Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Foruma Biþiler Oldu Gene...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Foruma Biþiler Oldu Gene...

saat 01:20 den 02:20 ye kadar foruma giremedim. sayfa bulunamadý hatasý verdi. diðer bilgisayardan girmeyi denedim. ayný hata ondada oldu. modem bile resetledim. baþka sayfalara girdim. ve biþey dikkatimi çekti. yaklaþýk 2 saat önce yazdýðým bir cevap daha sonradan forumun farklý bir yerinde yazdýðým cevaptan sonra yazýlmýþ gibi görünüyoru ana sayfada yazan kiþi olarakta ben görünüyordum. (SupersatForumdaki En Son Yazýlan Konular Ve Mesajlar).. yani üstte görünüyordu.. ara sýra foruma giremediðim oluyor.bazen DNS ile alaklý biþiler yazan bir sayfayada yönlendiriliyorum..
    Konu MUTAF tarafýndan (05-06-2008 Saat 03:30 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu an bende sorun yok gece girmedim ama sorunsuz giriliyore bölgesel kaynaklý olabilir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet sevgili üstadým bende ayný sorunu yaþadým...!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sabaha kadar sorun yaþamadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þimdide foruma bi konuya yazmaya çalýþtýðýmda aynen þu yazý çýktý karþýma. ; This post is a duplicate of a post that you have posted in the last five minutes.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bazen bölgesel arýzalar olabiliyor. Geçen haftada bende vardý ama þimdi yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýteye gýrýs epey yavasladý.bu sorunun kesýn býr cozumu yokmu?bu forum dýger forumlarla kýyaslanamaz.saygýlar sevgýler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saat 16.30 a kadar giremedim þuan girdim ama çok yavaþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sýteye gýrýs epey yavasladý.bu sorunun kesýn býr cozumu yokmu?bu forum dýger forumlarla kýyaslanamaz.saygýlar sevgýler.
    Üstad herkes atv için foruma saldýrdý,o yüzden geçici bi sýkýntý oluþtu..Merak etmeyin atv olayý bittikten sonra online üye sayýmýz normale düþer ve forum rahatlar..!

Bizlerin geçici üyelere ihtiyacý olmaz bu durum forum açýsýndan kötü oldu..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sarýkanarya_41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alýntý serefkh Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    saat 16.30 a kadar giremedim þuan girdim ama çok yavaþ
    Þu an tüm sat forumlara ulaþým kesilmiþtir.Az çok iyi açýlan yine biziz atv maç yayýnýnda þifre girince olan oldu..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri