Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Futbol Takımları İle İlgili Bir Görüş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam su işi yapsaydık ya!inan gonlumde takılı kaldı kızma ama.yenı bolumler acma ımkanımız varmı?ben her zaman bos vaktımde arastırıp guncellemek ıstıyorum.bos zamanlarımda stresımı supersat ta atıyorum baglılıgımdan.saygı ve sevgılerımle serkan hocam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam su işi yapsaydık ya!inan gonlumde takılı kaldı kızma ama.yenı bolumler acma ımkanımız varmı?ben her zaman bos vaktımde arastırıp guncellemek ıstıyorum.bos zamanlarımda stresımı supersat ta atıyorum baglılıgımdan.saygı ve sevgılerımle serkan hocam...
    Hayata geçirmek istedigim çok önemli proje ve bölümler var aslında asırı onlinenin çok yukselmesi engel koymaktadır.Euro 2008 bitmeyincede rahat edemeyecez gibi ben bile panele girmekte zorlanıyorum ve şu an online uye sayısı su an 2500 civarında ayrıca uye listesini bile kaldırdık az cok sayfada dolaşım hızlandı..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bılgı ve calısmalarınızdan dolayı forum adına tesekkur ederım.euro 2008 den sonra yenılıklerınızıde beklıyoruz.saygı ve sevgılerle esen kalın,sarıkanarya_41...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri