Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Ýþte Tuncay Özkan ýn yeni kanalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ýþte Tuncay Özkan ýn yeni kanalý

Ýþte Özkan'ýn yeni kanalý!

Tuncay Özkan Kanaltürk'ü hýzla sattý. Ayný hýzla yeni kanal haberini verdi. Bakýn yeni kanalýn adý ne olacak ve ne zaman yayýna baþlayacak?
    Kanaltürk'ü Bugün Gazetesi'ne satan Tuncay Özkan yeni bir kanal kuruyor. Özkan yeni kanalýn ismini "Bizim Kanal" olacaðýný söyledi.
    Ýzmir'de 'Biz Kaç Kiþiyiz'in Ýzmir Þubesi'nin açýlýþ kokteyline katýlan Özkan "Baþbakan Özkan" sloganlarýyla karþýlandý.

ÖNÜMÜZDEKÝ HAFTA YAYINDA

Kanaltürk'ün satýlmasýnýn ardýndan yeni kanalýn önümüzdeki hafta yayýna baþlayacaðýný açýklayan Özkan, "Bugün geldiðimiz noktada çok üzgünüm. Ne yazýk ki burayý hiç de istemediðimiz insanlara vermek zorunda kaldým. Önümüzdeki haftadan itibaren Bizim Kanal, Bizim Tv yayýna baþlýyor. Hayýrlý olsun." dedi.

KURARKEN DE KÜFRETTÝLER

Ýzmir'de, 'Biz Kaç Kiþiyiz' derneðinin açýlýþýný yapan Özkan "Ben Kanaltürk'ü kurarken de, yayýndayken de, satarken de küfrettiler. O gün de onlarý dinlememiþtim, bugün de dinlemiyeceðim. Çünkü onlarý dinleseydim bugün burada olmazdým. Onlarý dinleseydim Kanaltürk olmazdý, Cumhuriyet mitingleri olmazdý. Biz Kaç Kiþiyiz, Türkiye'nin hemen hemen her ilinde örgütlenmesini tamamladý. 81 il, 300 ilçede elele gönül gönüle çalýþmaya baþlayacaðýz." diye konuþtu.

SANCAÐI BIRAKIRSAM MEZARIMA TÜKÜRÜN

AK Parti'ye oy veren 16 milyon seçmene tek tek giderek kendilerini anlatmalarý gerektiðini ifade eden Özkan, "Onlarýn karanlýðý beslemesine izin vermeyeceðiz. Anadolu'daki her evin penceresinden Mustafa Kemal'in aydýnlýðý taþana kadar mücadeleye devam edeceðiz. Benim ölüm Mustafa Kemal'in sancaðýný elinden býrakýrsa benim mezarýma tükürün" dedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw tamamen reklam kokan davranýþlar bunlar !!
    madem ki o kanalýn bir vizyonu vardý neden sattý??demekki vizyon falan hikaye amaç sadece para
    ve hemen neden bu kanal açýldý?? bunlar hep ufak ayak oyunlarý ama halk yemez böyle ayak oyunlarýný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Amaç Vergi Kaçýmak olduðu apaçk deðilmi iflas ettim diyecek vergi ödemeyecek ondansorada yeni kanal görürsünüz ayný taktik açarsa yeni kanaldada yapacak gerisi hikaye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunlar milleti saft sanýyorlar galiba, Kanaltürkü iyi yöneteme sat.Þimdi tekrar kanal kur, Bu yeni kanalý iyi yönetecegi ne malum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vergi vermemek için bu yola koyuldu galiba ama itibari kalmadi ne soylese bos

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri