Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/20 İlkİlk ... 567891011121314151617181920 SonSon
193 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: Redline Bütün Serisine Açıklamaları Burda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hafta Başında Verildi

Alıntı kayazade1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cs100 uydu alıcım var.fakat uzun zamandır yeni yazılım gelmiyor en son yazılım ne zaman geldi bilgilendirirseniz sevinirim
    Kardeş, yeni yazılım hafta başında verildi. V.260.81 olacak. Sen en iyisi alıcına 12121 H/V 7200 frekansından yazılım ve k.ey güncellemesi yaptır.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kayazade1988 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar cs100 uydu alıcım var.fakat uzun zamandır yeni yazılım gelmiyor en son yazılım ne zaman geldi bilgilendirirseniz sevinirim
    Thor uydusu için *** güncellemesi ve kanal listesi için güncelleme alabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar hepinize kolay gelsin öncelikle;Şimdiye kadar sunny olan uydu alıcımı değiştirmeye karar verdim ve sizler gibi redline csx1000 pvr aldım,ne kadar doğru yaptığımı zamanla öğreneceğim siz ustalarımın yardımıyla,şöyle bir sorunum var;Daha önceden hotbird uydusundan,eurobird uydusunuda seyredebiliyordum,şimdide çekim gücü gayet iyi olmasına nazaran izleyemiyorum,kanalların hepsinde şifreli kanal uyarısı yapıyor,şifreli olmamasına rağmen;bu dediğimi türksat uydusunda ki bazı kanallarda da yapıyor yazılımdan olabilirmi yazılım olarak 2.99 yazıyor vereceğiniz bilgilere şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

:49:Arkadaşlar benim bir redline rl 10 csx uydu alıcısı var ama bir türlü uydudan yazılım atamıyorum sizleri devamlı takip ediyorum çözüm bulmak için ama yok bana yardımcı olursanız sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni yazılım yok şu an
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kanal listemi usb den nasıl yedekleyebilkirim,csx-1000 pvr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar uydu alıcımı değiştirdiğime neredeyse pişman olacağım,sunny kullanırken bir problemim olduğunda arkadaşlar sağolsun hemen yardım ediyorlardı,şimdi kimse ilgilenmiyor bile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyduda güncellemeye gel ve kanal listesi ve ***leri güncelle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fırakası 12729 h300000 olacak bunu kaydaal ve tarama ya turksattan uncelleme bos uğrasma normal yayınları izlersin sıradan ciaz ğibi *** beyude bos ve urasma otbirutta bisiy yok kanal 5 var ero okadar kafanı yorma daa cok lazımolacak sana slm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

REDLINE-100 CSX
    HW: V 1.00
    YAZILIM VERSİYONU : V 3.33
    YÜKLEYİCİ : V 5.05
    YAZILIM ÇIKIŞ TARİHİ : 13/11/2009

Cihaza bugün güncelleme yaptım sistemde Priority List adında
    bir bölüm eklendi ne işe yaradığı hakkında bilgisi olan var mı ???

Kanal geçişleri hızlıydı dahada hızlanmış ayrıca
    Sinyal seviyelerini düşük gösteriyor ama görüntüde sorun yok
    Konu OLDSMAN tarafından (17-11-2009 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 15/20 İlkİlk ... 567891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri