Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arasý

Konu: Futbol Takýmlarý Ýle Ýlgili Bir Görüþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam su iþi yapsaydýk ya!inan gonlumde takýlý kaldý kýzma ama.yený bolumler acma ýmkanýmýz varmý?ben her zaman bos vaktýmde arastýrýp guncellemek ýstýyorum.bos zamanlarýmda stresýmý supersat ta atýyorum baglýlýgýmdan.saygý ve sevgýlerýmle serkan hocam...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hocam su iþi yapsaydýk ya!inan gonlumde takýlý kaldý kýzma ama.yený bolumler acma ýmkanýmýz varmý?ben her zaman bos vaktýmde arastýrýp guncellemek ýstýyorum.bos zamanlarýmda stresýmý supersat ta atýyorum baglýlýgýmdan.saygý ve sevgýlerýmle serkan hocam...
    Hayata geçirmek istedigim çok önemli proje ve bölümler var aslýnda asýrý onlinenin çok yukselmesi engel koymaktadýr.Euro 2008 bitmeyincede rahat edemeyecez gibi ben bile panele girmekte zorlanýyorum ve þu an online uye sayýsý su an 2500 civarýnda ayrýca uye listesini bile kaldýrdýk az cok sayfada dolaþým hýzlandý..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býlgý ve calýsmalarýnýzdan dolayý forum adýna tesekkur ederým.euro 2008 den sonra yenýlýklerýnýzýde beklýyoruz.saygý ve sevgýlerle esen kalýn,sarýkanarya_41...

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri