REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: plazmada Turksat izleyeceğim en iyi receiver hangisi?-Lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart plazmada Turksat izleyeceğim en iyi receiver hangisi?-Lütfen yardım

selamlar.
    ben de plazmaların babası diye nitelendireceğimiz Pioneer 428xd HD Ready Plazma var. bu kadar para vermişken DİJİTAL YAYIN'a geçmek bir plazmaya daha cok yakışır düşüncesiyle;

1. Profigold PGV 3300 Komponent kabloyu bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım.
    2. Sonra sıra geldi işte en kötü kısma: halen bir receiver alamadım; forumlardaki değişken fikirlerden dolayı tam kesin karar veremedim

Sonuçta Hd ready bir Plazma. AMA HD receiver için daha çok erken diyenlerdenim, o yüzden hd destekli olan receiverları eledim!sonuçta türksat izleyeceğim.

next 2000 CIs SuperPlus alsam diyorum (ne güzel arkaasında Direkt YUV çıkışı da var, plazmamda da var ve böylelikle kabloyu iade etmem pgv 3300 Komponent kabloyla izlerim diyorum) ama forumdaki kullanıcılardan parlak olmayan, mat, flu gösteriyor diyince Next 'i askıya aldım inan!

ŞUNU BİLMENİZİ İSTERİM BEN Uydudan TURKSAT İZLEYECEĞİM SADECE. öyle şifre kırma, güncelleme, gibi ayrıntılarla ugrasacak vaktim yok, zaten iş dolayısıyla eşim ben işten gelip hafta içi ancak 3-4 saat TV izleyebiliyoruz.

>>> benim için önemli olan; "GÖRÜNTÜ KALİTESİ";<<<
    "zaten görüntü kalitesi iyi olan plazmayı bir uydu takipta mat solgun hale getirmek beni çok üzer!!!! "
    bana ;

1 görüntü kaliteli olsun
    2. turksat izleyeceğim, hotbird falan filan *** kanalları izlemeyeceğim.
    gibi 2 önemli isteğimi gözönüne aldığında hangi MARKA RECEİVERI ÖNERİRSİN?

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
    SAYGILAR
    Bistroman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustat next tercihin dogru bence onu al ama hd li alırsan ileriye dönük iyi olur.altın kaplama scart kullanacaksın.bide turksattaki kanalların görüntü kalitesi belli başlı kanallar haricinde düşük.bende dreambox var görüntü baya iyi karar senin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 9000 serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tespitin doğru cis plus ın görüntü kalitesi 9000 gm de yok ama yazılım usb ye pvr gibi özellikler next i öne cıkarıyor.
    kartpaylaşımlı internetten oto yazılım yükleyebilen finest plus serisini incele derim kaon tabanlı bir cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bistroman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selamlar.
    ben de plazmaların babası diye nitelendireceğimiz Pioneer 428xd HD Ready Plazma var. bu kadar para vermişken DİJİTAL YAYIN'a geçmek bir plazmaya daha cok yakışır düşüncesiyle;

1. Profigold PGV 3300 Komponent kabloyu bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım.
    2. Sonra sıra geldi işte en kötü kısma: halen bir receiver alamadım; forumlardaki değişken fikirlerden dolayı tam kesin karar veremedim

Sonuçta Hd ready bir Plazma. AMA HD receiver için daha çok erken diyenlerdenim, o yüzden hd destekli olan receiverları eledim!sonuçta türksat izleyeceğim.

next 2000 CIs SuperPlus alsam diyorum (ne güzel arkaasında Direkt YUV çıkışı da var, plazmamda da var ve böylelikle kabloyu iade etmem pgv 3300 Komponent kabloyla izlerim diyorum) ama forumdaki kullanıcılardan parlak olmayan, mat, flu gösteriyor diyince Next 'i askıya aldım inan!

ŞUNU BİLMENİZİ İSTERİM BEN Uydudan TURKSAT İZLEYECEĞİM SADECE. öyle şifre kırma, güncelleme, gibi ayrıntılarla ugrasacak vaktim yok, zaten iş dolayısıyla eşim ben işten gelip hafta içi ancak 3-4 saat TV izleyebiliyoruz.

>>> benim için önemli olan; "GÖRÜNTÜ KALİTESİ";<<<
    "zaten görüntü kalitesi iyi olan plazmayı bir uydu takipta mat solgun hale getirmek beni çok üzer!!!! "
    bana ;

1 görüntü kaliteli olsun
    2. turksat izleyeceğim, hotbird falan filan *** kanalları izlemeyeceğim.
    gibi 2 önemli isteğimi gözönüne aldığında hangi MARKA RECEİVERI ÖNERİRSİN?

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
    SAYGILAR
    Bistroman
    profigold aldıgın iyi olmuş scart artı scartmı yoksa scart artı uçmu?
    moster var oda iyi bir marka
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

profigold pgv3300 hocam. linki surada.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bunu aldım. paketini açmadım. turksat izleyeceğim.hangi receiverda süper görüntü kalitesini yakalarım Pionner 106 ekran plazmamda? sorum bu??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pioneer 428xd HD Ready Plazma ya Humax HD2000 yakışır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence markadan önce komponent yada hdmi çıkışlı bir recever almanı tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dreambox al sana onu öneririm bunu izleyince diğer uyduların dandik oldunu göreceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Age_of Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dreambox al sana onu öneririm bunu izleyince diğer uyduların dandik oldunu göreceksin
    Merhaba arkadaşım arkadaş sadece türksat seyredeceğini söylüyor. Sizde dreambox diyorsunuz ve diğer markaların dandik olduğunu söylüyorsunuz bu kanıya nerden vardınız saygılarımla

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri