Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Dilenen Kiþilerin Gerçekten Ýhtiyac Sahibi Oldugunu Düþünüyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
402. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

31 7.71%
  • Hayýr

371 92.29%
Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Dilenen Kiþilerin Gerçekten Ýhtiyac Sahibi Oldugunu Düþünüyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

altýnda arabayla geziyolar lüks inanmýyom ama bazýlarýda gerçekten ihtiyacý olan kiþi
    lerde arada kayboluyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunlarýn ki zaten tamamen bir meslek bir yaþam tarzý kovsan bile hala istemeye devam ediyorlar birde öyle bir hallere giriyorlar ki anlatmakla bitmez
    geçen geldi pazarda kolunu sarmýþ sargý beziyle biraz yerini de açýk býrakmýþ sonra üzerine kýrmýzý tendürdiyotu dökmüþ kolunu kadýnlara doðru bir uzatýyor zaten bakamýyorlar kan zannedip hemen parayý veriyorlar bana geldi bende dedim sen ameliyat olduysan bu açýk yarayla ne dolaþýp duruyorsun yaran mikrop kapar diye hemen kayboldu yanýmdan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben inanmýyorum....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

içlerinde elbette ihtiyaç sahibi olanlar var ama onlarda malesef belli bir süre sonra bunu kolay bir kazanç yolu haline getiriyor...yaþadýðým yerde haddinden fazla dilenen var ve çoðu fuhuþ yapmak için bu yolu seçmiþ onlarý gördükçe gerçek hakedenlere karþýda bir önyargý oluþuyor bu konuda duyarlý olmamýz gerektiði kadar dikkatli olmamýz ve yaptýðýmýz iyiliklerin yerini bulmasýný saðlamalýyýz.......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birçoðu sizden benden daha zengin. insanlarýn iyi niyetini sömürmek onlarýn mesleði haline gelmiþ. gerçekten ihtiyacý olan insan gidip dilenmez alnýnýn teriyle çalýþýr ve zaten hak ettiðini de kazanýr. çevresindki insanlar da ona mutlaka yardýmcý olurlar!!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gercek ihtiyaç sahipleri utanautana istiyor,onlarýn ihtiyacý olduðu belli ama bazýlarý gelir kapýsý yapmýþ dilenmeyi.caminin önüne yýllardýr ayný kiþiler gelip dileniyor.bakýyorsun sapasaðlam kiþiler,insanlarýn yardým yapma isteklerinide yok ediyorlar.ama yinede vermek lazým kimin kim olduðu bilinmez.derler ya veren el alan elden üstündür diye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr düþünmüyorum. türkiyede dilenecek kadar fakir insan opldugunu sanmýyorum. ama buna ragmen bu insanlar insanlarýn içindeki insan sevgisini sömürüyoýrlar. lanet olsun þu içimizdeki insan sevgisin e diyerek gönderme yaptým.not ayrýca dilencilik bir iþ sektörü olduðunu ve yýlda yaklaþýk 4 milyar dolara yakýn sýcak paranýn ortalarda dolaþtýgýný ve bunu yapanlarýnda bir elin parmaklarý kadar az oldugunu biliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inanmýyorum ama ortalýk sahtekar kaynýyor.zorla üstüne kalýyorlar maalesef.insanýn baþýný belaya da sokuyorlar sonuçta.bi nevi dolandýrýcýlýk gibi iþliyor dilencilik müessesi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr tabikide inanmýyorum....... adamlar oturduðu yerden para kazanýyorlar ve bolluk içinde yaþýyorlar.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dilenenlerin çoðunun ihtiyaç sahibi olmadýðý,
    Ýnsanlara çeþitli hayat hikâyeleri anlatarak iyi niyetlerini istismar ettikleri,
    Para verenlerin de ileride baþlarýna gelebilecek kötü olaylardan kurtulmak ümidi içerisinde olduklarýna inanýyorum.
    Ýçlerinde belki gerçekten ihtiyacý olanlar vardýr.
    Ama kurunun yanýnda yaþ da yanar misali onlara da inanmýyoruz.
    Ben böyle söylüyorum ama
    Çoðu kez ben de az da olsa para veriyorum.

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri