Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
194 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Redline Bütün Serisine Açıklamaları Burda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wievler neoldu gelecekmi bilginiz var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaplans26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    wievler neoldu gelecekmi bilginiz var mı?
    şuan beli değil ne zaman gelirse sunarız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Rl-100 Csx

Arkadaşlar Acil Yardıma Ihtiyacım Var Kayın Biraderim Uydu Alıcımı Kurcalarken Tüm Kanalları Silmiş Daha önce Bende Aynen Silmiş Uydudan Güncelemeden Kanal Bilgisi Al Kısmına Gelip Hazır Kanalların Hepsini Yüklemiştim Patch Kanallarım Açık Aydudan Güncelleme Yapamıyorum Sadece Kanal Aramadan Kanal Bulabiliyorum O Da Atv Yi Açmıyor Yaban Tv Yi Bulmuyor Bulduğum Yabancı Kanalları Daha önce Seyrederken şimdi şifrelerini Açmıyor. Yani Makinem Hiç Bir şey Yapmıyor Bana Acil Yardım Lütfeeeennnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım edecek kimse yok mu

arkadaşlar bana yardım edecek kimse yok mu ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı coyotee Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Acil Yardıma Ihtiyacım Var Kayın Biraderim Uydu Alıcımı Kurcalarken Tüm Kanalları Silmiş Daha önce Bende Aynen Silmiş Uydudan Güncelemeden Kanal Bilgisi Al Kısmına Gelip Hazır Kanalların Hepsini Yüklemiştim Patch Kanallarım Açık Aydudan Güncelleme Yapamıyorum Sadece Kanal Aramadan Kanal Bulabiliyorum O Da Atv Yi Açmıyor Yaban Tv Yi Bulmuyor Bulduğum Yabancı Kanalları Daha önce Seyrederken şimdi şifrelerini Açmıyor. Yani Makinem Hiç Bir şey Yapmıyor Bana Acil Yardım Lütfeeeennnn
    ilk başta kanal bilgilerini yükle ondan sonra güncelleme yap bu işlemi yaptıktan sonra beyaz 000 yap hep atv çözer hepde kanal sıralaman düzenlenmiş olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri