. verdik biþiler.neyse arkadaþla turladýk gezdik o semtte. bi karanlýk sokaktan geçiyorduk. ne görsek iyidir. o para verdiðimiz adam almýþ þarabý. yanýndada 3 4 ayný kadrodan arkadaþlarý ortadada beyaz peynir. arkadaþa dedim az önce acýyýp para verdiðimiz adam þimdi arkadaþlarýyla ***if yapýyor. o gün bu güðndür 6 sene geçti. 1 kuruþ bile vermem.. ama isteyen versin..
hayýr düþünmüyorum
ama buna raðmen bu dolandýrýcýlar öyle büyük paralar topluyorlar ki
hep insanlarýmýzn iyi niyetleri ve yardýmseverlikleri sayesindefakat gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakkýný yediklerini hiç düþünmüyorlar
Elbette düþünmüyorum,adamlar dileniyor lafta, organize çalýþýyorlar mahallede arkada toplanýp hasýlatý sayýyolar,sonra bi bakmýþsýn baþka mahallede baþka camideler abi ekmek parasý falan filan...Zabýtlarýn silkeledikleri adamlarý görüyoruz üstünden servet çýkýyor..!
Hikâye arkadaþlar hep duygusömürüsü ile para kazananan beleþciler onlar..!
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri