Bende inanmýyorum ama yakýn biriyle gezerken yapýþýyrlar malesef veriyorum ama inanmýyorum onlarýn gercekten muhtac olduguna
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Bende inanmýyorum ama yakýn biriyle gezerken yapýþýyrlar malesef veriyorum ama inanmýyorum onlarýn gercekten muhtac olduguna
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
bende inanmýyorum .....
Arkadaþlar aslýnda bende inanmýyorum ama gerçekten gereksinimi olanlar, bu yüzsüzler tayfasý yüzünden madur oluyorlar. Onlarý ayrý tutarak, bir elin verdiðini diðer elim görmeden veriyorum. Allah kabul etsin. Biede þuna inanýyorum arkadaþlar. Hiç kimseyi geri çevirmedim bu zamana kadar. Fakat ne kadar zor durumda da kalsam iþlerim hep yoluna girdi. Hiç olamayacakmýþ gibi görünen iþlerim oldu. Ýnþallah bu insanlarýmýz en kýsa zamanda bu durumlarýndan kurtulurlar. Bu konuda Fenerli arkadaþýn dediði gibi daha fazla ileri-geri yorum yapmanýn bir anlamý yok.
Saygýlar.
bugun bile gördüm ya.. tavýrlar hareketler hepsi kurma robot gibi. herkese öyle damardan giriyorlarki anlatamam. insan hemen duygusal moda geçiyor.
Arkadaþlar Ýhtiyacý Olan Bir Kimse Zaten Ýsteyemiyor, Onlarý Bizim Gözlemleyip Çevremizde gerçekten Ýhtiyacý Olan Kiþilere Bilinçli Bir Þekilde Yardým Edilmesidir.Bazý Kötü Niyetli
Kiþilerin Yüzünden gerçek Ýhtiyaç Sahipleride Maðdur Oluyorlar, Herkes Kendi Çevresindekilere Yardým Ederse Bence Sorun Çözülür.
Dilenmeyi meslek meslek haline getirmiþler:46: :46:
ihtiyaçý olanlara yardým gerek.ihtiyaçý olmayýp ta dilenenlere lanet olsun
bencede hepsi ihtiyaç sahibi deðil kolay yolu seçiyorlar
rkadaþlarýn da dediði gibi gerçek ihtiyacý olanlara da bu arada yardým edemiyorsun ancak belli kurumlar vasýtasý ile yapýlabiliyor.(Tabi bütün kurumlarý kastetmiyorum)
Sabahtan akþama kadar saymadým ama zannedersem ortalama 25 kiþi geliyor.bunlarýn içinde gerçek ihtiyaçlý olanlarýda var.onlarý digerlerinden ayýrt etmemiz lazým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri